Adas Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Nie,to nie zasmiecaj na watku przepraszam za zarcik chętnie bym pojechał mimo że do Jorku ma ok 25km :> ale w ten weekend moja najmłodsza siostra wychodzi za mąż i dlatego odpadam ze zlotu miłej zabawy :good: pozdrawiam to wpadniemy na weselicho z delegacją A4 klubu jak rok temu w Pile
poziek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 to wpadniemy na weselicho z delegacją A4 klubu jak rok temu w Pile :naughty: :naughty:
Dev Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 :polew: :polew: :polew: musicie zjechać do Puszczykowa
jarko Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Nie słuchaj ich, Oni tacy cwani tylko przez forum... Przyjdzie co do czego to po dwóch piwkach do spania polecą
poziek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Nie słuchaj ich, Oni tacy cwani tylko przez forum... Przyjdzie co do czego to po dwóch piwkach do spania polecą CHYBA TY :kox:
jarko Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a pamiętasz coś :?: Czy tylko z opowieści... Ile to już zlotów
MarianekZg Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 co z moja zaliczką ?? da sie ja jakaś odzyskać ?? przeciez na tym polega zaliczka jak rezygnujesz to ja tracisz i tyle zaliczka nie przepada, podlega zwrotowi, ale zadatek juz przepada, to tylko dwa slowa o takim samym znaczeniu, ale maja inne pojecia prawne, taki maly OT :wallbash: Daj juz chłopie spokój.Zamierzasz przyjechać na zlot??Wstęp tylko z identyfikatorami tylko z indentyfikatorami ??? Fak zapłaciłem a i tak mnie nie będzie :wallbash:
MarianekZg Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 no przecież nie mam identyfikatora :wallbash:
klysek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 no przecież nie mam identyfikatora :wallbash: juz mnie starsz ze cie nie bedzie przeciez musimy poznac sie blizej
MarianekZg Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 spoko chyba nie ma siły, która by mnie zatrzymała :evil: Kacha też nie może się doczekać Jarosławca :naughty:
klysek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 no przecież nie mam identyfikatora :wallbash: juz mnie starsz ze cie nie bedzie przeciez musimy poznac sie blizej bliżej powiadasz :tongue4: :wink4: :polew:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 22:40_________________________________________________ no przecież nie mam identyfikatora :wallbash: juz mnie starsz ze cie nie bedzie przeciez musimy poznac sie blizej bliżej powiadasz :tongue4: :wink4: :polew: spoko chyba nie ma siły, która by mnie zatrzymała :evil: Kacha też nie może się doczekać Jarosławca :naughty: a baedzie ktos cisnal przez LDZ ????
MarianekZg Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 myślę, że Stanley i Bacha :naughty: a czy jeszcze ktoś to sięzobaczy
klysek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ciocia Basia juz sie nie moge doczekac
MarianekZg Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ja generalnie nie mogę się doczekać całego wyjazdu :evil: ale z drugiej strony boje się :drunk: -szkoda, że to nie wyjazd tygodniowy :polew:
Tomeks Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 -szkoda, że to nie wyjazd tygodniowy można zostać dłużej,przynajmniej do końca września
MarianekZg Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A propos czy ktoś jedzie przez Łódź to fajnie by było lecieć większą ekipą :a4fan:
klysek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ja generalnie nie mogę się doczekać całego wyjazdu :evil: ale z drugiej strony boje się :drunk: -szkoda, że to nie wyjazd tygodniowy :polew: na zime trze bedzie zorganizowa tygodniowy oboz przetrwania
MarianekZg Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 -szkoda, że to nie wyjazd tygodniowy można zostać dłużej,przynajmniej do końca września Panie Tomku chętnie ale dzieci, obowiązki, etc :kox:
Rekomendowane odpowiedzi