Cristoforo Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam W czoraj zakładałem eSową kierownicę z 1998 roku do audi z 2000 roku czyli na duży wieloklin i nie było takiego odważnika czy on występuje tylko po lifcie??? kierownica bez odważnika i bez widoczych 3 otworów na odwaznik kierownica z widocznym odważnikiem ten odważnik do czego służy?? minimalizuje drgania itd.??? w starej czteroramiennej z 2000 roku był odważnik i całkiem spory za każde info dziękuje [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 10:25_________________________________________________a więc zadzwoniłem do pewnego tunera z Gdańska i dostałem takie wyjaśnienie ten odwaznik był montowany tylko i wyłącznie w DIESLU po to aby ograniczyć ewentualne wibracje na biegu jałowym brak tego odwaznika w niczym nie przeszkadza i nie zagraża w żadnym wypadku bezpieczeństwu dlatego na jednej kierownicy widać przygotowany odlew (zaslepiony) na 3 śruby a w drugiej już nie w beznzynach tego nie stosowano można temat zamknąć [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 12:05_________________________________________________dziękuje, że tylko aż 40 osób mnie odwiedziło
Rekomendowane odpowiedzi