Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś pisał o VT swiateł na czarno :D

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 236,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ktoś pisał o VT swiateł na czarno :D

doklej u mnie dokladke z cupry , zamaz tablice i bedzie jak Gracjanowa tylko niższa :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Tylko że ja nie chce czarnych lamp bo mi się nie podobają :decayed:

Opublikowano

:bag:

Opublikowano

True dat. Czarne lampy w B5 zalatują wioską, sorry Moskal :decayed:

Opublikowano

Wszystko zalezy od koloru nadwozia i reszty setupu, kozowata seria z czarnymi lampami wygląda dosć dziwnie:whistling:

Opublikowano

Najpierw zdejmij swoje czarne listwy ze srebrnych drzwi , potem mozesz sie wypowiadac o czarnych lampach w B5 :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
Znaczek OOOO na klapę wróci w czarnym macie, ale chce kupić już pomalowany.

Blacha wylądowała za szybą, 4 przyssawki kuchenne, kropelka i działa, jechałem po dziurach, nic się nie odzywa, spaść też nie spadła więc jest git :wink:

http://i.imgur.com/gKW1oUW.jpg

Grac szykuj hajs na mandat bo o ile z tablicy włozonej "za szybe" mozna sie wytłumaczyc ze "zderzak był robiony i jutro załoze" to z zamocowanej full profi na przyssawki nie bedzie juz tak miło :wink:

No to jak mam ją wozić zeby przy przyspieszaniu nie wpadała na kolana pasażera ? Nie spodoba się gliniarzowi to przypnę do kratki i tyle... Byłem dzisiaj na stacji żeby posprawdzał zawias bo wybieram się na zbieżność to dowód leci za wszystko: brak kanapy, klatka, rejestracja, wydech, gaśnica...

Nie ma co robić z piz*y jeziora... tłumaczenie: jutro założę jest bez sensu bo gliniarz by musiał być głupi jak but żeby w to uwierzyć, tam gdzie jeżdżę to gliniarze na bank już znają albo chociaż kojarzą auto więc i tak się doj**ią nie teraz to za chwilę... W moim odczuciu ( wiem ze nic to nie zmienia ) to teraz czuję się bardziej w porządku niż jakbym blachę miał w bagażniku, nie próbuję niczego ukryć, czy uniknąć kary np. zdjęcie z fotoradaru ( co dla mnie jest bez sensu bo chyba po to jest ta wlepka na szybie ) tylko przeniosłem blachę w inne miejsce i tyle... :wink: Co ma być to będzie, jeżdżę na tyle mało tym autem że może nie będzie niepotrzebnych przypałów :wink:

co byś nie zrobił to i tak jesteś w czarnej d*pie i przypał za każdym razem.

mnie to dziwi tylko to że sam prowokujesz kontrolę jeżdżąc z rejestracją w ten sposób i wiedząc że kontrola zawsze skończy się zabraniem dowodu.

idąc dalej jak ci zabiorą to później kombinowanie żebyś przeszedł kontrolę u diagnosty. dużo zachodu. czy jest sens?

nie lepiej żeby z zewnątrz był cichociemny i bezkonfliktowy dla psów?

Opublikowano
  • Autor
Znaczek OOOO na klapę wróci w czarnym macie, ale chce kupić już pomalowany.

Blacha wylądowała za szybą, 4 przyssawki kuchenne, kropelka i działa, jechałem po dziurach, nic się nie odzywa, spaść też nie spadła więc jest git :wink:

http://i.imgur.com/gKW1oUW.jpg

Grac szykuj hajs na mandat bo o ile z tablicy włozonej "za szybe" mozna sie wytłumaczyc ze "zderzak był robiony i jutro załoze" to z zamocowanej full profi na przyssawki nie bedzie juz tak miło :wink:

No to jak mam ją wozić zeby przy przyspieszaniu nie wpadała na kolana pasażera ? Nie spodoba się gliniarzowi to przypnę do kratki i tyle... Byłem dzisiaj na stacji żeby posprawdzał zawias bo wybieram się na zbieżność to dowód leci za wszystko: brak kanapy, klatka, rejestracja, wydech, gaśnica...

Nie ma co robić z piz*y jeziora... tłumaczenie: jutro założę jest bez sensu bo gliniarz by musiał być głupi jak but żeby w to uwierzyć, tam gdzie jeżdżę to gliniarze na bank już znają albo chociaż kojarzą auto więc i tak się doj**ią nie teraz to za chwilę... W moim odczuciu ( wiem ze nic to nie zmienia ) to teraz czuję się bardziej w porządku niż jakbym blachę miał w bagażniku, nie próbuję niczego ukryć, czy uniknąć kary np. zdjęcie z fotoradaru ( co dla mnie jest bez sensu bo chyba po to jest ta wlepka na szybie ) tylko przeniosłem blachę w inne miejsce i tyle... :wink: Co ma być to będzie, jeżdżę na tyle mało tym autem że może nie będzie niepotrzebnych przypałów :wink:

co byś nie zrobił to i tak jesteś w czarnej d*pie i przypał za każdym razem.

mnie to dziwi tylko to że sam prowokujesz kontrolę jeżdżąc z rejestracją w ten sposób i wiedząc że kontrola zawsze skończy się zabraniem dowodu.

idąc dalej jak ci zabiorą to później kombinowanie żebyś przeszedł kontrolę u diagnosty. dużo zachodu. czy jest sens?

nie lepiej żeby z zewnątrz był cichociemny i bezkonfliktowy dla psów?

No to jak mam wozić tą blachę na takim zderzaku?:facepalm: Po obu stronach coolery, na środku chłodnica... Przecież nie zrobię 4 dziur w zderzaku.

Zabrali już dwa razy... żeby być cichociemny to trzeba by zmienić wydech bo najczęściej mnie najpierw słyszą a potem dopiero widzą :wink:

Opublikowano

Tak jak oni:

2v0k1sl.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dla mnie to jeden c**j czy jest tak czy tak ale skoro tak mówisz to tak będzie :decayed:

Opublikowano
Najpierw zdejmij swoje czarne listwy ze srebrnych drzwi , potem mozesz sie wypowiadac o czarnych lampach w B5 :naughty::naughty::naughty:

Czarne listwy to OEM dodatki, a nie wydumki :naughty:

Opublikowano

Czarne listwy to OEM dodatki, a nie wydumki :naughty:

To nic , wazne ze wyglądaja z d*py , podobnie jak czarne lampy na srebrnej kozie :grin:

Opublikowano
  • Autor

Pogoda taka ładna że chyba grzechem by było nie wybrać się na bezdotyk :naughty:

5Gg4FDx.jpg?1

jaeiVvs.jpg?1

6MKw6Jg.jpg?1

Z tyłu koza bo susza w baku :decayed:

Opublikowano

najs :wink:

Opublikowano

Gracjan a może tak grill z RS4 ? :naughty: mi ten znaczek nie leży w czarnym, mógł by być srebrny :wink: i nigdy nie maluj tych lamp :thumbup1:

ładna jest :kox:

Opublikowano

za***isty furacz :dancing: nic dodać nic ująć. Zostawiaj tak jak teraz stoi i nie kombinuj . Pozdro :wink:

Opublikowano

Ladnie sie prezentuje :-) te kola to zimowe? :kox:

Opublikowano

Gracek ładuj emblemat przód i tył w kolor obwódki szyb:wink: czarny zginał, i teraz wygląda jak grill kamey:whistling:

---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ----------

Ladnie sie prezentuje :-) te kola to zimowe? :kox:

u niego nie ma sezonu zimowego:polew: