andy_sky Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 po ok. 30sek. od zapalenia mruga kontrolka świec żarowych na vagu błąd:czujnik oparów paliwa sporadycznie,dodam że eksperymentowałem z kodowaniem kluczyka bez imo [mod]Proszę poprawnie nazywaj tematy.[/mod]
Sztomel Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 podaj ten odczytany kod błędu bo w TDI nie ma takiego czujnika o jakim piszesz.
Krzysztof Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Czujnik oparów paliwa to może chodzi o zawór recyrkulacji spalin?
andy_sky Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zauważyłem,że mruga tylko gdy jest bardzo ciepło
the_troll Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam!! Podepnę się pod temat.... Ja również mam ten problem... Zwłaszcza gdy jest gorąco. Czy ktoś może podać konkretne lekarstwo na tą dolegliwość. Światła stopu działają...
andy_sky Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 u mnie samo ustało i nie pojawia się
Rekomendowane odpowiedzi