Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Wybór rozrządu

co wybrać allegro czy sklep?

1. 1. co wybrać allegro czy sklep?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! mam audi a4 b6 kombi 1.9tdi 130KM i chce wymienić rozrząd. u mnie w mieście zaśpiewali 750zl za części: pasek Gates, rolka napinajaca INA, rolka prowadzaca INA, pompa wody SKF. Wszedłem na allegro i znalazłem taki zestaw http://allegro.pl/item1046245100_rozrzad_audi_a4_1_9tdi_quattro_130_km_avf_najtane.html będzie on dobry ? firmy są dobre czy raczej coś polecicie innego ?

Opublikowano

To jest do napędu AVF ale ..jeśli to są orginały??? podejrzanie niska cena :cool1:

Opublikowano

Polecam użytkownika TOM77... znajdziesz go w dziale Rabaty/Promocje. W środę dostałem paczkę od Niego z częściami do rozrządu, filtrami, płynami. Cenki rewelacyjne (czasem różnica 20-30% w porównaniu z netem/allegro). Silnik mam ten sam co Ty, ale są pewne różnice w rocznikach. Napisz do Niego, podaj nr vin a On Ci wszystko skompletuje i doradzi.

Opublikowano
  • Autor

no cena jest niska dość. zmieniłem już profil moje audi to a4 b6 z silnikiem AVF

Opublikowano

no cena jest niska dość. zmieniłem już profil moje audi to a4 b6 z silnikiem AVF

A byly avanciaki avf w 2001? Myslalem ze pojawily sie w 2002 dopiero ale moge sie mylic

Sorry za OT :hi:

Opublikowano

Ja stawiałbym na sklepik...zawsze mozna to to reklamowac tudziez wymienic na cos innego jakby nie pasiło.

Opublikowano

Można też poszukać na allegro z jakiegoś sklepu motoryzacyjnego niedaleko miejsca zamieszkania. Bardzo dużo sklepów moto sprzedaje części na allegro :naughty: .

Opublikowano

Ja w zeszłym roku w serwisie za oryginalne części zapłaciłem 810 zł /włącznie z paskiem klinowym i napinaczem/ + wymiana 500 zł.

Opublikowano

Do silnika 1.9 TDI 130 KM AVF

zestaw naprawczy rozrządu oryginał VW/Audi za 395 zł brutto

pompa wody oryginał VW/Audi za 170 zł brutto

Taki ceny dla kolegów z forum A4-klub.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapytaj w ASO o zestaw naprawczy maja promocje na takie rzeczy pompa 150 zł orginał :decayed:

Opublikowano

Zapytaj w ASO o zestaw naprawczy maja promocje na takie rzeczy pompa 150 zł orginał :decayed:

Normalnie bez promocji pompa tyle kosztuje pod warunkiem że oddasz im swoją starą. Oni te części regenerują

Opublikowano

Normalnie bez promocji pompa tyle kosztuje pod warunkiem że oddasz im swoją starą. Oni te części regenerują

Dokładnie :decayed: