gelo_leczna Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Pany jest kmina jest pytanko. Jakiś dobry zestaw , w rozsądnych pieniądzachi aby zabezpieczyć lakier przed zimą .... Jakieś mleczko , wosk czy cuś ??
variocustoms Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 A jak masz zamiar przygotować lakier przed LSP? Na zimę fajny jest wosk Collinite 476 albo Finish Kare 1000p Ale najpierw warto dobrze lakier pod to obrobić Sent from my Variophone
slo Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 szybkie pytanie. Kolega zapakował glinkę w foliówkę taką ze sklepu. Jak ją teraz oddzielić od glinki ? nie idzie żadnymi sposobami.. na cieplo, na zimno... glinka do wyrzucenia ?
variocustoms Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 SLO wsadź glinkę do letniej/ciepłej wody na kilka minut, powinno odejść, mi tak papier raz się przykleił i jedyny sposób na odklejenie
variocustoms Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 przywieź do mnie to coś się postaram z tym zrobić
slo Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 teraz to już jest mocno pomiętolona z kawałkami folii w środku raczej nie do odratowania
variocustoms Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 trzeba było od razu do mnie walić z problemem
Gracjan Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Jak już nie szło oderwać bo było można lekko nożem przyciąć
variocustoms Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 święta racja, co za "baran" pakuje glinkę w folię, powinien być pergamin
slo Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 przyciąłem co mogłem ale zostało... To i tak stara glinka no ale zawsze coś.. vario ja też kiedyś na początku zapakowałem tak glinkę, na szczęście tylko na chwilę..
variocustoms Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 SLO mogę Ci odpalić lekko używaną BiltHambera za free, tj. ok 100 g
slo Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 vario teraz i tak nie będę używać bo idzie zima i jedynym zabiegiem będzie prawdopodobnie polerka i bajerki u Ciebie a na wiosnę kupię nowe kosmetyki ps, co polecacie do szarych/wypłowiałych plastików we wnętrzu ? chciałbym odświeżyć plastikowe elementy tunelu, boczki, deskę rozdzielczą itp.
variocustoms Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 SLO, do czyszczenia plastików Autoglym Interior Car Shampoo a do odświeżenia/konserwacji np. Smartwax Smart Dressing, możemy przetestować jak wpadniesz do mnie, będziesz zadowolony ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- wkleję link do kilku kiepskich fotek z mojej ostatniej pracy, czyszczenie i zabezpieczenie kremowej skóry i alcantary z Passata B6, platikowe boczki czyszczone Autoglymem ale fotek brak, fotki nie oddają efektu i zapachu na żywo, użyte Gliptone Gt15 i Gt13 i do plastików Autoglym Interior Car Shampoo https://picasaweb.google.com/106841398270608020727/TapicerkaB6?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLfxpbW-rJzbrAE&feat=directlink
variocustoms Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 kiedy będziesz w Poznaniu, dostosuję się, najpierw szampon a potem dressing o zapachu kokosowym, może być satyna albo połysk wg. wymagania
Michał Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 ale dojechane te fotele:kwasny: chociaż i tak dałeś im drugie życie:thumbup1:
slo Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 jutro o 9.50 będę jechał z Poz do Słu fotele mega zapuszczone, ale ładnie przywróciłeś je do żywych
variocustoms Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 o 10tej jestem w Nekli a potem dostawa tapicerki do Bart-s'a więc ciężko będzie jutro, no chyba, że zgadamy się z tym Mini co Ci pisałem
slo Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 pewnie, nie ma problemu to się zgadamy może środa albo czwartek np zeby nie było ze off topic.. dałem mamuśce do wyprania mikrofibry, ręczniki, fluffy, eurow shag i zapomniałem powiedzieć żeby prała bez płynu do płukania Słyszałem że nie jest to zbyt dobra praktyka ?
Rekomendowane odpowiedzi