YATES Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Potrzebuję jakiegoś preparatu do usunięcia dużej tłustej plamy ( po plackach ziemniaczanych ze skwarkami ) z siedzenia ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Potrzebuję jakiegoś preparatu do usunięcia dużej tłustej plamy ( po plackach ziemniaczanych ze skwarkami ) z siedzenia ???? Albo Quik Out albo pranie - QO jest stworzony do usuwania tego rodzaju plam (np. olej silnikowy, smar itp.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Łukaszu, co polecasz na usunięcie z powierzchni lakieru śladów po przerysowaniu lusterkiem ? Myślałem o SwirlX, jednak jest może coś innego co się bardziej nada do tego Poniżej fotka jak to mniej więcej wygląda, sorry za jakość, robiona telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Kamil, myślę, że Ultimate Compound spokojnie da radę. Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie, że SwirlX też da radę, ale jednak wolałbym coś mocniejszego czyli Ultimate Compound Fajny masz kolorek auta - zrób całe tymi kosmetykami, a zobaczysz jak naprawdę może wyglądać czerwony kolor auta. Widziałem takie Audi zrobione Meguiarsem - wyglądało megaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 o to na wiosne chyba też sie pokuszę o jakieś kosmetyki żeby moją czerwoną furmankę odszykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 o to na wiosne chyba też sie pokuszę o jakieś kosmetyki żeby moją czerwoną furmankę odszykować Warto tym bardziej takie, które mają już lakier wypłowiały - auto będzie nie do poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 podejrzewam że żadnego foto niemasz jak to wygląda na jakimś kolorze podobnym do mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 podejrzewam że żadnego foto niemasz jak to wygląda na jakimś kolorze podobnym do mojego Gdzieś tutaj wrzucałem zdjęcia czerwonego auta o ile się nie mylę. Ale poniżej masz kilka: AUDI B5 PRZED: PO: A tutaj kilka fotek B7: CHEVROLET: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Robi wrażenie Mam jeszcze kilka drobnych rysek na drzwiach, myślisz że Ultimate Compound da im radę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Robi wrażenie Mam jeszcze kilka drobnych rysek na drzwiach, myślisz że Ultimate Compound da im radę ? Zależy jak są głębokie - jeżeli są wyczuwalne pod paznokciem to może być problem z ręcznym usunięciem, a nawet trzeba będzie sięgnąć po papier ścierny. Nic trudnego Panowie i Panie - wiosna się zbliża więc czas zadbać o autka żeby nie było wstyd i jakoś można było reprezentować godnie Klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 dzieki lukaszu moj kolorek to cos takiego jak na tym b7 i wyglada rewelka takze na wiosne tez sie postaram o taki wyglad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seegi Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 o kurde! nie wiedziałem że na tym forum detajlingowcy siedzą ale od razu mi lepiej! więc się przedstawię, -jestem Kuba , ostanie 5 dni spędziłem w garażu - czy powinienem się leczyć ?))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzwmichal Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 o kurde! nie wiedziałem że na tym forum detajlingowcy siedzą ale od razu mi lepiej! więc się przedstawię, -jestem Kuba , ostanie 5 dni spędziłem w garażu - czy powinienem się leczyć ?))) witam, leczyć się nie ma co, każdy ma jakieś odchyły, ja tez lubię spędzać przy aucie każdą wolną chwilę i zainwestowałem już w środki do detailingu sumę czterocyfrową A ten Łukasz to raczej nie ten Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seegi Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 prawie nic mnie tak nie cieszy - jak widok pięknie lśniącej niuni kwota , którą w ciągu ostatnich 3 miesięcy wsadziłem w środki i akcesoria do pielęgnacji, też ma 4 cyferki i dwójkę z przodu ale są to środki , które starczą na kilka latek, mam nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 ale są to środki , które starczą na kilka latek, mam nadzieje Wystarczy bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 o kurde! nie wiedziałem że na tym forum detajlingowcy siedzą ale od razu mi lepiej! więc się przedstawię, -jestem Kuba , ostanie 5 dni spędziłem w garażu - czy powinienem się leczyć ?))) Absolutni nie. To całkiem normalne. Musisz jednak wkleić tutaj trochę fotek dopiero co zrobionej fury dla wspólnego brandzlowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witam, może mi ktoś udzielić kilku wskazówek jak używać Ultimate Compound ? jak długo mam go wcierać w lakier ? Po uzyciu wystarczy przetrzeć ręcznikiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzwmichal Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witam, może mi ktoś udzielić kilku wskazówek jak używać Ultimate Compound ? jak długo mam go wcierać w lakier ? Po uzyciu wystarczy przetrzeć ręcznikiem ? wcierasz go gąbkowym aplikatorem aż zniknie. Pozostałości wycierasz szmatką/ręcznikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seegi Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Absolutni nie. To całkiem normalne. Musisz jednak wkleić tutaj trochę fotek dopiero co zrobionej fury dla wspólnego brandzlowania to spoko, bo już zaczynałem mieć obawy... ja taki trochę Świeżak w tej branży, dopiero drugie autko robię "profi" sprzętem, najpierw były eksperymenty na "cudzym" woziku, wyszło jak wyszło ale się nauczyłem obsługi polerki , i paru innych rzeczy a teraz męczę swojego paździocha. Jak będzie skończone to na bank założę galerie i wam kopary opadną albo cóś innego... ps. a jak już wrzucę fotki to jak to potem wygląda, kto szybciej czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 a jak już wrzucę fotki to jak to potem wygląda, kto szybciej czy jak ? Potem każdy robi to w ciszy i samotności, a potem na PW dzielimy się wrażeniami żeby nie opisywać tego publicznie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi