Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Ja bym zrobił tak: zdjąć zacisk i przymierzyć felgę na piastę, co by sprawdzić czy 9,5J zmieści się w nadkole, czy nie oprze się o zwrotnicę itd. Jak wejdzie to kombinować z heblami, bo może się okazać że obejdziesz jakoś hamulce, a koło i tak nie wejdzie:kwasny:

Dokładnie jutro z rana na szybko zrzucę zacisk, według mnie tam było miejsce na felgę ale to będę w 100% pewny jak dokręcę do piasty... Jak nie to od razu pakuję i odsyłam, przejrzałem chyba z 5 razy allegro i z 4 razy tablicę, nie ma co kupić :doh:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 237,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja bym zrobił tak: zdjąć zacisk i przymierzyć felgę na piastę, co by sprawdzić czy 9,5J zmieści się w nadkole, czy nie oprze się o zwrotnicę itd. Jak wejdzie to kombinować z heblami, bo może się okazać że obejdziesz jakoś hamulce, a koło i tak nie wejdzie:kwasny:

Dokładnie jutro z rana na szybko zrzucę zacisk, według mnie tam było miejsce na felgę ale to będę w 100% pewny jak dokręcę do piasty... Jak nie to od razu pakuję i odsyłam, przejrzałem chyba z 5 razy allegro i z 4 razy tablicę, nie ma co kupić :doh:

Do wiosny jeszcze daleko, coś się pojawi, sam szukam już miesiąc do B7 :decayed:

Opublikowano
Jak nie to od razu pakuję i odsyłam

szkoda by było, świetnie to koło pasuje do charakteru auta:kwasny:

Opublikowano
  • Autor
Jak nie to od razu pakuję i odsyłam

szkoda by było, świetnie to koło pasuje do charakteru auta:kwasny:

Nie ma co kombinować więcej tylko pozbyć się zanim można i szukać czegoś dalej... Koło pasuje i szkoda że nie pasuję no ale nic więcej nie da się zrobić :kwasny:

Opublikowano

Co to ze felga??

Opublikowano
  • Autor
Co to ze felga??

Japan Racing JR3

Opublikowano

Jak z wytrzymałością tej felgi??

Opublikowano

Ja bym szukał czegoś 3tlg w męskiej szerokości :)

Opublikowano

to znajdź:whistling::naughty:

Opublikowano
  • Autor
Jak z wytrzymałością tej felgi??

Czytałem sporo i ciężko znaleźć negatywna opinie... wiadomo jak sie wjedzie w krater to nawet kuta się rozpadnie ale przy normalnej jeździe nie powinno być problemów :wink:

A ja bym chciał żeby był pokój na świecie :decayed: Jak znajdziesz coś wartego uwagi w normalnej cenie ( nie mówie o 5-6tys za felgi... ) w 3tlg to chętnie rozważę jej zakup :wink:

Opublikowano

prawda jest taka,że ciężko coś ciekawego znaleźć a m większa tym gorzej.Czasami mam wrażenie,że od 19 w góre to już sie zaczynają cygańskie rozmiary bo pełno chromu:grin: a techno z cayenna Ci nie pasuje? ładnie siadła na aucie:wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj było kolejne podejście i przymiarki, tył wyglądał idealnie, niestety z przodem nie dało się nic wykombinować, potrzeba minimum 11mm dystansu żeby przód mógł się swobodnie obracać co niestety jest niemożliwe bo felga wtedy wystaje z 3cm :kwasny: Felgi już spakowane, odsyłam i szukam dalej... Tak ciągle zastanawiam się nad tymi BBS CH, pomalować je jakoś sensownie i może coś by z tego było, szkoda tylko że to 8,5... :doh:

Opublikowano

BBS CH :thumbdown:

c5xn.jpg

Opublikowano

CH nie, szalu nie zrobia, nawet jak pomalujesz w wsciekly roz, a napompowanie blotnikow odpada?

Opublikowano
  • Autor
CH nie, szalu nie zrobia, nawet jak pomalujesz w wsciekly roz, a napompowanie blotnikow odpada?

Na przód to bym błotniki z rsa potrzebował... tematu nie ma, felgi właśnie zabrać kurier :wink:

Opublikowano

Na przód to bym błotniki z rsa potrzebował...

a na tył ?

Opublikowano

Moskal czytaj uważnie, pisał że tył wchodzi idealnie:wink:

Opublikowano
Moskal czytaj uważnie, pisał że tył wchodzi idealnie:wink:

źle mnie zrozumiałeś , chodzi mi o to co zrobi z tyłem jak na przód wsadzi eresowe błotniki :decayed:

Opublikowano

Przecież koła odesłał, pisał że jak by chciał upchać te fele na przód to by potrzebował błotniki z rs-a, a to mija się z celem:whistling:

Opublikowano
Przecież koła odesłał, pisał że jak by chciał upchać te fele na przód to by potrzebował błotniki z rs-a, a to mija się z celem:whistling:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :decayed::grin: