Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PROSZĘ O POMOC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !

Jest mi bardzo ciężko prosić o pomoc, nigdy nie myślałem że będe w takiej sytuacji.

Trzy lata temu wybudowałem dom w Sandomierzu i wprowadziłem się do niego z całą moją rodziną...jednak w tą środę musiałem ewakuować się z niego ponieważ w skutek powodzi dom został zalany po sam dach

zdjcie004bg.jpg

zdjcie0186n.jpg

Zdjęcia zostały zrobione przedwczoraj tj. 22.05.2010

Zdołałem jedynie ocalić samochód i rodzine. Na domiar wszystkiego dom który widzicie Państwo na zdjęciu wybudowany był dzięki kredytowi którego musze teraz spłacać...Na dzień dzisiejszy nie mam NIC ...mieszkam z żoną i z niepełnosprawnym dzieckiem u znajomych...niestety mój syn nie może mieszkać w żadnej szkole czy też tego typu noclegach ponieważ choruje na Dziecięce Porażenie Mózgowe , Mikrocefalie i Całkowity Rozszczep Podniebienia-Lewostronny i mam nadzieje że Państwo rozumieją że jest to nie możliwe. Oto zdjęcie mojego synka

zdjcie030d.jpg

zdjcie031a.jpg

Gdyby ktoś był zainteresowany pomocą proszę wpłacać pieniążki na numer : 11 1020 2892 0000 5602 0398 4044

Katarzyna Obitko , ul.Holowinicza 13 27-600 Sandomierz . W tym momencie każdy grosz się dla nas liczy...

Jest to numer konta mojej żony. Jeżeli ktoś posiada jakąś firme budowlaną i jest chętny do pomocy przy odbudowaniu domu bardzo proszę o kontakt tutaj na forum .

APEL DO ADMINÓW bardzo prosze o nie usuwanie tego wątku, wiem że jest to żebranie w biały dzień ale sami Państwo rozumiecie że jestem ZMUSZONY...

Opublikowano

proszę sprawdź PW - są chętni do pomocy...

trzymaj się!

Opublikowano
  • Autor

DZiękuje naprawde za wszelkie próby pomocy...nawet nie wiecie jak mnie wspieracie w tych ciężkich dla mnie chwilach...

Dziękuje!![br]Dopisany: 25 Maj 2010, 22:17_________________________________________________Dla tych którzy chcą pomóc a mają jakieś wątpliwości załączam potwierdzenie z Urzędu Miasta o statusie powodziana ;(

skmbtc45110052812030.jpg

Opublikowano

witam kolego, jestem za zorganizowaniem dla Ciebie składki klubowej, kto ile może, kto jest za mną

Opublikowano

Ja jestem za :).

Opublikowano

Kupcie po kalendarzu - jeszcze 3 zostały :)

Opublikowano

Oprócz jakiegoś tam grosza, którego CI przeleję, mogę Ci pomóc w remoncie domu. Pracuję u dystrybutora folii, materiałów izolacyjnych, akcesoriów dachowych. Jeśli coś Ci będzie potrzeba, to mogę załatwić nawet do 70% taniej niż w hurtowni budowlanej. Pełna oferta naszej firmy pod adresem: http://www.folie-budowlane.pl/ dostaniesz w cenie naszego zakupu. Pisz na PW jak coś potrzebujesz. Powodzenia !!!

Opublikowano

Osobiście też uważam, że trzeba pomóc w takiej sytuacji, jednak pytanie czy organizujemy składkę , czy każdy wpłaca bezposrednio na konto kolegi?

Opublikowano
  • Autor

Witam dzisiaj dotarłem do środka domu.

Oto kilka zdjęć z tego co zastałem w środku...

Dla naszego nieszczęścia zapowiadają jutro w nocy drugą falę powodziową w wysokości 7 metrów.. ;(

zdjcie0023c.jpg

zdjcie0052k.jpg

zdjcie0024w.jpg

zdjcie0053m.jpg

zdjcie0029r.jpg

zdjcie0054b.jpg

zdjcie0054b.jpg

zdjcie0064ld.jpg

zdjcie0062c.jpg

Niespodziewałem się aż takich zniszczeń..jestem jeszcze bardziej załamany niż wcześniej...

masakra....

Opublikowano

Kalendarze sprzedane, w przyszłym tygodniu puszczę Ci przelew.

Opublikowano

:hi:

Może w końcu podejmijmy decyzję czy każdy sam wpłaca czy ogólna składka klubowa???

Moderatorze uważam że temat warto podpiąć pod główne tematy w dziale.

Moim zdaniem ogólna klubowa składka była by najodpowiedniejsza w tej sytuacji. Większy zastrzyk gotówki na pewno ułatwi Dawidowi jak najszybsze powrócenie do domu o który tak bardzo się starał.

Opublikowano

Jestem za składką klubową :).

Opublikowano

może poczekajmy na decyzję Dawida i moderatorów :mysli:

Opublikowano

Temat podwieszony :good:

Co do samej zbiórki to myślę że najlepszą opcją są bezpośrednio wpłaty na konto.

Ile kto może i co może to niech pomaga.

W tytule można napisać "wsparcie z a4-klub.pl" i Dawid już będzie wiedział o co chodzi.

Opublikowano
  • Autor

Dziękuje bardzo za zaangażowanie....

Niestety dzisiaj nadeszła druga fala powodziowa , a jutro ma być trzecia... jestem załamany...

Panowie jest to mi napawde obojętne ale myśle że naj odpowiedniejszym wyjściem z tej sytuacji była by indywidualna wpłata na konto...

JESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJE !

Opublikowano

Proponuje składke klubową panowie

Opublikowano

Proponuje składke klubową panowie

tak było by najłatwiej :good:
Opublikowano

Mam takie pytanie, nieco poza składką klubową. Skoro masz kredyt, to rozumiem - z uwagi

na to, że banki wymagają takich zabezpieczeń - posiadasz pełne ubezpieczenie?