Alzak Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Mam zamiar w najbliższym czasie(jak sie wszystko dobrze uloży) zmienić samochodzik chcialbym 2.5tdi oczywiście Quattro i tak sie zastanawiam ile można uzyskać zmieniając programik będe szukał samochodu z przebiegiem max 100tyś mil ( bo mieszkam na wyspach AKP UK rzadzi) no i z pelna historia serwisowa wiec raczej nie zajechany silniczek no i tu male pytanko do specjalistow ile można bezpiecznie podkrecic programik zeby za bardzo nie zaszkodzic silniczkowi??
Alzak Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Opublikowano 25 Lipca 2007 hmm to sa różne silniki 2.5tdi ja myślałem że jest tylko jeden 150 koni ale jak sie myle to podpowiedzcie coś wiecej na temat
Hugo Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 hmm to sa różne silniki 2.5tdi ja myślałem że jest tylko jeden 150 koni ale jak sie myle to podpowiedzcie coś wiecej na temat Jakbyś podał chcociaż jaki rocznik Cię interesuje to łatwiej byłoby coś napisać , a tak brak podstawowych danych i du.. :bicz3:
Alzak Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Opublikowano 26 Lipca 2007 no wiec interesuje mnie buda b5 ale po liftingu no chyba ze b6 130 1.9 jest lepszy ??
Flyer Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Pod jakim wzgledem chcesz porownywac 2.5 i 1.9? Awaryjnosc? Zywotnosc? Spalanie? Kultura pracy? Koszty? Takich tematow byla masa, poczytaj forum...
Alzak Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Opublikowano 27 Lipca 2007 planuje zmienic w najbliższym czasie zmienic samochodzik i nie mam pojecia czego szukac chcialbym 2.5 tdi 180ps quattro w budzie b6 ale zje mnie ubezpieczenie albo ewentualnie 130 ps ale nie wiem jakie wersji silnikowych szukac na co patrzec wiem ze powiniennem pytac gdzie indziej ale nie chce zakładac nowego tematu bo interesuje mnie miedzy innymi podkrecenie tych silnikow i jaki jest najlepszy do wirusa no i moze jakies inne mody sie zzrobi tez...
Hugo Opublikowano 27 Lipca 2007 Opublikowano 27 Lipca 2007 Szukaj 130KM , super silniczki.W serii mają zazwyczaj bonus.Da sie je ładnie kręcić.Tylko znaleźć takie auto i jeszcze w dodatku z quattro to nie lada wyczyn :>
Flyer Opublikowano 27 Lipca 2007 Opublikowano 27 Lipca 2007 Hugo: ja nie wiem o jakim Ty wyczynie mowisz...
Rekomendowane odpowiedzi