Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B6 AWX] Samozamykanie drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuje mnie jak wyłączyć samozamykanie gdy otwiera się centralny zamek i nie otwiera się po tym żadnych drzwi, wtedy samochód zostaje automatycznie zamknięty. Mam uszkodzone mikrostyki i nie chce ich naprawiać bo w niczym mi nie przeszkadzają, łatwiej mi jest wyłączyć samozamykanie. Dlatego pytam czy można to zrobić i jak? Proszę o odpowiedź tylko na to pytanie, nie interesuje mnie nic o mikrostykach, samozamykanie po przekroczeniu 15km/h też mnie nie interesuje. Interesuje mnie tylko czy da się to wyłączyć, a jeśli tak to jak? Czy można to w vagu zrobić? I jak będzie się zachowywał alarm bo jeśli próbuję odpalić samochód po tym jak się sam zamknie to włącza się sygnał alarmu (więc coś chyba powiązane z tym jest). Chodzi mi o to, że jeśli np. wyłączę samozamykanie to czy alarm dalej będzie wydawał sygnał jeśli będę chciał odpalić samochód np po minucie od otwarcia.

Opublikowano

Po pierwsze czy masz alarm seryjny czy nieseryjny.

Później zdało by się znać model danego alarmu bo

wiem że w nowych nie orginalnych jest możliwość wyłączenia i jest to kombinacja typu właczasz zapłon np 4 razy wciskasz przycisk w pilocie iles go xczasu przyczymójesz itp