macieek Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Mój głos poszedł na NL . Może po wygranej co nieco się zalegalizuje Nie ma na to szans w "państwie prawa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 jakie typy URU-GER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Urugwaj wygra z SS [br]Dopisany: 10 Lipiec 2010, 20:44_________________________________________________i Hitler powstanie z martwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radekk2000 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 2-1 dla Urugwaju :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 :good: a bramka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 "Kolejny kolor tej Niemieckiej tęczy..." :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radekk2000 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Te Helmuty to takie zawzięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Te Helmuty to takie zawzięte :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 k**wa brawo dla urusów - mogło być 3 - 3 :kox: :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 ku***a brawo dla urusów - mogło być 3 - 3 :kox: :kox: :kox: :kox: Diego jest prze...!!! :kox: Bravo dla Urugwaju! Dla nich to i tak spory sukces choć ich szkoda! To tylko 3 milionowy kraj i są w najlepszej 4ce na świecie!!!! :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 SS na podium szkoda myślałem że to będzie Urugwaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebulba Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Kurde szkoda tego Urugwaju ale pokazali serce do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 ja tam sie ciesze ze niemcowania na podium skonczyła...ciekawy bedzie jutrzejszy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 ja tam sie ciesze ze niemcowania na podium skonczyła...ciekawy bedzie jutrzejszy dzień Ja też ale tylko z tego powodu, że zakład mi wszedł... :gwizdanie: Co do jutra to ciekawe czy ESP i NED pozwolą sobie na taką otwartą grę jak dzisiaj...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 ja tam sie ciesze ze niemcowania na podium skonczyła...ciekawy bedzie jutrzejszy dzień Ja też ale tylko z tego powodu, że zakład mi wszedł... :gwizdanie: Co do jutra to ciekawe czy ESP i NED pozwolą sobie na taką otwartą grę jak dzisiaj...? inna stawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 No to dziś Hiszpanie wygrają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 ja tam sie ciesze ze niemcowania na podium skonczyła...ciekawy bedzie jutrzejszy dzień :evil: :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 No to dziś Hiszpanie wygrają to więcej niz pewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 jestem za La Roya ale łatwo mieć nie będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi