Maniusiek28 Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Jak w prosty sposób obnizyć auto o około 20mm-30mm?????
Gość Murzyn Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 wymienic sprezyny - do 30mm mozna na ori amorach
sumo Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Co sądzicie o sprężynach firmy gt cupline? Cena przemawia za ale jaka jest jakość? Do czego można je porównać? miałem sprężyny H&R ale pękły, czy te gt cupline będą porównywalne? Jazda samochodem raczej normalna.
Gość spedyt Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 sumo trzeba zdrowo namęczyć zawieszenie żeby sprężyna pękła, gt cupline jest gorsza.
sumo Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Miała prawo pęknąć, miałem kiedyś przygodę gdzie ucierpiało zawieszenie. Jest gorsza ale w jaki sposób mogę to odczuć? Inaczej jakie różnice jestem w stanie odczuć między sprężynami H&R -30mm, a GT CUPLINE -40mm? Zależy mi aby nie było efektu nurkowania auta w zakrętach i aby wygląd wrócił (jak pękły mi H&R to założyłem serię).
Rekomendowane odpowiedzi