Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Bojkot stacji paliw!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szperając w necie znalazłem dość ciekawy artykuł mianowicie:

http://www.poboczem.pl/news/26-lipca-bojkotujmy-stacje-paliwowe,947258

co o tym sądzicie ja ostatnio rozmawiałem o tym z kumplem i stwierdziliśmy że może wtedy by sie obudzili i coś zaczęłoby sie dziać...(w co wątpie) ja sie przyłącze, choć czego nie zatankujemy 26 lipca możliwe że będziemy musieli zatankować 27... ;/ no jestem ciekaw jak ta akcja sie zakończy ;]

Opublikowano

Czekałem , aż ktoś to wrzuci na forum.Zacytuje mojego kolege , bo w pełni się z nim zgadzam :thumbup:"No nie mogę. Co za pierdoły. Dobry efekt? Jaki kur** efekt? Taki, że zamiast 26-go, to więcej osób oblegnie stacje 25-go i 27-go. Koncernom paliwowym i stacjom paliw to nie robi żadnej różnicy czy zostawisz u nich pieniążki dzień wcześniej czy dzień później.

Bełkot a nie bojkot." :polew:

Opublikowano

ja tam tankuje w wakacje co 3 tygodnie to i tak niewielki zyska mają na mnie stacje :thumbup:

Opublikowano

dla mnie to też żadna różnica, ostatni tankowałem na full 1-go lipca a do dziś mam jeszcze ponad 3/4 zbiornika, taki protest to pikuś dla mnie przyłączyć się mogę bo i tak nie potrzebuję na razie tankować ;)

Opublikowano

sprzedać auto i jeździć na rowerze, to jest bojkot :>

Opublikowano

Czekałem , aż ktoś to wrzuci na forum.Zacytuje mojego kolege , bo w pełni się z nim zgadzam :thumbup:"No nie mogę. Co za pierdoły. Dobry efekt? Jaki kur** efekt? Taki, że zamiast 26-go, to więcej osób oblegnie stacje 25-go i 27-go. Koncernom paliwowym i stacjom paliw to nie robi żadnej różnicy czy zostawisz u nich pieniążki dzień wcześniej czy dzień później.

Bełkot a nie bojkot." :polew:

cała prawda :>

Opublikowano
  • Autor

hehehe rob no racja ;] tylko qrna gdzie sie podziewa cała ta kasa z akcyzy?!?! 2zł/L powiedzmy ze dziennie tankuje 10.000 samochodów!! dzięki temu dziennie do budżetu wpływa 1.000.000zł z akcyzy!!! a oni qrna nie umią dróg zrobić jak kilometr ścieżki szer. 4m 10cm wysokości z utwardzeniem i innymi bajerami kosztuje 100.000zł. do 2013 mają dorobić ok 4k ekspresówek!! z prostego rachunku można wyliczyć że rocznie do kieszeni wpada im 365.000.000zł a napewno dziennie tankuje wiecej niż 10.000 samochodów( w samym kwietniu zarejstrowano 118.000 pojazdów w tym 88.000 osobówek)... niech taka ekspresówka kosztuje 300tyś a nawet 400tyś za km to daje 1.600.000.000zł/4000km... szkoda tylko że nie udostępniają liczb jakby sie naród dowiedział jaka kasiora nie jest wykorzystana to by dopiero było.... ja nie widze problemu w płaceniu 4zł/L tylko niech drogi będą odpowiednie żeby nie trzeba było do mechanika ciagle jeździć...

Opublikowano

gdzie sie podziewa cała ta kasa z akcyzy

u decydentów w kieszeni :D

Opublikowano

od paru dni nie jezdzilem samochodem - wszedzie smigam rowerem :) w ten sposob cos mozna zdzialac, ale nie tankowanie jednego dnia nic nie da, i tak predzej czy pozniej trzeba bedzie zatankowac...

Opublikowano

gdzie sie podziewa cała ta kasa z akcyzy

u decydentów w kieszeni :D

Bawia sie za ta kase wyjezdzaja na wakacje, lataja samolotami ze stolicy do krakowa, jak by nie mozna bylo pociagiem lub autobusem lub samochodem. A nasze drogi maja w czterech literach, wazne ze by im bylo dobrze, maja rzadowe fury to moga jezdzic po dziurach a za naprawe i tak zaplaca podatnicy. Wracajac do sprawy bojkotu to nic nie da, bedzie tak jak bylo.

Opublikowano

Dokładnie a co do cen to dużo pozostaje w gestii lokalnych władz. Jak w tamtym roku prezydent Rzeszowa coś tam pokrzyczał na stacje i kazał obniżyć ceny na stacji pksu to do dzisiaj w Rzeszowie jest najtaniej w regionie.

I to są metody a nie jakiś tam bojkot.

Ostatnio jak wracałem z Estonii tankowałem w Lublinie na jakimś Orlenie ON za 3,77 w Rzeszowie w tym samym czasie na BP ON stał po 3,61.

Opublikowano

He he już widzę taki bojkot w Zgorzelcu gdzie ponad 3/4 tankujących to niemcy :polew:

Jak kilku polaków nie zatankuje to nawet nikt tego nie zauważy

Opublikowano

Taaa.. Od dzis pchamy auta.. :D

Opublikowano

Ostatnio jak wracałem z Estonii tankowałem w Lublinie na jakimś Orlenie ON za 3,77 w Rzeszowie w tym samym czasie na BP ON stał po 3,61.

Bo w Lublinie na Orlenach mają kosmiczne ceny.Ja tankuje zawsze na Neste i jest duża różnica w cenie :thumbup:

Opublikowano

Hugo: po ile u Wasz stoi BP Ultimate (Diesel) ?