Arturoo Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 dużo pracy kosztował sedanik gratki wytrwałości
Gwerty Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2014 żeby nie było ,że plastidip poschodził i nie pokazuję auta:decayed:
Gwerty Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2014 Wskazniki w kratce nawiewu 52mm ? tak.
barton66 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Gwerty są jakieś mocne B5, B6, B7 w poznaniu na spotach ?
Gwerty Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2014 Gwerty są jakieś mocne B5, B6, B7 w poznaniu na spotach ? kilka b7 3.0 tdi po chipie zdarza sie ze wpada s4b7dtm (Arki), s4b8 (yamaha450)
A-rek Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 żeby nie było ,że plastidip poschodził i nie pokazuję auta:decayed:http://s8.postimg.org/hs9egmg3l/NGG10es.jpg Gwerty tak patrzę na te twoje auto i jakoś mi te wszystkie kolory nie pasują do siebie, tak jakby wszystko było robione bez pomysłu
Kasjan Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nie zgadzam sie. Dla mnie wyglada super, zimowki byly robione pod inny kolor auta wiec pewnie temu. Auto w kazdym swietle inaczej wyglada, tak samo i na zdjeciach. ;D Ale powiem w tajemnicy ze na ten sezon cos z róźowej palety ma wpasc
Gwerty Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nie zgadzam sie. Dla mnie wyglada super, zimowki byly robione pod inny kolor auta wiec pewnie temu. Auto w kazdym swietle inaczej wyglada, tak samo i na zdjeciach. ;D Ale powiem w tajemnicy ze na ten sezon cos z róźowej palety ma wpasc fakt felgi zostały po białym projekcie miałem je zrobić w czarny mat. ale stwierdziłem ze po zimie je sprzedaję.
fanthomas18 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Gwerty jak dla mnie wygląd auta robi swoje:thumbup1: ale mógłbyś ładniej parkować
donjakub1 Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 ciezko sie maluje tym plastidipem? jak sie to robi? no fura wymiata, ten kolor
Patrycjusz Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Jestem pod mega wrażeniem:kox: Co Ty robisz z tym autem... Widać w nim włożone mnóstwo kasy i czasu ale opłacało sie
Gwerty Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2016 witam. w samym aucie niewiele sie zmieniło, ale troszkę tło się zmieniło. zdjęcia wkrótce
Fenrir Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 W jakim kolorze obecnie? A powiedz mi, jak Ci się trzymał ten plasti dip? Ile litrów potrzebowałeś na całe auto?
Sedrak Dan Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 witam. w samym aucie niewiele sie zmieniło, ale troszkę tło się zmieniło. zdjęcia wkrótce WItam .Dzięki za lampy. Efekt możesz zobaczyć w linku na dole Jak włączałem ostatnio w trasie drogowe to kolega powiedział , że świecą aż za mocno Trochę lewa lampa paruje, ale trudno
Gwerty Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2016 witam. w samym aucie niewiele sie zmieniło, ale troszkę tło się zmieniło. zdjęcia wkrótce WItam .Dzięki za lampy. Efekt możesz zobaczyć w linku na dole Jak włączałem ostatnio w trasie drogowe to kolega powiedział , że świecą aż za mocno Trochę lewa lampa paruje, ale trudno sprawdz uszczelki w dekielkach i uszczelkę na oprawce kierunkowskazu W jakim kolorze obecnie? A powiedz mi, jak Ci się trzymał ten plasti dip? Ile litrów potrzebowałeś na całe auto? kolor ten sam . trzyma się doskonale poszło 1litr primeru, 8 litrów koloru . i 3 litry czarnego na dach i koła.
Mini_Tytan Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ile bym dał żeby mieć taki garaż i tyle przestrzeni Auto koks, fajnie się to komponuje czarne lampy i grill z tym kolorem
Gwerty Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) podświetlanie indiglo z moman czekam jeszcze na grube wskazówki i montaż do auta. Edytowane 4 Lutego 2016 przez Gwerty
marcinoa4b5 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 będzie ciekawie czcionka ala RS4 :>?
Rekomendowane odpowiedzi