Gość nuti Opublikowano 22 Lipca 2007 Opublikowano 22 Lipca 2007 Jak w temacie koledzy, silnik zimny pali na dotyk, jak jest zagrzany to jak zakrótko przytrzymam kluczyk to zapali jakby nie na wszystkie gary, silnik nie lapie obrotów i szarpie. Gdy dłużej trzymam kluczyk przy zapalaniu to jest wtedy OK. Tak ma być ? cy coś nie tak Acha pod VAG-iem wszystko wyszło ok
SebMis Opublikowano 22 Lipca 2007 Opublikowano 22 Lipca 2007 Acha pod VAG-iem wszystko wyszło ok rozumiem że kąt wtrysku i temperatury sprawdzone? czy tylko sprawdzone były błędy
spanky Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 jezeli wszsytko OK ... (czujniki temp itp ) to z Twojego opisu wynika ze to najprawdopodobniej pompa wtryskowa zaczyna opuszczac swiat zywych .... ale wymiana pompy albo korekta software'owa ....
Wihajster Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 lepiej i taniej bedzie jak zrobisz myk w sofcie
lukasssw Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 zacznij od wymiany filtrów bo wspominałeś ze dawno nie wymieniane, a w ostateczności szykuje sie wycieczka do W-wy do Rogala on znajdzie lekarstwo na bolączkę
Gość nuti Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Do Rogala to ja i tak będe musiał jechać z moją . Teraz wymienie filtry i przy okazji olej :oklaski:
blaster99 Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 moj brat mial identyczny problem w golfie IV tdi 90ps... wymienil akumulator, zrobil nawet glowiczke(bo mu nawciskali pier**l) , grzybal nawet przy rozruszniku.......okazalo sie ze wystarczylo soft "poprawic" , nie dam siebie glowy uciac ale poszlo o dawke paliwa na rozruchu
Dzo-Dzo Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Nuti ja cos takiego mialem w Vicie to wymieniłem wtryski i juz było git
Gość nuti Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Dzo Dzo ty mnie wtryskami nie strasz kurde, jak bym juz miał wtryski wymienic to już pod AWX
Rekomendowane odpowiedzi