agd20 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam. Dzisiaj założyłem nowe opony do swojej A4 Avant i zauważyłem ,że przednia opona jest nierówno zużyta. Od strony silnika opona bardziej starta niż od strony zewnętrznej. Co może być powodem. Pytam dlatego bo szkoda, żeby nowe Bridgestone er300W w taki sam sposób się zdzierały. Dodam ,że auto nie ściąga w żadnym kierunku. Proszę o podpowiedź co może być przyczyną? Pozdrawiam
MASATO Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 najlepiej jedz sprawdzić zbieżność na stacji diagnostycznej, szkoda nowych oponek.
ksiu85 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Tak jak juz koledzy wspominali,musisz podjechac na warsztat i sprawdzic,ewentualnie ustawic zbierznosc
grzesiek88 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Tak jak juz koledzy wspominali,musisz podjechac na warsztat i sprawdzic,ewentualnie ustawic zbierznosc i to jak najszybciej
agd20 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 Podjechałem na warsztat zostawiłem 100zł i ustawili mi ponownie zbieżność. Mam nadzieje ,że teraz będzie ok. Dzięki chłopaki
A-rek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 i byl negatyw :?: jakie byly wartosci na tym kole :?:
Rekomendowane odpowiedzi