Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Reflektory zespolone po II lifcie - rezanie i montaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale jak sie kupi nowe np. depo i do tego xenon to tez fajnie swieci bo jednak nowe soczewki nie powypalane daja rade

no ja chce kupić nowe lampy bo używki nie wchodzą w grę :wink4:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 15:43_________________________________________________ale jednak korci mnie przyrezać ten bixenon jak juz będę zmieniał te lampy :wink4:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 231,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja zalozylem xenon do soczewki depo i dawalo to pieknie... chociaz sporo osob pisze ze ori valeo swieci jeszcze lepiej.... ale ja niestety nie moge sie z tym zgodzic.... pomimo tego ze soczewka valeo wygladala jak nowa swieci jak depo a druga tez ori valeo byla delikatnie matowa.... i porazka.... swiatlo zalezy od stanu soczewki..

Opublikowano

dlatego właśnie już wole kupić nówki Depo niż używki Valeo albo dopłacać i kupować nowe Valeo

Opublikowano

kup Depo też ładnie świecą. :good: a bixa :mysli: :mysli: zależy od gustu spryski już dorobiłeś??

Opublikowano

kup Depo też ładnie świecą. :good: a bixa :mysli: :mysli: zależy od gustu spryski już dorobiłeś??

no właśnie sprysków nie ma ale będą ale tymczasowo chciałem dekielki sprysków umocować do zderzaka :decayed: żeby w razie czego misiaków zmylić :tongue4:

Opublikowano

zawsze powiesz że się zepsuły w tej chwili. :polew: :polew:

Opublikowano

zawsze powiesz że się zepsuły w tej chwili. :polew: :polew:

a jak :naughty: :naughty:

Opublikowano

Sory za OT. Ma ktoś jakiś namiar na takie zaślepki w dobrej kasie? :kox: Bo też mam Zenona i jeżdżę bez sprysków :gwizdanie:

Opublikowano

też nie mam sprysków. :gwizdanie:

Opublikowano

dlaczego trzeba będzie walić ściemę i umocować same zaślepki do zderzaka zanim nie załatwię sprysków i zbiornika na dwie pompki :tongue4:

tak wogóle to co za durny przepis że przy xenonie muszą być spryskiwacze lamp? :mysli: że niby brudne szkło lampy rozprasza światło xenonu?

Opublikowano

dlaczego trzeba będzie walić ściemę i umocować same zaślepki do zderzaka zanim nie załatwię sprysków i zbiornika na dwie pompki :tongue4:

tak wogóle to co za durny przepis że przy xenonie muszą być spryskiwacze lamp? :mysli: że niby brudne szkło lampy rozprasza światło xenonu?

to naklej naklejki imitujaca spryski takie jak w poliftach :gwizdanie: a czy przepis jest taki durny to niewiem tak do konca.... bo swiatlo xenonowe przy brudnej lampie strasznie sie rozprasza i oslepia auta z naprzeciwka....

Opublikowano

Gdzie można takie naklejki dorwać? Zda to egzamin na czarnym lakierze? :hi:

Opublikowano

to naklej naklejki imitujaca spryski takie jak w poliftach :gwizdanie: a czy przepis jest taki durny to niewiem tak do konca.... bo swiatlo xenonowe przy brudnej lampie strasznie sie rozprasza i oslepia auta z naprzeciwka....

spryski będą ale to pomysł tymczasowy żeby nikt mi dowodu rejestracyjnego nie zabrał :decayed:

Opublikowano

to naklej naklejki imitujaca spryski takie jak w poliftach :gwizdanie:

gdzie są takie naklejki dostępne? na allegro coś nie widze

Opublikowano

niech Ci ktos na ploterze wytnie... [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 18:15_________________________________________________Panowie pozatym troche odbiegamy od temetu... jest osobny duzy watek o spryskach...

Opublikowano

niech Ci ktos na ploterze wytnie... [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 18:15_________________________________________________Panowie pozatym troche odbiegamy od temetu... jest osobny duzy watek o spryskach...

dokładnie ja się zamykam na ten temat :decayed: dostałem PW od Gwerty odnośnie kosztów rezania bixenonu i trzeba się zastanowić nad tym :>

Opublikowano

to będziesz działał?? z bixenonem??

Opublikowano

Ten bi-xenon od kolegi z forum jest KOZAK . Najlepiej jezdzi mi się w nocy jak nikogo nie ma - widoczność jak w dzień :) Mi zrobił na moich soczewkach od skoda roomster tzw bi-halogen i jestem pod wielkim wrażeniem świecenia tego .

krzysiek

Opublikowano

Ten bi-xenon od kolegi z forum jest KOZAK . Najlepiej jezdzi mi się w nocy jak nikogo nie ma - widoczność jak w dzień :) Mi zrobił na moich soczewkach od skoda roomster tzw bi-halogen i jestem pod wielkim wrażeniem świecenia tego .

krzysiek

to pięknie :oklaski:

Opublikowano

to będziesz działał?? z bixenonem??

no właśnie jest pokusa :naughty: tylko czy te światła do jazdy dziennej w miejscu długich są zgodne z przepisami i czy to przegląd przejdzie :mysli: