Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] a4 by gwerty kavlar & Plasti Dip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

rozklejanie lamp, pikuś poćwiczyłem na starej depo. a potem valo poszło. podstawa to dobra opalarka

jeszcze nie złożyłem lamp , czekam na klej ze szczeliwem wurth. coby dobrze skleic.

[br]Dopisany: 19 Październik 2010, 19:57_________________________________________________jako ,że mam zamontowane cb na stałe i słabo słychać jak jest włączone radio, postanowiłem sobie to zmienić. wsadziłem sobie głośnik w lampkę podsufitki w miejsce pokrętła od szyperdachu. udało mi sie tak upchnąć głośnik 10W 4 ohmy. z satelitki od głośników komputerowych. sprawuje sie wyśmienicie.

cbc64fc9e387f961m.jpg

zmieniłem tez prawe lusterko, a duże. musze powiedzieć, ze teraz dopiero widać co sie dzieje za autem. jestem mega zadowolony

7949c6e35fa15a8em.jpg

Opublikowano

Dobry patencik z tym głosnikiem :good:

Opublikowano

głośniczek widziałem :) wszystko zrobione profesjonalnie i schludnie :oklaski:

Opublikowano

głośniczek fajna sprawa :good:

ale CB w tym miejscu to toche nie bardzo mi się podoba :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Cb mam na stałe wrzucone w połeczkę tą mniejszą po lewej stronie. ciągle zapominam zrobić fotki. fajnie sie komponuje bo ma czerwone poświetlanie.

Opublikowano

A ty masz szyberdach czy zmieniałeś tą lampke na wersje z pokretłem :mysli: Dużo jest roboty żeby kabelek od głośniczka puscić do tej lampki :mysli:

Opublikowano

a ja mam pytanie odnosnie radia, duzo roboty jest z zmiana radia z duzego na male ?

gratuluje modow i powodzenia dalej :cool1:

Opublikowano
  • Autor

nie mam szyperdachu. ale w każdej lampie jest miejsce na pokrętło. wyciołem tylko okrągły otwór w maskownicy. najdłużej zajęło mi dopasowanie głośnika w miejsce pokrętła. głośnik nie może być duży, ale przyda sie o sporej mocy. co do pociągnięcia kabla. to żaden problem. jak wyjmiesz lampkę. to jest tam tyle miejsce żeby włożyć rękę miedzy dach a podsufitkę. zdjąłem uszczelkę drzwiową i pociągnąłem kabel aż do radia. jak by co mam jeszcze jedna lampke na zbyciu mogę przerobić pod głosnik. [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 15:49_________________________________________________jesli chcesz miec orginał 2 din to ciezko jest dorwać tunel pod 2 din. ale można łatwo przerobić 1 din na 2din. brakować bedzie jedynie popielniczki w porównaniu do orginału. przerabiałem kumplowi z 1 din na dwa i jest mega zadowolony.

Opublikowano

Pomysł jest świetny z tym głośnikiem, lampke mam taką samą jak Ty wiec jeśli sie tego podejme to swoja przerobie :) Tylko z CB musze pomyslec bo mam kloca który sie nie mieści w tej kieszonce :gwizdanie:

Opublikowano

a ile kosztuje takie przerobienie plus radio rzecz jasna ? popielniczki nie uzywam wiec jest mi zbedna :)a nie ukrywam ze bbbbbbbardzo mi sie podoba duze radio i chetnie ogarne ten temat

Opublikowano
  • Autor

jak masz już tunel z 99-01r. masz grzane fotele?

to za około 100zł moge ci przerobić. radio symphony około 200zł, navi drożej i ciezko dostac.

Opublikowano

a powiedz mi kolego ile kosztowala by mnie taka przyjemnosc jezeli mam male radio auto 98 r chcialbym zalozyc duze radio i klimatronik nie zalezy mi na podgrzewanych fotelach

Opublikowano
  • Autor

wpadło parę nowych gratów

a5273d64be7780c0m.jpg

ebd0ef451eae6ff1m.jpg

362ae5f6fce38263m.jpg

Opublikowano

80574baa406ca2a7med.jpg

kiera poprostu idealna.

dd446dfb72aacec3med.jpg

684fa3bee67670f6med.jpg

ile dałeś za Fisiora? szkoda tylko że od Beny :confused4:

Opublikowano

80574baa406ca2a7med.jpg

kiera poprostu idealna.

dd446dfb72aacec3med.jpg

684fa3bee67670f6med.jpg

ile dałeś za Fisiora? szkoda tylko że od Beny :confused4:

a co za różnica skoro może przełożyć swoje blaty :mysli: chyba, że jest jakiś problem z przekodowaniem ale to podobno można ogarnąć vagiem :chytry:

Opublikowano

spoko autko spoko graciory i te foteliki fajniusie

pozdrawiam i bezawaryjności życzę

Opublikowano
  • Autor

fis z allegro, nawet w rozsądnej cenie. z przełozeniem do mnie nie powinno być problemu( mówią znający sie na rzeczy klubowicze). zobaczymy w praktyce.

Opublikowano

możesz przekodować zegary pod diesla ale jak przełożysz swoje blaty to obroty nie będą się zgadzać :gwizdanie: bo po przekodowaniu z beny na diesla po prostu wskazówka chodzi do 4,XXX obrotów czyli tyle jak w dieslu ale w miejscu gdzie bena ma 4tyś czyli na szczycie

opisując to przykładem: kodujesz zegary z beny na diesla i zmieiasz tarczki na swoje z tdi

Wtedy kiedy silnik ma realnie 4tyś obrotów TY po zmianie tarczki na diesla będziesz miał 3tyś (na liczniku)

Opublikowano
  • Autor

a podobno da się wgrać wsadz od licznika tdi ,to tego przekłada sie tarcze tdi, i jest jak nówka licznik tdi .