Cineksik Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Jakie numery mają dokładki zderzaka tylnego dla avanta wyposażonego w odpinany hak holowniczy :?: Z góry dzięki [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2010, 18:01_________________________________________________sprawa dosyć pilna ;( , były takie czy są to zwykłe dokładki po prostu wycinane :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 nie ma w ETCE takiej dokladki przy haku odpinanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 no to jak takie auta wyjeżdżały z fabryki :?: zwykły był docinany :?: mam problem bo ASO założyło mi właśnie zwykły i nie mogę zjechać na dół z całą instalacją od haka a co dopiero go podpiąć ;( . Muszę to zareklamować lecz oni twierdzą, że nie ma takiej dokładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 no to jak takie auta wyjeżdżały z fabryki :?: zwykły był docinany :?: mam problem bo ASO założyło mi właśnie zwykły i nie mogę zjechać na dół z całą instalacją od haka a co dopiero go podpiąć ;( . Muszę to zareklamować lecz oni twierdzą, że nie ma takiej dokładki własnie wyglada na to że dokładka była poprostu docinany jesli był montowany hak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 kazdy zderzak tylni ma wytloczenie od wewnatrz na wyciecie pod hak ma to nawet dokladka sline, ktora zamawialem rok temu w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 no i wszystko jasne , szkoda tylko że ETKA nie podpowiedziała panom z ASO aby ją docieli :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi