Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Reflektory zespolone po II lifcie - rezanie i montaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ok, dzięki. To jeszcze dwa pytania:

1. Czy można potem wrócić bez kłopotów do starych lamp?

2. Czy u Ciebie endriuu lewa lampa jest krzywo czy mi się wydaje?

2. nie wydaje mi się :gwizdanie:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 231,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Zostalem szczesliwym posiadaczem lamp zespolonych Depo.

Wiadomo w aucie siedzialy dzielone - wyrezalem blaszke, farba schnie w miejscach ciec :decayed:.

Chcalem zamontowac silniczki regulacji, jednak wyglada na to ze te ktore mialem nie za bardzo podejda :wallbash: (a mialem takie http://allegro.pl/audi-a4-silniczek-regulacji-lamp-reflektorow-95-99-i2035469190.html)

Ma ktos jakies foto pasujacych ... czego szukac :gwizdanie:

Opublikowano

Masz o tym w pierwszym poście:

silniczki do regulacji albo ori Audi albo od Fabii I, Golfa 4 lub Punto II - wszystkie pasują. od fabii ponoc najtańsze.

u mnie siedzą z Punto jak dobrze pamiętam

Opublikowano

Z Punto II bierz. Pasują idealnie :>

Opublikowano

Z Punto II bierz. Pasują idealnie :>

a jak wygląda sprawa z wtyczkami do silniczków? Mam na myśli czy działa to na zasadzie P&P czy wtyczkę też trzeba rezać? Bo zabieram się do zmiany dzielonych lamp Valeo na zespolone Depo

Opublikowano

p&p

Opublikowano

Ja mam od fabii, pasują idealnie P&P

Opublikowano

ja zakladalem z fabi i punto II i wszystko bylo p&p podejrzewam ze i z golfa tez bedzie p&p

Opublikowano

to w takim razie zostało mi zbieranie kasy na lampy i graty no i rezanie :naughty: :naughty:

Wiem że temat wtyczek był omawiany ale mianowicie muszę kupić w ASO kostki ISO czy wtyczki bez pinów a do tego kostki ISO i przełożyć piny?

Opublikowano

to w takim razie zostało mi zbieranie kasy na lampy i graty no i rezanie :naughty: :naughty:

Wiem że temat wtyczek był omawiany ale mianowicie muszę kupić w ASO kostki ISO czy wtyczki bez pinów a do tego kostki ISO i przełożyć piny?

Najbardziej polecałbym Ci kupić od kogoś wiązkę od elektrycznych szyb, bo wtyczka pasuje i piny już są, jeśli nikt ich nie odciął :decayed: A i koszt niewielki :good: Mnie wyszło 20 zł :kox: :kox:

Opublikowano

albo patrzec w dziale sprzedam, czesto pojawiaja sie ori kostki od lamp w cenie 20-30zl za komplet

Opublikowano

Krycha ostatnio mial na sprzedaż z pinami idz zapytaj może jeszcze ma.ja kupiłem na serwisie :wallbash: :wallbash: masakra 150zl z pinami.

Opublikowano

Najbardziej polecałbym Ci kupić od kogoś wiązkę od elektrycznych szyb, bo wtyczka pasuje i piny już są, jeśli nikt ich nie odciął :decayed: A i koszt niewielki :good: Mnie wyszło 20 zł :kox: :kox:

no to mam do poszperania za tym na forum i na szrotach chociaz tam z wiazkami może być problem bo to zależy czy się ich pozbywają

A wtyczki z elektrycznych szyb podpasowały by z przed lifta? Bo nie wiem czy były jakies roznice w wiązkach przed liftem a po lifcie

Opublikowano

Krycha ostatnio mial na sprzedaż z pinami idz zapytaj może jeszcze ma.ja kupiłem na serwisie :wallbash: :wallbash: masakra 150zl z pinami.

Nie ma :P

Opublikowano

kupiłem silniczki od fabii I i są za krótkie nie da sie włożyć w swoje miejsce

Opublikowano

to podlacz je wlacz lampy i pokrec regulacja lamp na maxa, wtedy te czpienie sie wysuna i jest latwiej wlozyc...

Opublikowano

Silniczko mam od Skodzinki :>

Sposob na rezanko super, przy totalnnym przedlifxie jest koniecznosc przekladki pinu przy kostce w kolumnie, ale z zapodanym opisem to zabawa dla przedszkolaka :polew:

Opublikowano

Za kostki płaciłem w ASO 15 zł / szt. , a piny kupiłem w sklepie z elektroniką 10 gr/szt.

Opublikowano

Za kostki płaciłem w ASO 15 zł / szt. , a piny kupiłem w sklepie z elektroniką 10 gr/szt.

15 zl.?? :kox: mało. :good: