stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 myślę, że Stanley i Bacha :naughty: a czy jeszcze ktoś to sięzobaczy ekipia ze Śląska raczej jedzie SK-> DW -> PO -> i dalej autosradą nad morze.... :gwizdanie:
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 myślę, że Stanley i Bacha :naughty: a czy jeszcze ktoś to sięzobaczy ekipia ze Śląska raczej jedzie SK-> DW -> PO -> i dalej autosradą nad morze.... :gwizdanie: dobrze mowi polac mu
MarianekZg Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 :wallbash: a już myślałem :wallbash: Tomek czyli startujemy w 3 autka ale damy radę - jak będzie bliżej wyjazdu to może do kogoś się podłączymy :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 myślę, że Stanley i Bacha :naughty: a czy jeszcze ktoś to sięzobaczy ekipia ze Śląska raczej jedzie SK-> DW -> PO -> i dalej autosradą nad morze.... :gwizdanie: dobrze mowi polac mu tylko ta autostrada coś nie teges [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 23:07_________________________________________________ :wallbash: a już myślałem :wallbash: Tomek czyli startujemy w 3 autka ale damy radę - jak będzie bliżej wyjazdu to może do kogoś się podłączymy :gwizdanie: :gwizdanie: jedźcie na Poznań , twoja fura od pewnego czasu "lata" więc będzie git
Madas Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 myślę, że Stanley i Bacha :naughty: a czy jeszcze ktoś to sięzobaczy ekipia ze Śląska raczej jedzie SK-> DW -> PO -> i dalej autosradą nad morze.... :gwizdanie: to możemy się zgrać w Poznaniu .... od nas chyba 8 aut jedzie
MarianekZg Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 w sumie możemy podłączyć się w PO i dalej autostradą
klysek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 myślę, że Stanley i Bacha :naughty: a czy jeszcze ktoś to sięzobaczy ekipia ze Śląska raczej jedzie SK-> DW -> PO -> i dalej autosradą nad morze.... :gwizdanie: dobrze mowi polac mu tylko ta autostrada coś nie teges [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 23:07_________________________________________________ :wallbash: a już myślałem :wallbash: Tomek czyli startujemy w 3 autka ale damy radę - jak będzie bliżej wyjazdu to może do kogoś się podłączymy :gwizdanie: :gwizdanie: jedźcie na Poznań , twoja fura od pewnego czasu "lata" więc będzie git ale moje male 1,6 nie wiem czy da rade ;(
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 w sumie możemy podłączyć się w PO i dalej autostradą
MarianekZg Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ja nie planowałem innej drogi jak tylko autostradą :evil: [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 23:11_________________________________________________Tomek wezmę cię na sztywny hol :polew:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 myślę, że Stanley i Bacha :naughty: a czy jeszcze ktoś to sięzobaczy ekipia ze Śląska raczej jedzie SK-> DW -> PO -> i dalej autosradą nad morze.... :gwizdanie: dobrze mowi polac mu tylko ta autostrada coś nie teges [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 23:07_________________________________________________ :wallbash: a już myślałem :wallbash: Tomek czyli startujemy w 3 autka ale damy radę - jak będzie bliżej wyjazdu to może do kogoś się podłączymy :gwizdanie: :gwizdanie: jedźcie na Poznań , twoja fura od pewnego czasu "lata" więc będzie git ale moje male 1,6 nie wiem czy da rade ;( Mariusz mówił, że ma sztywny hol dacie radę
Tomeks Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 KTO MA MOŻLIWOŚĆ I CHĘĆ,NIECH ORGANIZUJE SIĘ W 6 OSOBOWE GRUPY -WŁASNY DOMEK 4 OSOBOWE -WŁASNY POKÓJ (NIESTETY TYCH JEST MAŁO) ZNACIE SIĘ Z REGIONÓW,ZLOTÓW,Z FORUM,BĘDZIE FAJNIEJ,JAK BĘDZIECIE W DOMKACH Z KIMŚ,KOGO JUŻ ZNACIE
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ja nie planowałem innej drogi jak tylko autostradą :evil: [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 23:11_________________________________________________Tomek wezmę cię na sztywny hol :polew:
MarianekZg Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 z tego co czytam to w PO może być już całkiem niezła ekipa :mysli: :evil:
klysek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 KTO MA MOŻLIWOŚĆ I CHĘĆ,NIECH ORGANIZUJE SIĘ W 6 OSOBOWE GRUPY -WŁASNY DOMEK 4 OSOBOWE -WŁASNY POKÓJ (NIESTETY TYCH JEST MAŁO) ZNACIE SIĘ Z REGIONÓW,ZLOTÓW,Z FORUM,BĘDZIE FAJNIEJ,JAK BĘDZIECIE W DOMKACH Z KIMŚ,KOGO JUŻ ZNACIE o to fajna sprawa bo nas lodziakow bedzie akurat 6
MarianekZg Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Pucek nie przejmuj się walniemy jednego za Ciebie - pozdrów ode mnie Rybnik - mam tam znajomych.
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 KTO MA MOŻLIWOŚĆ I CHĘĆ,NIECH ORGANIZUJE SIĘ W 6 OSOBOWE GRUPY -WŁASNY DOMEK 4 OSOBOWE -WŁASNY POKÓJ (NIESTETY TYCH JEST MAŁO) ZNACIE SIĘ Z REGIONÓW,ZLOTÓW,Z FORUM,BĘDZIE FAJNIEJ,JAK BĘDZIECIE W DOMKACH Z KIMŚ,KOGO JUŻ ZNACIE
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Pucek nie przejmuj się walniemy jednego za Ciebie - pozdrów ode mnie Rybnik - mam tam znajomych. jak nie letni to znowu zimowy :kox:
Rekomendowane odpowiedzi