stenio Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Witam chciał bym się pochwalić swoją Audi-olą (wiem, że nie ładnie jest się chwalić no ale co tam mam nadzieję, że nik się nie obrazi :> ) Samochód sprowadzony z Francji z początkowym przebiegiem 206 tys. który w tej chwili wynosi 216 tys km. Silnik 1,9 TDI AHU 90KM Wyposażenie: -Klimatronik -Elektryczne lusterka -Elektryczne szyby x2 -4 poduszki powietrzen -ABS -Wspomaganie kierownicy -Alufelgi 15" -Centralny zamek (sterownie przy kluczyku) -Regulacja kierownicy -Halogeny -Elektryczne ustawianie wysokości świateł -Podłokietnik
keżor Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 AHH , czyli pompa 11 wtryski 0.216 , turbo AWX i łogień co do auta , to prawie identyczne jak moje 5 lat temu na początek bym wywalił hak i emblematy z tylnej klapy poza OOOO do tego zmienić kierunki boczne na niepomarańczowe i w przednim zderzaku walnąć na czarno poprzeczki między kratkami bocznymi a środkową z droższych modów to wiadomo , zrobić go tyle ile sie da na drugi lift
mrogal Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Witam chciał bym się pochwalić swoją Audi-olą (wiem, że nie ładnie jest się chwalić no ale co tam mam nadzieję, że nik się nie obrazi :> ) Samochód sprowadzony z Francji z początkowym przebiegiem 206 tys. który w tej chwili wynosi 216 tys km. Silnik 1,9 TDI AHH 90KM Wyposażenie: -Klimatronik -Elektryczne lusterka -Elektryczne szyby x2 -4 poduszki powietrzen -ABS -Wspomaganie kierownicy -Alufelgi 15" -Centralny zamek (sterownie przy kluczyku) -Regulacja kierownicy -Halogeny -Elektryczne ustawianie wysokości świateł -Podłokietnik a czwmu masz galeczke przedliftowa
pablo_9 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Autko fajnie się prezentuje ale jak trochę się naoglądasz naczytasz to będzie jeszcze lepiej. Kolega wyżej zapodał Ci co na początek do zmiany a ja pójdę dalej jak już będziesz miał początek za sobą to lecisz z przednimi lampami na poliftowe lub dzielone DEPO, ładna felga, kiera trójramienna i licznik z FIS-em i już zmieni się samopoczucie patrząc na auto o 3 lata młodsze z zewnątrz i wewnątrz :>. Powodzenia Aha zapomniałem o radiu widzę, że masz chorusa to zmiana na concerta I + zmieniarkę i będzie
keżor Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 a czwmu masz galeczke przedliftowa kiera jak na moje oko też wygląda na przedliftową , tylko poduch jest po liftowa , ale w 98r to wkładali co mieli w fabryce , już sie nie raz zdziwiłem
pablo_9 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Kiera poliftowa, poducha by nie podpasowała do przedliftowej, wersja 98 to przed samym przejściem na II lifta także mogą się pewnie znaleźć pewne rzeczy z przed II liftu
Armi Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Pewnie jest z przełomu 97/98 i dlatego takie cuda. Z zewnątrz 98, w środku tapicerka i kierownica z 98 a reszta środka z 97. Nie ma co się przejmować Ładna audiczka, jakieś modyfikacje planujesz?
mech15 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 fura fajna, ale widać, że ma za sobą jakieś przejścia
rafalekx Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Rh - Pozdro ujemny Też mam minusika :gwizdanie: Ale nie A Ładne autko Parę zmian i będzie laleczka
stenio Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Opublikowano 23 Maja 2010 a czwmu masz galeczke przedliftowa kiera jak na moje oko też wygląda na przedliftową , tylko poduch jest po liftowa , ale w 98r to wkładali co mieli w fabryce , już sie nie raz zdziwiłem Gałkę zamieniłem na jednym szrocie bo była w lepszym stanie i jakoś fajniej się prezentowała Pewnie jest z przełomu 97/98 i dlatego takie cuda. Z zewnątrz 98, w środku tapicerka i kierownica z 98 a reszta środka z 97. Nie ma co się przejmować Ładna audiczka, jakieś modyfikacje planujesz? Pierwsza rejestracja była w IX 98'. A co do modów to przede wszystkim planuję wymianę przednich i tylnich świateł po lifcie jak i fajnie było by mieć nowe alu bo moje są "troszeczkę" w ;( stanie i tak jest na wszystkich kołach AHH to chyba od 00'-01' wychodziły z tego co znalazłem na forum to właśnie taki skrót pasował do mojego silnika. Chyba, że coś poplątałem... fura fajna, ale widać, że ma za sobą jakieś przejścia A o jakich przejściach mówisz ?
gizmus2006 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Nie bardzo wiem czego się doszukujecie w tej kierownicy ja mam taka samą (czerwiec `98) http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_modyfikacje_i_i_ii_lifting-t3899.0.html poczytajcie i nie straszcie chłopaka były 2 lifty I też mnie interesują te przejścia(może chodzi o lampy nie BOSHA tylko to ciężko zauważyć na zdjęciu, sam się zorientowałem, że mam halogeny po tygodniu i zastanawiał mnie ten dodatkowy przycisk) Poza tym sztuka fajna sam bym kupił srebrną tylko ze już za dużo tego koloru w domu
Michał Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 z tego co znalazłem na forum to właśnie taki skrót pasował do mojego silnika. Chyba, że coś poplątałem... zobacz wlepkę w bagażniku przy kole zapasowym, tam będzie kod silnika a furka niczego sobie
lapek85 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 z tego co mi zawsze było wiadomo to AHH nie było w '98roku czyżbym się mylił?? [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 23:14_________________________________________________fakt, dopiero spojrzałem na zdjęcia, to nie jest AHH, turbina u góry, AHH ma jak np. AFN na dole pewnie masz AHU osłona z I nie jest ori
zdzis Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Wielka debata o gałeczce, a przecież po ponad 10 latach oryginał ma prawo się sypnąć. No fele ucierpiały. Fajne autko, i dziwna tapicerka kwestia gustu. Oby ci służył.
wojteo20 Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 jakim cudem 90km skoro pod maską powinno być 110km
stenio Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 z tego co znalazłem na forum to właśnie taki skrót pasował do mojego silnika. Chyba, że coś poplątałem... zobacz wlepkę w bagażniku przy kole zapasowym, tam będzie kod silnika a furka niczego sobie Wielkie dzięki, że mi powiedziałeś o tej naklejce (szczerze to nawet nie wiedziałem o jej istnieniu chytry) już przeprawiłem typ silnika w swoim profilu z tego co mi zawsze było wiadomo to AHH nie było w '98roku czyżbym się mylił?? [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 23:14_________________________________________________fakt, dopiero spojrzałem na zdjęcia, to nie jest AHH, turbina u góry, AHH ma jak np. AFN na dole pewnie masz AHU osłona z I nie jest ori Już wszystko wiadomo nie miałem AHH tylko AHU (wstyd się przyznać, że osoba posiadająca samochód nie zna do końca specyfikacji swojego silnika ) Ale fajnie, że są na forum osoby, które znają się na rzeczy A o jaką osłonę tobie chodzi bo za bardzo nie zrozumiałem..? jakim cudem 90km skoro pod maską powinno być 110km No ja mam 90
lapek85 Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 A o jaką osłonę tobie chodzi bo za bardzo nie zrozumiałem..? solone silnika masz TDI, czerwone I miały 110, a Ty masz 90KM więc powinieneś mieć TDI srebrne
gizmus2006 Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 A o jaką osłonę tobie chodzi bo za bardzo nie zrozumiałem..? solone silnika masz TDI, czerwone I miały 110, a Ty masz 90KM więc powinieneś mieć TDI srebrne Srebrne TDI było tez w 110 przed 2 liftem pisane podajże wzdłuż osłony pisane i do tego TDI na klapie z tyłu .
stenio Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 solone silnika masz TDI, czerwone I miały 110, a Ty masz 90KM więc powinieneś mieć TDI srebrne Aaa to dla tego. A ja zawsze się zastanawiałem dlaczego inni mają te I. Myślałem, że ja też miałem ale farba mi zeszła czy coś
Rekomendowane odpowiedzi