Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Temperatura 70*C...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki prbloem... Kiedy jade na trasie mam 70*C silnika,pojeżdżąc troche po miascie podnosi mi się do 90*C, a potem na trasie znów spadnie do 70*C, co może być przyczyną???? :disgust:

Opublikowano

WYGLĄDA NA TERMOSTAT

KIEDY WYMIENIAŁES ???

Opublikowano
  • Autor

Powiem ci szczerze ze miesiac temu sciagnalem to Audi z Niemca,więc nie jestem ci w stanie powiedziec kiedy termostat byl w nim wymieniany :confused4:

Opublikowano

Mam taki prbloem... Kiedy jade na trasie mam 70*C silnika,pojeżdżąc troche po miascie podnosi mi się do 90*C, a potem na trasie znów spadnie do 70*C, co może być przyczyną???? :disgust:

Termostat wymienić i zapomnieć :good:
Opublikowano
  • Autor

Wymienimy w najbliższym czasie i dam znać co i jak :naughty: dzieki Panowie :notworthy:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 20:48_________________________________________________Kompletny termostat z obudowa i ze wszytskim kosztuje 600zl... Mozna kupic sam termostat :confused4:?? bo szukalem i niegdzie nie ma do 2.0 benzyna :disgust:

Opublikowano

Kolego, do ALT trzeba kupic termostat w obudowie, i wymienic cala czesc (czujnik temp.jest zatopiony w obudowie, oraz sam termo przylutowany na stale wewnatrz, zatem niewymienialny).

:hi:

Opublikowano
  • Autor

Aha no to elegancko... ;( No coż nikt nie mówił że będzie kolorowo :kox: dzieki za info :hi:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kolego, do ALT trzeba kupic termostat w obudowie, i wymienic cala czesc (czujnik temp.jest zatopiony w obudowie, oraz sam termo przylutowany na stale wewnatrz, zatem niewymienialny).

:hi:

Mówisz, że trzeba kupować cały komplet ?

Bo mam taki czujnik nowy i dzisiaj zamówiłem sam termostat wahlera.

Ciekawe co z tego wyjdzie...

Opublikowano

Gdzie ty za termostat placisz 600zl?? Mialem te same objawy i dokladnie 2 tyg. temu wymienilem termostat i wszystko jest ok.koszt w aso 370 zl.

Opublikowano

Miałem to samo, kupiłem termostat w ASO (70zł) wtedy też zrobiłem rozrząd i kłopot zniknął.

Opublikowano

Miałem to samo, kupiłem termostat w ASO (70zł) wtedy też zrobiłem rozrząd i kłopot zniknął.

Pablo masz inny silnik......czytaj ze zrozumieniem. Silnik ALT ma gówniano rozwiązany termostat bo elektroniczny. I koszt jest wysoki.

Opublikowano

dokładnie to objawy termostatu miałem to samo zaraz po sprowadzeniu koszt w aso ok 370 zl ja za wymiane płaciłem 70 zł

Opublikowano

Tak na marginesie, kupowałem jakiś czas temu termostat do audi a2 1.6FSI, rozwiązanie jest identyczne co w silniku ALT z a4- termostat zintegrowany z czujnikiem w obudowie. W ASO kosztował 300 zł, sklep z częściami załatwił Behra za 200, który jest po prostu oryginalnym termostatem z... chamsko zdrapanym nożem z obudowy znaczkiem audi :przebiegly: nasuwa mi się wniosek, że Behr robi te części dla audi na pierwszy montaż i pakując w swoje pudełka "przerabia" ori zdrapując logo audi, stąd niższa cena. Gdyby ktoś jeszcze wymieniał termostat w 2.0 warto rozejrzeć się za Behrem, prawdopodobnie okaże się że to oryginał za 2/3 ceny.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Wymienione zapomniane, wszystko gra :naughty: Termostat za 300zl zalatwilem Vemo od naszego kolegi z forum :>

• 2 lata później...
Opublikowano

Kolego i jak ten vemo??chula do tej pory??

---------- Post dopisany at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany at 07:46 ----------

Ten vemo jak sie okazalo to behr wiec gitara bo jak ori :)