pawelzysk Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam Przeszukalem szukajkę i nic..... wszystkie posty inne od mojego zapytania..... Otóż; Po około 40 minutach jazdy, choć nie zawsze,nie raz po ok 20min, w każdym razie na ciepłym silniku i hamulcach, zapala mi się kontrolka ASP ( nie zawracałbym wam głowy tym problemem bo prawdopodobnie to jakiś czujnik) z tym że ostatnio stało się coś strasznego, Na skrzyżowaniu, po przejechaniu około 80 km, (mniej więcej w połowie zapaliła się kontrolka ASP) po zatrzymaniu się na czerwonym świetle nie mogłem ruszyć z miejsca, tak jak by hamulce przednie trzymały, po okolo 5 minutach i kilkukrotnym wciśnięciu pedału hamulca (pedał normalny miękki) odpuściło można było jechać ale ASP świeciło się dalej. Ma ktoś pomysł co jest ? Czy zablokowane hamulce mają związek z zaświecającą się kontrolką ASP ? Zdarzyło się już to komuś ? P.S. Niestety nie posiadam jeszcze VAG'a, Więc może znajdzie się ktoś uczynny na forum z Warszawy, kto mógłby pojutrze (21.06.2010 pomiędzy 17:00 a 2:00 w nocy) podskoczyć na Okęcie i sczytać mi te błędy ? Byłbym bardzo wdzięczny Mój numer kontaktowy: 501-061-655 Pozdrawiam Paweł Zyśk
Destiny007 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 dziwna sprawa Vag może coś tu wyjaśni na pewno od niego trzeba zacząć
Rekomendowane odpowiedzi