Bieniek Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Trzeba bylo od razu lakier audi potraktowac FG500. Pozniej 3000 lub 2500 i 4000.
variocustoms Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 specjalnie pod VAG chyba kupię 500tkę albo Scholla, lakier w moim Fordzie to można i ręcznie jechać i widać efekty ale ten stary w Audi to jak wypalanka dosłownie
Fr0styyy. Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 FG500 + Futro załatwiłoby sprawę, potem przejazdy 2500 i 4000
variocustoms Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 2500 + futro daje satysfakcjonujący efekt
_Makki_ Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Wiadomo, ze futro+rotacja i gruboziarnista pasta robi robote na takim lakierze ale zeby to wszystko pozniej ladnie wyprowadzic to potrzeba czasu. Tak jak doradzilem Bartkowi i pewnie inni tez o tym wiedza to wszystko zalezy od tego ile mamy czasu a czas to pieniadz. Wiec.... Mozna i 3-4 stopniowa korekte robic ale czy klient za to zaplaci i doceni to juz inna para kaloszy. Wiec z mojego doswiadczenia wynika ze jak nie doceni i nie zaplaci to nie warto.. Bartek: Jak Ty jestes zadowolony i Tobie sie ta robota oplaci to wydaje mi sie ze jest git
kris_91 Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Mam lakier LZ5L Mingblau perlefekt. Bede robil polerke srodkami 3M. I potem chce dac politure ktora da wet look i glebie koloru oraz uwydatni niebieskie ziarno lakieru. Co polecacie?? Dodam ze na to recznie pojdzie Megs NXT wosk syntetyczny
Gracjan Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Mam lakier LZ5L Mingblau perlefekt. Bede robil polerke srodkami 3M. I potem chce dac politure ktora da wet look i glebie koloru oraz uwydatni niebieskie ziarno lakieru. Co polecacie?? Dodam ze na to recznie pojdzie Megs NXT wosk syntetyczny Może Black Hole:song:
slepy Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Mam lakier LZ5L Mingblau perlefekt. Bede robil polerke srodkami 3M. I potem chce dac politure ktora da wet look i glebie koloru oraz uwydatni niebieskie ziarno lakieru. Co polecacie?? Dodam ze na to recznie pojdzie Megs NXT wosk syntetyczny Może Black Hole:song: Polecam, Black Hole, robi robotę
kris_91 Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 a black hole da cos na granatowym lakierze?
H4mm3R Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 to jest do ciemnych kolorow..... I jasnych, nazwa to tylko chwyt marketingowy.
przemciotorun Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 czyli blach hole i white diamond to pewnie bedzie jeden ciul...
Gracjan Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 czyli blach hole i white diamond to pewnie bedzie jeden ciul... Masz rację
slepy Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 czyli blach hole i white diamond to pewnie bedzie jeden ciul... Masz rację to samo tylko kolor inny:decayed:, ale daje radę ten środek:wink:
kris_91 Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 ale black jest typowo do czarnych a white do jasnych. ale dzialanie maja te same. A cherry glaze albo vanilla hand glaze?
Gracjan Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Panowie, padłem :shock3: KDS Detailing , This could well be the most work KDS will ever carry out on a car! - Detailing World
Michał Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Panowie, padłem :shock3:KDS Detailing , This could well be the most work KDS will ever carry out on a car! - Detailing World przejrzyj sobie resztę projektów KDS - cuda tam robią jak nie przeorają papierem nowego auta za 350tys pln, to wyciągną silnik z testarossy żeby go zdetailingować... wariaci jednym słowem:kox:
Gracjan Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Panowie, padłem :shock3:KDS Detailing , This could well be the most work KDS will ever carry out on a car! - Detailing World przejrzyj sobie resztę projektów KDS - cuda tam robią jak nie przeorają papierem nowego auta za 350tys pln, to wyciągną silnik z testarossy żeby go zdetailingować... wariaci jednym słowem:kox: Właśnie oglądam... Masakra to co oni wyprawiają
variocustoms Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 URL=www.fotosik.pl][/url] efekt finalny, klient zadowolony kolejna B5 w kolejce, granat metallic
Rekomendowane odpowiedzi