Gracjan Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 Mierzyłem to na płaskim od dołu obejmy do ziemi mam 6,5-7cm...
Buba Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 jeden leżący policjant i urwiesz wydech bo obejma nie puści . Ja mam zwykłe łączenia i już raz było blisko
Gracjan Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 Już było kilka leżących policjantów i nawet nie przytarło, omijam wszystko jak tylko się da, liczę że się uda
A-rek Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Już było kilka leżących policjantów i nawet nie przytarło, omijam wszystko jak tylko się da, liczę że się uda też tak myślałem ale jak wczoraj w Tarnowskich wpakowałem się na jakimś osiedle w jednokierunkową, a w połowie drogi nowy za***iście wysoki próg jednym kołem udało mi się wjechać na krawężnik ale i tak obdarłem całe podwozie w lewej strony
Gracjan Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 Wczoraj w Rybniku też łatwo nie było :gwizdanie:
Buba Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Dopoki sie jezdzi po rownej drodze to sie o tym nie mysli. Ja chwile grozy juz mialem...
Gracjan Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 Równe drogi, to Ci się udało
Nelson Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Ja nauczyłem się jeździć na gwincie dopiero po 3 miesiącach. Gracek nie szykuje Ci się wizyta we wro?
Gracjan Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 Nie wybieram się w najbliższym czasie A jeśli chodzi o mody to kupiłem koło na zapas
Nosb Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Panieee... a moze jakis sofcik ? Ja tam glebe cwicze od 8 lat i mojego pierwszego kadetta a i tak czasami gdzies przyje$e
Gracjan Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Tak więc kilka nowych kosmetyków doszło: Trzeba zabezpieczyć się przed zimę
koman Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 a 0,7 na rozgrzanie się ???
Gracjan Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Na to też przyjdzie czas
Michał Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 niezły porządek kiedy testy Coli? też nad nim myślałem ale ostatecznie poszły dwie warstwy NXT
Gracjan Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Może w weekend coś podziałam, mam IPA więc może wosk trochę posiedzi... Dzisiaj jak zobaczyłem co mają w Mrcleanerze w Katowicach to aż nogi mi się ugięły Tyle tego ....
Pucek Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Może w weekend coś podziałam, mam IPA więc może wosk trochę posiedzi... Dzisiaj jak zobaczyłem co mają w Mrcleanerze w Katowicach to aż nogi mi się ugięły Tyle tego .... Fajny jest ten sklep, niee?
Michał Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 MrCleaner zmienił siedzibę ostatnio? jak już będziesz miał bezpośrednie porównanie Coli z NXT to musisz napisać relację
Gracjan Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Może w weekend coś podziałam, mam IPA więc może wosk trochę posiedzi... Dzisiaj jak zobaczyłem co mają w Mrcleanerze w Katowicach to aż nogi mi się ugięły Tyle tego .... Fajny jest ten sklep, niee? No mega fajny [br]Dopisany: 17-10-2011, 21:31:09_________________________________________________ MrCleaner zmienił siedzibę ostatnio? jak już będziesz miał bezpośrednie porównanie Coli z NXT to musisz napisać relację Mrcleaner teraz jest niedaleko OBI na kościuszki w Katowicach Teraz będę działa od początku czyli najpierw aktywna piana, potem mycie, glinka, mycie, swirlX na germanie, potem cleaner, IPA i wosk... Jak masz ochotę to wpadaj, coś podziałamy
Nosb Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Nawet dupska sE tak dokladnie pewnie nie myjecie
Sqizzy Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 swirlX na germanie szto eta ten german ???
Rekomendowane odpowiedzi