Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ET 43 ??? jakie dystanse?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchajcie wiem, ze o et bylo duzo pisane na forum...ale ja jakos nie moge sie polapac.... dowiedzialam sie tylko, ze ET 30,35 byloby najodpowiedniejsze...wiec prosze wytlumaczcie tylko tak zebym zrozumiala....

czy et43 nada sie do mojego auta? tak zeby to ladnie wygladalo.... a dodam jeszcze ze opony 235/45/17

z gory dziekuje wszystkim za pomoc

Opublikowano

Felga będzie głębiej i coś mi się wydaje, że przy kapciu 235 może lekko ocierać przy głębokim skręcie, ale najlepiej, żeby ktoś mający takie ET coś powiedział. Jakby co zawsze można dołożyć dystans :th:

Opublikowano

bedzie wporządku :th: tylko przecież Angelo, Ty masz 18" to już nie kombinuj bo masz śliczne fele.

PS. mod ma zawsze racje :naughty:

Opublikowano

bedzie wporządku :th: tylko przecież Angelo, Ty masz 18" to już nie kombinuj bo masz śłiczne fele.

PS. mod ma zawsze racje :naughty:

wiem, wiem....kombinuje jak kon pod gore :polew:

ale tak to juz ze mna jest......

jak cos wykombinuje to pierwsi bedziecie o tym wiedziec.......

ale co z tymi oponami ? nie beda obcierac? i czy do takiego wysokiego et to dystanse przymusowe?

chodzi mi o to zeby nie byly za bardzo schowane.....

Opublikowano

a jaka szeroka felga jest?? ja mam normalnie w swoich ET45 czyli jeszcze bardziej schowane są, no ale oponki mam 225/45/17.

i włożyłem dystanse bo były jakoś tak głęboko, chociaż S4 ma w standardzie ET45 bo to od niej mam fele ;]

Opublikowano

nie beda obcierac... ewentualnie lekko na szybkich zakretach... ale na 7,5" feli opony 235 beda wygladac lekko jak balony

Opublikowano

nie beda obcierac... ewentualnie lekko na szybkich zakretach... ale na 7,5" feli opony 235 beda wygladac lekko jak balony

.... to chyba lepsze 225.....

Opublikowano

Mi tam balony się podobają, mam felgę 6'', oponę 205 i mi się bardzo podoba taki wygląd :dance:

Opublikowano

powinno byc ok

u mnie jest

8,5J x 19H2 ET48

siedzą na dystansach 8mm

i tylko przy max skręcie delikatnie obciera opona o nadkole

ale ileż tym max skrętów sie robi i co najważniejsze przy jakich prędkościach

:cool:

Opublikowano

No i kurcze stalo sie....zmienilam fele....

Mam prosbe moze poradzicie jakie dystanse beda pasowac to felg 7,5''.. 225/45/17 ET43

Nowe kolka zalozone....ale cos za gleboko siedza i nie bardzo mi sie to widzi.... :no:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2007, 21:40 _________________________________________________Czy naprawde nikt nie wie ile mm powinien miec dystans....w takich felgach? :mysli:

Opublikowano

HAHAHAHA. Angela kombinatorze. Najpierw foty. Albo poczekaj na Zlot - tam Ci ekipa bardziej doradzi. Bo znając Twój temperament, po raz kolejny zmienisz fele, zanim ktokolwiek zdąży odpowiedzieć

:polew:

Opublikowano

HAHAHAHA. Angela kombinatorze. Najpierw foty. Albo poczekaj na Zlot - tam Ci ekipa bardziej doradzi. Bo znając Twój temperament, po raz kolejny zmienisz fele, zanim ktokolwiek zdąży odpowiedzieć

:polew:

hehe....Wiciu.....bede miala co sprzedawac :rolleyes: podobno trening czyni mistrza-wiec trzeba jeszcze troche potrenowac :polew:

a tak na powaznie......nie ma co czekac do zlotu, na piatek to ma byc juz :th: hehe

8-10mm bedzie jak lalunia :thumbup:

Dzieki Murzyn...tak myslalam o 10mm ale nie bylam pewna......

Opublikowano

no wiecej niz 10 to glupio troche, a masz fele 7,5 i tu jest fafik pogrzebany :confused4: na 8'' by wygladalo to slicznie na ET 35 :thumbup: Ja takie mam i jeszcze bym je wysadzil na zewnatrz :mysli:

Opublikowano

trzebaby policzyc - niestety nie pomoge Ci bo mam zalozone zimowko-stalowki ;( 10mm w Twoim przypadku nie wystarczy, ale pamietaj, ze im szerszy rozstaw kol tym auto mniej przewidywalne na sliskim