Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wszystko o pielęgnacji auta - kosmetyki samochodowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba bylo od razu lakier audi potraktowac FG500.

Pozniej 3000 lub 2500 i 4000.

• Odpowiedzi 4.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

specjalnie pod VAG chyba kupię 500tkę albo Scholla, lakier w moim Fordzie to można i ręcznie jechać i widać efekty ale ten stary w Audi to jak wypalanka dosłownie

Opublikowano

No jest twardy:grin:

Opublikowano

FG500 + Futro załatwiłoby sprawę, potem przejazdy 2500 i 4000 :)

Opublikowano

Wiadomo, ze futro+rotacja i gruboziarnista pasta robi robote na takim lakierze ale zeby to wszystko pozniej ladnie wyprowadzic to potrzeba czasu.

Tak jak doradzilem Bartkowi i pewnie inni tez o tym wiedza to wszystko zalezy od tego ile mamy czasu a czas to pieniadz. Wiec....

Mozna i 3-4 stopniowa korekte robic ale czy klient za to zaplaci i doceni to juz inna para kaloszy. Wiec z mojego doswiadczenia wynika ze jak nie doceni i nie zaplaci to nie warto..:wink:

Bartek: Jak Ty jestes zadowolony i Tobie sie ta robota oplaci to wydaje mi sie ze jest git :banan:

Opublikowano

Mam lakier LZ5L Mingblau perlefekt. Bede robil polerke srodkami 3M. I potem chce dac politure ktora da wet look i glebie koloru oraz uwydatni niebieskie ziarno lakieru. Co polecacie?? Dodam ze na to recznie pojdzie Megs NXT wosk syntetyczny

Opublikowano
Mam lakier LZ5L Mingblau perlefekt. Bede robil polerke srodkami 3M. I potem chce dac politure ktora da wet look i glebie koloru oraz uwydatni niebieskie ziarno lakieru. Co polecacie?? Dodam ze na to recznie pojdzie Megs NXT wosk syntetyczny

Może Black Hole:song:

Opublikowano

Może Black Hole:song:

Polecam, Black Hole, robi robotę:slina:

cleani.jpg

Opublikowano

a black hole da cos na granatowym lakierze?

Opublikowano
to jest do ciemnych kolorow.....

I jasnych, nazwa to tylko chwyt marketingowy.

Opublikowano

czyli blach hole i white diamond to pewnie bedzie jeden ciul...

Opublikowano

Masz rację :wink:

Opublikowano

Masz rację :wink:

to samo tylko kolor inny:decayed:, ale daje radę ten środek:wink:

Opublikowano

ale black jest typowo do czarnych a white do jasnych. ale dzialanie maja te same. A cherry glaze albo vanilla hand glaze?

Opublikowano

przejrzyj sobie resztę projektów KDS - cuda tam robią:wink:

jak nie przeorają papierem nowego auta za 350tys pln, to wyciągną silnik z testarossy żeby go zdetailingować... wariaci jednym słowem:kox:

Opublikowano

przejrzyj sobie resztę projektów KDS - cuda tam robią:wink:

jak nie przeorają papierem nowego auta za 350tys pln, to wyciągną silnik z testarossy żeby go zdetailingować... wariaci jednym słowem:kox:

Właśnie oglądam... Masakra to co oni wyprawiają :slina:

Opublikowano

URL=www.fotosik.pl]3ec0ca49e30f319e.jpg[/url]

5acd858c0028d0e4.jpg

efekt finalny, klient zadowolony :) kolejna B5 w kolejce, granat metallic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...