basik9634 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 witam wszystkich mam pytanie związane z amorkami zaczęło mi bujać autkiem i podejrzewam ze to przyczyna amorków bo zawieszenie niedawno bylo wymienione lecz na amorkach nie widać wycieków jesli to amorki to jakie polecacie ???
elmo814 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 kayaba , sachs, bilen... dobierz sobie cenowo
basik9634 Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 a jeszcze zapytam bo zapomniałem leprze sa gazowe czy gazowo olejowe amorki ??
Bulczas Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 a jeszcze zapytam bo zapomniałem leprze sa gazowe czy gazowo olejowe amorki ?? Nie ma samych gazowych amortyzatorów. Są olejowe albo olejowo-gazowe lepsze te drugie oczywiście Firmy jak kolega wyżej napisał ja polecam Bilsteina B4
basik9634 Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 jak patrzyłem na allegro to w opisach sa albo gazowe albo gazowo olejowe dlatego zapytałem
Bulczas Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 jak patrzyłem na allegro to w opisach sa albo gazowe albo gazowo olejowe dlatego zapytałem Sprzedawcy czasami sami nie wiedzą co piszą :gwizdanie:
basik9634 Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 czyli na allegro można sie nadziać to ja sie wybiorę do jakiegoś autoryzowanego sklepu i zamówię sobie
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Nie ma samych gazowych amortyzatorów. Są olejowe albo olejowo-gazowe lepsze te drugie oczywiście Firmy jak kolega wyżej napisał ja polecam Bilsteina B4 dziwne, a ja jestem przekonany, że jednak są gazowe :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Nie ma samych gazowych amortyzatorów. Są olejowe albo olejowo-gazowe lepsze te drugie oczywiście Firmy jak kolega wyżej napisał ja polecam Bilsteina B4 dziwne, a ja jestem przekonany, że jednak są gazowe :gwizdanie: Potocznie się na nie mówi gazowe ale tak naprawdę są gazowo-olejowe czyli na allegro można sie nadziać to ja sie wybiorę do jakiegoś autoryzowanego sklepu i zamówię sobie Nie koniecznie byle by była gwarancja i numer katologowy był odpowiedni i będzie wszystko grało. Nie ma sensu przepłacać w sklepach. Najlepiej poszukaj gdzieś w swojej okolicy
Mariusz Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 KYB śmigam już na nich prawie 5 lat i są okey...wcześniej używałem SACHS i nie za dobre były strasznie pływało autko na nich i mechanik polecił mi KYB i do tej pory tylko używam KYB.........Polecam tylko nie z ALLEGRO...
Rekomendowane odpowiedzi