Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A3 8P AXW] Moja mała czarna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przyszła pora pochwilić się nowym nabytkiem, coś nieco mniejszego od A4 :gwizdanie:

Oto moja czarna A3 8P 2.0FSI 150PS Ambition :kox:

2003 rok

3 drzwi

17'' felgi

pełen FIS

szyby lusterka oczywiście elektryka

2 strefowa klima

skórzana 3-ramienna kierownica

atermiczne szyby

6 poduszek

6-biegowa skrzynia

Audi Concert (z subem)

Mody, o których myślałam (może kiedyś w przyszłości będą):

duży grill od polifta

inne felgi 17-18''

skóra

lampy bixenon

t4y747.jpg

Oto kilka nowych fotek, ale autko jest brudne i pod blokiem, bo się klocki skończyły i czeka do poniedziałku. W przyszłym tygodniu będą lepsze zdjęcia.

qpo22h.jpg

2rvzbzq.jpg

2cxesdk.jpg

p6240004.jpg

p6240009.jpg

p6240005.jpg

p6240006o.jpg

p6240007a.jpg

p6240008v.jpg

Opublikowano

ale paździoch :decayed:

ładne wiecej fotek zrób

Opublikowano

FSI :gwizdanie: http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=77606 <-- kozacka technologia audi. ciekawe czy w a3 bedzie ten sam problem co w rs4 jesli tak to lipa troche

:decayed:

a co do auta to fajne... zawsze mi sie podoaply a3 8p ...

pokaz wnetrze

Opublikowano
  • Autor

ciekawe czy w a3 bedzie ten sam problem co w rs4 jesli tak to lipa troche

Na hamowni wypluła 143KM przy 30st. na dworze, więc nie jest źle. Poza tym jeszcze z wydechem jest mała poprawka do zrobienia i pewnie pojedziemy jeszcze raz na pomiar jak będzie chłodniej.

Fotki będą, spokojnie :)

Opublikowano

kolejne a3 8p na w klubie a4 :wink4:

Bardzo ładna ta furmanka :tongue4:

Opublikowano

piękne A3 - jak każde 8P w dużo ładniejszej budzie niż moja (3D), mój to niestety Sportback... odnośnie zmiany przodu to od razu proponuję Ci zderzak S-line (jest dużo ładniejszy) + np czarny grill (ale to akurat rzecz gustu). w 17 cali bym nie szedł skoro już masz 17tki, lepiej od razu 18 cali wrzucić, a jest kilka wzorów, które idealnie pasują do 8P :) jak coś to służę pomocą jeśli chodzi o A3 8P, szerokości i bezawaryjności życzę :good:

Opublikowano

no fajna furmanka :wink4: na spocie zamawiam przejażdżkę :decayed: ciekawy jestem jak chodzi ten silnik, bo sam o nim (przez chwile) myślałem kupując Sportbacka :cool1:

piękne A3 - jak każde 8P w dużo ładniejszej budzie niż moja (3D), mój to niestety Sportback...

Sportback jest chociaż trochę bardziej "męski", nie narzekaj :polew:

Opublikowano

Sportback jest chociaż trochę bardziej "męski", nie narzekaj

ale mi się nigdy nie podobał :P tzn chodzi mi o tył :gwizdanie: żałuję właśnie, że sportback nie ma takiego tyłu jak 3-drzwiówka ;)

Opublikowano

ale mi się nigdy nie podobał :P tzn chodzi mi o tył :gwizdanie: żałuję właśnie, że sportback nie ma takiego tyłu jak 3-drzwiówka ;)

to akurat zupełnie odwrotnie niż u mnie, a już w ogóle jak się zasadzi spotbackowi lampy po lifcie... :slina:

sorry Azunna :wink4: już kończymy OT :)

Opublikowano

To sprzedaj i kup 3-drzwiowego :tongue4: Ja bym nie chciał jeździć czymś co mi się nie podoba.

Opublikowano
  • Autor

Bardzo mi miło że podoba się Wam moja "Doneczka" (dostała takie imię po tych blachach które są na zdjęciu ) mimo że jeździ już na innych blaszkach, to i tak jedna jeździ z tyłu na półeczce :gwizdanie:

sorry Azunna :wink4: już kończymy OT :)

spoko, możecie pisać, w końcu też na temat a3 :cool1:
Opublikowano

piekna :naughty:

mi sie podobaja a3 zgrabne sa te autka :cool1:

Opublikowano

To sprzedaj i kup 3-drzwiowego :tongue4: Ja bym nie chciał jeździć czymś co mi się nie podoba.

gdyby to było takie proste to już teraz jeździłbym A4 ;) nie mogę, leasing jest :P mi się nie podoba w moim aucie tylko tył - reszta jak najbardziej :) Azunia pokaż środek :kox:

Opublikowano

rowniez jestem wielkim milosnikiem A3 8p i ta naprawde fajnie sie prezentuje (kolor i felgi). ciekaw jestem jak jest w srodku :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

środek jest standardowy, nic nadzwyczajnego. Zdjęcia będą ale na razie nie mam specjalnie czasu by się do tego zabrać :gwizdanie:

Opublikowano

Rzeczywiście ładna ta twoja mała, czarna :gwizdanie: Chętnie zobaczę fotki środeczka :wink4:

Opublikowano

Może jakaś subtelna, nierzucająca się w gałki felga ? np.. :decayed:

248.jpg

417.jpg

Opublikowano

to z niebieskimi felgami to byłe auto klubowicza z A3-clubu.. :gwizdanie: był o niej nawet krótki artykuł w GT w autach czytelników...

Opublikowano

to z niebieskimi felgami to byłe auto klubowicza z A3-clubu.. :gwizdanie: był o niej nawet krótki artykuł w GT w autach czytelników...

Nie wiem..ja wyhaczyłem auto na civic forum :decayed::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Może jakaś subtelna, nierzucająca się w gałki felga ? np.. :decayed:

248.jpg

417.jpg

Niestety nie preferuje kolorowych felg, jak się komuś podobają to jego sprawa ale ja nigdy takich nie założę, wolę standardowe odcienie szarości, czarne, ewentualnie ze srebrnym rancikiem :gwizdanie:

Jutro może zrobię zdjęcia Dony, to będziecie mieli co oglądać :decayed: