filip1001 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 ale Websto chyba nie ori? Ori , nawet w VIN-ie jest :gwizdanie:
Rosemeyer Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 fajna - chyba taki sam setup jak mojej w serii. swoje deski bylem w stanie zaakceptowac bo na zywca calkiem fajnie wygladaja, ale twoje to chyba od razu bym wywalil qrcze masz o rok mlodsze auto a na szafie o 100kkm wiecej - masakra... kiere sam zmieniales czy juz byla? (logo s-line na kierze jest przy s-line wewn razem z czarnym sufitem i fotelami)
filip1001 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 fajna - chyba taki sam setup jak mojej w serii. swoje deski bylem w stanie zaakceptowac bo na zywca calkiem fajnie wygladaja, ale twoje to chyba od razu bym wywalil qrcze masz o rok mlodsze auto a na szafie o 100kkm wiecej - masakra... kiere sam zmieniales czy juz byla? (logo s-line na kierze jest przy s-line wewn razem z czarnym sufitem i fotelami) Drewno mnie aż tak bardzo w oczy nie razi. Są inne priorytety: program itd itp Fakt przebieg do najmniejszych nie należy. Ale to jest taka przeciętna norma w DE- 50 tys/rok. A ta kiera była od nowości. Auto po VIN-ie ma zapis, że było na indywidualne zamówienie i posiada elementy linii Audi Exlcusive może dla tego ma taką kierę, albo ktoś sobie zmienił. W każdym razie na chwilę obecną jest bardzo zadbana i widać, że ktoś na nią kasy nie szczędził. PS. Te auto bez programu mówiąc delikatnie- nie jedzie. [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 14:37_________________________________________________Rosemeyer, jak Ci się jeździ na 18" po naszym kraju? Jak jak najadę na jakąś dziurę/koleinę to przeżywam szok po przesiadce z B6 z kołami 205/55/16".
turdzi Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 qrcze masz o rok mlodsze auto a na szafie o 100kkm wiecej - masakra... No to jest ogolnie masakra w DE a zlwaszcza jak kupujesz TDI ludzie daja po 100k za auta z przebiegiem ponad 150 tys.Niby po innych drogach itp. itd. ale na niektorych elemntach przebiugu nie oszukasz.
filip1001 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 qrcze masz o rok mlodsze auto a na szafie o 100kkm wiecej - masakra... No to jest ogolnie masakra w DE a zlwaszcza jak kupujesz TDI ludzie daja po 100k za auta z przebiegiem ponad 150 tys.Niby po innych drogach itp. itd. ale na niektorych elemntach przebiugu nie oszukasz. Zamiast auto zachwalać to Ty mi tu wizerunek psujesz. U mnie jest tak: mówisz i masz- jutro będzie przebieg 34 tys km. Wedle życzenia
turdzi Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 PS. Te auto bez programu mówiąc delikatnie- nie jedzie. jestem ciekaw jaka bedziesz mial mine jak ci Witek program zrobi , ja robilem juz pare remapow w roznych autach w jednych bylo czuc mniej w innych bardziej ale w wypadku BRD to roznica jest taka jak bys wsiadl do auta o 100KM mocniejszego od serii a nie tylko o 20 pare
filip1001 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 PS. Te auto bez programu mówiąc delikatnie- nie jedzie. jestem ciekaw jaka bedziesz mial mine jak ci Witek program zrobi , ja robilem juz pare remapow w roznych autach w jednych bylo czuc mniej w innych bardziej ale w wypadku BRD to roznica jest taka jak bys wsiadl do auta o 100KM mocniejszego od serii a nie tylko o 20 pare Poproszę go żeby mnie wpierw tym autem po programie przewiózł, bo sam się będę bał.
turdzi Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Zamiast auto zachwalać to Ty mi tu wizerunek psujesz. U mnie jest tak: mówisz i masz- jutro będzie przebieg 34 tys km. Wedle życzenia zle minie zrozumiales , chodzilo mi o to ze ludzie prawie nowe auta potrafia kupowac za straszna kase a auto ma juz 150tys.Z audi ten plus ze wyjatkowo dobrze znosi czas.Ja juz mam 75tys. a srodek dalej jak fabryczny.
filip1001 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 Spoko Spoko . Dla mnie taki przebieg jest normalny. Gorzej jakby auto miało na blacie 300 000 i więcej i miało 3,5 roku. Jeżeli ja bym kupił takie autko jako nowe w 2007 i bym nim do dziś jeździł to pod warunkiem, że auto nie spędziłoby połowy czasu w ASO też bym nim zrobił przez 3,5 roku jakieś 130 tys.
kozaki12 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 bardzo ladna sztuka, chcialbym takie wyposazenie miec u siebie tylko nie chce komentowac tego drewna jak prosiles wiec tego nie zrobie. Ale nie chcialbym takiego miec, wymienilbym Ale masz servotronik? UU cz mnie zwrok nie myli? Nie masz z tylu elektrycznych szyb? [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 15:09_________________________________________________wybacz jesli sie pomylilem ale tak rozmieszczenie tych przyciskow tam dziwnie wyglada dlatego tak stwierdzilem...
filip1001 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 Servo jest, a z tyłu szyby owszem na korbkę, w końcu auto na indywidualne zamówienie. [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 15:12_________________________________________________Kiedyś RS4 widziałem z korbami z tyłu, więc w takim przypadku to nic dziwnego. Może to nawet i dobrze, bo nieraz jak kogoś wiozę z tyłu, ktoś położy rękę na drzwiach i się otwiera szyba. A zresztą i tak rzadko kiedy ktoś z tyłu będzie jeździł. :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 15:14_________________________________________________PS. Głupio by było nie kupić tego auta z powodu braku elektryki z tyłu.
kozaki12 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 w rs4 na korbe z tylu? to nie zle ale wiesz jak nie chcesz zeby ktos z tylu szybami sie bawil to jest przecisk blokady aaa wiadomo ze przez brak elektryki tylnych szyb odpuscic takie auto to prawioe jak grzech by bylo
turdzi Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Dla mnie taki przebieg jest normalny. Gorzej jakby auto miało na blacie 300 000 i więcej i miało 3,5 roku. Jeżeli ja bym kupił takie autko jako nowe w 2007 i bym nim do dziś jeździł to pod warunkiem, że auto nie spędziłoby połowy czasu w ASO też bym nim zrobił przez 3,5 roku jakieś 130 tys. oczywiscie , zreszta w tym wypadku glupio bys zrobil jak bys tego auta nie wzial.A jak padnie motorownia wstawisz nowa a i tak bedzisz dalej na swoim
filip1001 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 Mam nadzieję, że nie padnie. Nie mogę sobie pozwolić, by auto stało przez dłuższy czas w naprawie. Myślę, że przy wizycie na Mineralnej wyjdzie co w jakim jest stanie i czego można się spodziewać.
turdzi Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Mam nadzieję, że nie padnie. Nie mogę sobie pozwolić, by auto stało przez dłuższy czas w naprawie. Myślę, że przy wizycie na Mineralnej wyjdzie co w jakim jest stanie i czego można się spodziewać. spokojnie , to nie BLB............ duzo lepsze nie jest ale zawsze
filip1001 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 Mam nadzieję, że nie padnie. Nie mogę sobie pozwolić, by auto stało przez dłuższy czas w naprawie. Myślę, że przy wizycie na Mineralnej wyjdzie co w jakim jest stanie i czego można się spodziewać. spokojnie , to nie BLB............ duzo lepsze nie jest ale zawsze Z tymi BLB też jest rożnie, są ludzie na forum, którzy mają BLB i sobie chwalą , mając ok 200tkm na blacie :gwizdanie:
Rosemeyer Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Te auto bez programu mówiąc delikatnie- nie jedzie. nie wiem czym jezdziles wczesniej ale wg mnie przesadzasz zrob sobie akcje serwisowa (byla zmiana sterownika silnika) i poczujesz roznice. Rosemeyer, jak Ci się jeździ na 18" po naszym kraju? Jak jak najadę na jakąś dziurę/koleinę to przeżywam szok po przesiadce z B6 z kołami 205/55/16". ja nie narzekam, ale ja akurat od 7lat jezdze na zawiasach sztywniejszych i wiekszych kolach. na zime mam co prawda 16tki, ale po ich zmianie jakos nie odczuwam strasznej roznicy.
filip1001 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 Te auto bez programu mówiąc delikatnie- nie jedzie. nie wiem czym jezdziles wczesniej ale wg mnie przesadzasz zrob sobie akcje serwisowa (byla zmiana sterownika silnika) i poczujesz roznice. Rosemeyer, jak Ci się jeździ na 18" po naszym kraju? Jak jak najadę na jakąś dziurę/koleinę to przeżywam szok po przesiadce z B6 z kołami 205/55/16". ja nie narzekam, ale ja akurat od 7lat jezdze na zawiasach sztywniejszych i wiekszych kolach. na zime mam co prawda 16tki, ale po ich zmianie jakos nie odczuwam strasznej roznicy. Jak to dokładnie jest z tą akcją serwisową? Robią to w kazdym ASO? Odpłatnie cz za free?
turdzi Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Jak to dokładnie jest z tą akcją serwisową? Robią to w kazdym ASO? Odpłatnie cz za free? akcja serwisowa to jest na Mineralnej , i tylko ona ci pomoze
filip1001 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 Jak to dokładnie jest z tą akcją serwisową? Robią to w kazdym ASO? Odpłatnie cz za free? akcja serwisowa to jest na Mineralnej , i tylko ona ci pomoze Spodziewałem się Twojej odpowiedzi turdzi
Rekomendowane odpowiedzi