jozek726 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 co do modyfikacji to wszystko się zgadza z big single turbo ale zobaczymy co życie pokaże chciałem go nawet ostatnio sprzedać ale nikt nie chce kupić... a jaka jest cena za nigo ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Też widziałem w OPT dzisiaj, fura robi mega wrażenie , właśnie jak z ceną :gwizdanie:? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 widzialem furke w OPT ... robi wrazenie aczkolwiek ja bym nie chcial zeby moje auto bylo w tym samym programie w ktorym wystepuje tede ...dobrze chociaz ze tery przedstawial auto a nie ten ubek tede widze, ze poraz kolejny mamy identyczne zdanie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 jest gdzies na necie ten odcinek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja sobie zaraz obczaję na TVN Turbo http://www.tvnturbo.pl/epg/allChannels Fura KOX Tylko szkoda że nie sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja sobie zaraz obczaję na TVN Turbo http://www.tvnturbo.pl/epg/allChannels Fura KOX Tylko szkoda że nie sedan patrzylem i tam nie ma ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 widzialem furke w OPT ... robi wrazenie aczkolwiek ja bym nie chcial zeby moje auto bylo w tym samym programie w ktorym wystepuje tede ...dobrze chociaz ze tery przedstawial auto a nie ten ubek tede widze, ze poraz kolejny mamy identyczne zdanie :gwizdanie: podejrzewam ze do legend PRL-u sie nie kwalifikowal :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Włączcie teraz bo tez pokazują nowe A8 i za pół godziny powtórka z RS cantony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Nagrywać i dawać na sieć :gwizdanie: Teraz nie mam jak luknąć> Tylko kalkulatorami nie nagrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Nagrywać i dawać na sieć :gwizdanie: Teraz nie mam jak luknąć> Tylko kalkulatorami nie nagrywać ja tez nie mam czym luknac nagrajcie pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Myślę że sam właściciel ma nagrany odcinek ze swoim RS'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cantona Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Nie mam nagrane, 70 tyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 klasa bryka tylko kamerzysta jak zwykle średnio ogarniał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Nieźle to zasuwa i fajnie nagrany odcinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 to co nagal ktos ten odcinek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 to co nagal ktos ten odcinek ? Ja nie miałem za bardzo jak bo telefonem nie będę nagrywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 wlaczylem o 18.40 i juz nic niebylo,tylko jakiegos japonca ala NFS pokazywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 to co nagal ktos ten odcinek ? Ja nie miałem za bardzo jak bo telefonem nie będę nagrywał no to sobie nie zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 wlaczylem o 18.40 i juz nic niebylo,tylko jakiegos japonca ala NFS pokazywali Bo na samym początku przez 8 minut był materiał o RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 będzie pewnie jeszcze raz powtórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi