adam_ptb Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Cześć wszystkim. Jadąc dzisiaj swoja audisia stwierdziłem ze można zrobić chromowane listewki które znajdują sie na zapalniczce, podstawce na napoje i małym schowku. Gdy wróciłem do domu przeszukałem szafki w poszukiwaniu foli chrom i pomysł wcieliłem w życie. Sądze ze dobrze to wygląda, chcialem jeszcze tak zrobic z guzikiem od esp niestety tam nie bylo wyciąganej listwy. Mała rzecz a cieszy. Poniżej kilka fotek, może ktoś tez zrobi takie minimalne upierzenie wnętrza.
Młody Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Nie wygląda źle przynajmniej na foto co za folię użyłeś ?
adam_ptb Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 Miałem reszte foli do przyciemniania szyb - ala lustro weneckie
hexx Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 te listewki sie da wyciagnac? jak dokladnie normalnie srubokretem czy na bok czy jak
adam_ptb Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 normalnie podważasz śrubokrętem albo czymś w podobie:D
Rekomendowane odpowiedzi