WIŚNIA Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Stary i tak sie zalewa i tak, mus to mus :> ... ale rzadko kiedy ktoś da Ci wycisk z taką mocą i w Q i to jest piękne, kiedy sobie z tyłu nakleisz marne 1.6 ( bez obrazy Wojciu ) .. podjeżdżają wielce stuningowane golfy 3 bety 3... i oooooo ! a tu hapsik hyhy to jest bezcenne .. spoko jak by nie patrzec to 1,6 wszedzie robi kariere co drugie audi na klapie ma 1,6 chyba niedlugo nakleje do siebie ,kazdy bedzie myslal ze dla jaj mam to wlepe a tu... najszybszy,najbardziej ekonomiczny, 101konny -1,6TQ V6 [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 11:35_________________________________________________Ja sobie nakleje 1.4 75 kucyków[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 11:35_________________________________________________Ciekawe czy ktoś nie w temacie by wykminił że w audi nie ma takich silników
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 ja tam nie patrze co kto ma na klapie bo zazwyczaj widze we wstecznym lusterku jak się oddala :gwizdanie:
Luka3s Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 Do mnie jakiś frajer astrą 1,4 czy 1,6 podjechał i mnie wyprzedził na wiadukcie. Dzieciak się musiał spuszczać, że audice objechał Mi to się nie chce nawet takich ganiać. hehe ja też takich nie ganiam, chyba że widzę że obok siedzi słit blondi której wielki X man chce pokazać jaką ma maszyne. A podjeżdża nędzą 75konna powiedzmy. Szkoda paliwa na baranków, ale nieraz warto ich posadzić na ziemii. A podjazd do następnych świateł i wymiana spojrzeń po wygranej jest bezcenna i uśmieszek blondyneczki w twoją stronę :naughty: [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 14:26_________________________________________________Mam nadzieje że niedługo nadejdą czasy 1.8T ....
Luka3s Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 hehe jedziesz na kreche?
wojciu0308 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 hehe jedziesz na kreche? bylem ale ona miala padlo moje 1,6 wciaglo ją nosem
WIŚNIA Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 ja tam nie patrze co kto ma na klapie bo zazwyczaj widze we wstecznym lusterku jak się oddala :gwizdanie: a co na to drogówka?
michu93 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 dzieci moje kochane ten temat jest od tego aby chwalić moją Adzie a nie o drogówce jeszcze jakby było co chwalić.. gdyby nie PB to bym to auto lubiał
Luka3s Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 szerszeń na rope tu zawitał znów :gwizdanie:
MAGIC87 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Ja sobie nakleje 1.4 naughty 75 kucykówDopisany: 03 Październik 2010, 11:35Ciekawe czy ktoś nie w temacie by wykminił że w audi nie ma takich silników mysli tez juz o tym myslałem ale 1.6 mi styknie
Luka3s Opublikowano 24 Października 2011 Autor Opublikowano 24 Października 2011 kto kopsnie na mody ?
Rekomendowane odpowiedzi