Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mi się wydaje że przód można jeszcze trochę skręcić :wink: ale ogólnie wyszło:kox::kox::kox:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 237,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dla mnie pszczoła :kox:

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Moim zdaniem przod stoi idealnie, pamietajcie panowie ze to 2,7 i od czasu do czasu trzeba to troche pogonic a na takim setupie to juz pewnie problem z ostrzejsza jazda.

Opublikowano
:kox::kox::kox:
Opublikowano
:slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::kox: auto jak ta lala , nic tylko pozazdrościć ....:shock3:
Opublikowano
  • Autor

Gleby większej nie będzie, z tyłu brakło już dawno gwintu ( zostaje zmiana sprężyn na krótsze - FK ) a co do reszty to problemem jest wydech, wisi na tyle nisko że już nie da się nic urwać, do ziemi niecałe 5cm.

Koło na niektórych fotach mi się podoba, na niektórych jest z d*py... na żywo lepiej :decayed: Po sezonie pewnie sprzedam i będzie się szukało czegoś innego:wink:

Opublikowano

Moim zdaniem obecne felgi lepsze. Są masywniejsze i jest ich więcej :wink: Jedyne, co bym zmienił, to to, żeby ta klatka była mniej widoczna, np pomalowana w jakiś grafit czy czerń.

Opublikowano

Koło na niektórych fotach mi się podoba, na niektórych jest z d*py... na żywo lepiej :decayed:

koło samo w sobie jest mega, ale w Twojej eSce trza czegoś z pazurem, to jest za grzeczne:wink:

Opublikowano
  • Autor

Koło na niektórych fotach mi się podoba, na niektórych jest z d*py... na żywo lepiej :decayed:

koło samo w sobie jest mega, ale w Twojej eSce trza czegoś z pazurem, to jest za grzeczne:wink:

Tylko że wiesz, że kupienie czegoś z pazurem w 19" to niestety 3,5tyś ale dolarów...

Opublikowano

Tylko że wiesz, że kupienie czegoś z pazurem w 19" to niestety 3,5tyś ale dolarów...

Wszystko wiem, jakby hajs się zgadzał to też bym nie jeździł na mono, powoli się nudzą:wink:

Opublikowano

o, jest i miszcz cytowania:grin::facepalm:

Opublikowano

Dla mnie bomba. Moze d*py nie urywa ale wyroznia sie fhoj. A brak rejki miod malina

Opublikowano
o, jest i miszcz cytowania:grin::facepalm:
do usług :hi:
Opublikowano

jak dla mnie, jeśli roll jest biały to teraz koło w biel:naughty:

Opublikowano
jak dla mnie, jeśli roll jest biały to teraz koło w biel:naughty:

proste jak jebanie :wink:

Opublikowano

przod blotnikow nie obciera? logo z grila zostaje w czerni?zmien lustro prawe. stylowo lezy na tych kolkach:wink:

Opublikowano
  • Autor

Koło białe nie będzie bo po sezonie pewnie to koło sprzedam i na pewno łatwiej je bedzie sprzedać w ori "barwach" niż białe...

przod blotnikow nie obciera? logo z grila zostaje w czerni?zmien lustro prawe. stylowo lezy na tych kolkach:wink:

Ani przód ani tył... na sportecach często przycierało, wczoraj zrobiłem 120km i zero... Logo na razie zostaje choć już nad tym myślałem że do tych srebrnych felg mógłby być srebrny... Nad lustrem będę myślał jak zderzak tył pójdzie do malowania :wink:

Opublikowano

Mi od zawsze w Twojej esie brakuje lustra, mala rzecz ale znaczaca:wink:co do logo z grila to sam kiedys pisales ze tylko ori ale swoja droga moze biale by siadlo:whistling: