NikoA4 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 panowie czy jest jakiś sposób zeby naprawidz jakoś ta wytarta wykładzinę w tym miejscu>http://img155.imageshack.us/img155/5593/s1030727.jpg czy tylko wymiana całej wykładziny? A tak przy okazji czy jest możliwe ze dywanik może tak wyglądać przy przebiegu 120tys km?jak sprawdzić oryginalny przebieg?
majkel_majki Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Może jakiś magik, który uzupełnia ubytki w tapicerkach foteli poradziłby sobie z tym. Te dywaniki welurowe są dość delikatne, jeżeli auto eksploatowano głownie w mieście, w ciężkich butach/obcasach, do tego permanentny syf w środku, piasek itp. to wycierają się szybko, ale na 120 tys km to mi nie wygląda. Ostatni przebieg przy okazji wizyty w ASO można sprawdzić podając im VIN, innej metody raczej nie ma. Auto jak widzę LHD, nie wiem czy w GB prowadzą bazę danych wizyt w serwisie, ale możesz spróbować.
NikoA4 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 a możliwe bo poprzedni właściciel ciągał przyczepkę,może jakieś materiały budowlane przewoził,bo bagażnik jak te auto kupiłem to był bardzo brudny i próg załadunkowy podrapany.na pewno miał robocze buciory.tak ze przebieg może być prawdziwy?
majkel_majki Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Myślę, że może być prawdziwy, w audi mojej Mamy oryginalne dywany po 80 tys km jeżdżenia w butach na obcasie wyglądały nie wiele lepiej, nie miały tylko dziur na wylot
andy_sky Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 niektóre zakłady tapicerskie(samochodowe)naprawiają ubytki weluru
Rekomendowane odpowiedzi