Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 pamiętam, że jakiś czas temu też się cieszyłem jak ty. Teraz mi już tak do śmiechu nie jest
Reggi Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Gratulacje kolego :oklaski: Studia to strata czasu tez tak myśle
Thomas Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 pet3r nie masz sie nad czym zastanawiac, studia dzienne to bardzo fajna sprawa Poszerzają horyzonty, wyrabiaja ciekawe znajomosci, i tak dalej. Warto, naprawde. hehe dokladnie zgadzam sie , studiowalem na polibudzie zarzadzanie i marketing w Lodzi 3 lata na dziennych ,czas byl za***isty , a pozniej zrobilem sobie przerwe no jestem tu gdzie jestem ...... pet3r ,Gratulacje i moja rada wybierz Lodz najlepsze balety w calej Polsce , a na studiach no to wiadomo najpierw przyjemnosci a na samym koncu nauka , pozdrawiam
taktuś Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 No fajnie, :oklaski: gratulacje tylko ten wydział... mechaniczny... hmm na uniwerku mówią na nich młotki no bo jak można wpatrywać się godzinami w stukanie młotkiem i jeszcze to na różnoraki sposób opisywać...
Radek321 Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 GRATULUJE. Ja też muszę się pochwalić że dostałem się na politecnike Lubelską Wydział mechaniczny kierunek mechanika i budowa maszyn. Ja to mam szczęście idąc do tecnikum złożyłem tylko jedno podanie i dostałem sioę tam gdzie chciałem. Teraz też złożyłem tylko jedno podanie i też się dostałem. :>
yater1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 na uniwerku mówią na nich młotki no bo jak można wpatrywać się godzinami w stukanie młotkiem i jeszcze to na różnoraki sposób opisywać... Tylko, że bez tego stukania młotkiem nigdy w życiu byś nie miał swojego AUDI . Mechanika i budowa maszyn - z własnego doświadczenia (chociaż kończyłem PWr wydział elektryczny) wiem, że obecnie jest sporo wakatów w tym temacie w wielu firmach, ale jak będzie za 5 lat, kto wie. Mimo to gratulacje. Dzienne bajera tylko o wątrobę należy dbać (pamiętaj, że masz jedną i nie odrosnie jak niektóre zęby). Zreswsztą jeżeli będziesz nadal korzystał z to szybko nauczysz się oszczędzać gdyż 1litr paliwa jeszcze jest tańszy od 1 litra piwa.
pet3r Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Opublikowano 26 Lipca 2007 balety juz zaczalem - wlasnie wrocilem, nic nie spalem a zaraz wsiadam w pociag i smigam podbijac Poznan, jak wejde przed komisje rekrutacyjna to wyrzuca mnie za sama zmaltretowana po imprezie twarz wybralem kierunek Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, mam nadzieje, ze dobrze zrobilem... jesli ktos chce mnie ostrzec przed zrobieniem zyciowego bledu - moj nr jest w A4 Assistance [br]Dopisany: 26 Lipiec 2007, 08:05 _________________________________________________Papiery zlozone. Dziekuje wszystkim za dobre slowa
Rekomendowane odpowiedzi