Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czy zakupię takie lampy u nas?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz to ci wysla do Polski.

Opublikowano

kozackie są te lampy dobry wybór!!! Napisz maila do tego kolesia to napewno Ci wyśle poza aukcją

Opublikowano
  • Autor

tak tygrys ./.ale ja się nie orientuje jak kupować na tym ebayu ;( w Polsce takich lamp nie dostane?

Opublikowano
  • Autor

jeeee huragan ... :naughty: bardzo ci dziękuje za znalezienie :hi: pozdro

Opublikowano

ja bym się nie zastanawiał dwa razy, bierz je i wrzuć fotki jak zamontujesz :cool1:

Opublikowano
  • Autor

na takim autku będzie git?

321173d7ef842b53m.jpg

co do sonarów ich już nie ma ...lipa :confused4:

Opublikowano

no chyba bedzie git :) chyba tylko będziesz musiał ciąć błotnik:)

Opublikowano

na takim autku będzie git?

321173d7ef842b53m.jpg

co do sonarów ich już nie ma ...lipa :confused4:

mistrzu a co ty tam w zderzaku masz, mini spryski :baseball:? :>[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 00:16_________________________________________________ :good: na tym autku bedzie git :good::kox:

Opublikowano

mistrzu a co ty tam w zderzaku masz, mini spryski :baseball:?

A co to za ramka pod rejestracje? :baseball:

Opublikowano

http://cgi.ebay.de/AUDI-A4-B5-2-99-2-01-H7-SCHEINWERFER-KLARGLAS-SCHWARZ_W0QQitemZ370362376293QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item563b516065

koledzy czy takie lampy kupię w polsce .. bo nie wiem jak tu się kupuje :(:embarrassed: proszę o pomoc..pozdrawiam Kamil

bardzo słabe są te lampy , kupowałem identyczne na ebayu z pół roku temu , na zdjęciach bardzo ładne , na żywca juz mniej.

zaraz ci wrzuce fotki z reala

[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 11:17_________________________________________________cały efekt tycha lamp psuje ten chromowany element w środku :thumbdown:

masz zdjęcia z reala:

dscn8547.jpg

dscn8554.jpg

dscn8559.jpg

ja tez sie wtedy strasznie podjebałem na te lampy a jak otworzyłem paczke to średnio to wyglądało , po montazu od razu zdejmowałem :thumbdown:

tu masz fotke jak wyglądały na aucie :

dscn8577.jpg

moim skromnym zdaniem lepiej ori lampy poliftowe rozkleić i pomalować na czarny mat , wtedy beda wyglądać tak :

dsc00076rj.jpg

wwwpokompr.jpg

Opublikowano

straszna kicha te lampy :thumbdown:

wygladaja jak ten kot

zdziwiony-kotek-204-OBRAZKY.PL.jpg

Opublikowano

straszna kicha te lampy :thumbdown:

wygladaja jak ten kot

zdziwiony-kotek-204-OBRAZKY.PL.jpg

widziałeś u mnie więc wiesz jak to wygląda :thumbdown:

Opublikowano

moim skromnym zdaniem lepiej ori lampy poliftowe rozkleić i pomalować na czarny mat , wtedy beda wyglądać tak :[/b]

widzę że faktycznie przydałoby się więcej czerni tym lampom, a tychktóre kolega kamil chce kupić nie da się rozkleić i domalować niepomalowane?

Opublikowano

a tych które kolega kamil chce kupić nie da się rozkleić i domalować niepomalowane?

oczywiście ze sie da , ja tak właśnie zrobiłem :good:

Opublikowano
  • Autor

aha ... no to powiem wprost ,ze do d*py :confused4: myślałem ze będą w miarę fajnie wyglądały ..widzę ze to samo co sonar .lipa ...koledzy wiec co mam założyć aby być zadowolony ..i już nie majstrować :naughty:

najgorsze jest to że chciałbym jakieś ciemne lampki ... ale widzę że chyba nic z tego nie będzie

więc co chłopoki polecacie

Opublikowano

kup to co ci się podoba, ale skoro te odpadają, zakładam że odpadają też ciemne ringi, a mają być ciemne lampy to kup te i daj komuś zarobić niech ci je pomaluje jeśli sam się tego nie podejmiesz.

Opublikowano
  • Autor

tak tylko wiesz gwarancja ,gwarancją :confused4: ringi i Audi :sick3: to nie bmw :kwasny:

ajj juz nie wiem .. ;( doradźcie

Opublikowano

jak chcesz ciemne to malujesz zwykłe na czarno i masz, innej opcji nie ma i tak jak huragan mówi jak sam nie potrafisz daj komuś niech Ci zrobi i będzie :kox:, no chyba, że folia na klosz taż fajny efekt :naughty: