maciejski Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 siema, nie wiem jakim cudem ale zniknal mi bagnet (nie wiem czy podpierdolil mi go ktos czy co, nie wazne), kupilem nowy i: a) nie wchodzi do konca (ocb? przeciez nawet jak rurki prowadzacej bagnet nie ma to powinienem byl trafic "w dziurke", motalem sie z 30 minut i za ch*ja nie trafilem ani razu i nie schowal mi sie caly) jest luzny (prawdopodobnie nie ma tej rurki plastikowej w ktora sie wsadza bagnet) co jest, k**wa mac, grane?
bobusiek Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Zapodaj jakąś fotkę to będzie najlepiej wiadomo czego brakuje (najlepiej bez osłony silnika).
Góral.tz Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 a sprawdź czy element o numerze 12 z poniższego obrazka posiadasz
ALBINEK Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Może masz złamany plastik na rurce w górnej części w którą wchodzi bagnet.
maciejski Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 12 nie posiadam, w tej poczatkowej czesci "dziury batnetowej" bagnet lata sobie bardzo swobodnie, mozna nim machac po 2-3 cm w kazda strone
Góral.tz Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 to może brak elementu "12" jest przyczyna twoich problemów bagnetowych.
ALBINEK Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Raczej na pewno .Kup to wciśnij włóż bagnet i po problemie.
Rekomendowane odpowiedzi