Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moja NIUNIA- chyba nie taka najgorsza :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecej fotek daj. Bo pojazd jest ciekawy tylko nic nie widać - wnetrze i reszte

Opublikowano

ladny kolor. a moze troche wiecej zdjec? cos ze srodka, profil, ew. opis przeprowadzonych zmian ;)

Opublikowano

Daj więcej fotek, bo na razie nie ma co oceniać... :confused4: pzdr. :a4fan:

Opublikowano

ładna ale dawaj wiecej fotek to ocenimy :)

Opublikowano

Więcej fotek :drunk:, więcej fotek :drunk:, więcej fotek :drunk:, więcej fotek :drunk:, więcej fotek :drunk:, więcej fotek :drunk::D

Opublikowano
  • Autor

Jutro porobię zdjęcia z innego profilu i wnętrza.Zmian źadnych nie dokonywałem.

Opublikowano

Zapowiada sie dobrze i ciekawie, ale większe i więcej fotek, kolor ładny i czekamy na aktualizację :a4fan:

Opublikowano

Ładny avant :a4fan:

Przydały by się jakieś ładne felgi :th:

Opublikowano
  • Autor

Co powiecie o tych felgach http://www.allegro.pl/show_item.php?item=219009169&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. ??? Myślę nad nimi ,bo mam niedaleko więc mógłbym odebrać osobiście i cena byłaby około 850zł. Ładna,a nikt nie chce kupić jej za 26000zł ,bo była bita,a ma realnego przebiegu dopiero 110kkm :tongue4:

Opublikowano

Co powiecie o tych felgach http://www.allegro.pl/show_item.php?item=219009169&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. ??? Myślę nad nimi ,bo mam niedaleko więc mógłbym odebrać osobiście i cena byłaby około 850zł. Ładna,a nikt nie chce kupić jej za 26000zł ,bo była bita,a ma realnego przebiegu dopiero 110kkm :tongue4:

nieee, jak alusy to min. 16" :)

Opublikowano

jw. :thumbup: zalecane 17" :naughty::a4fan:

Opublikowano

fele za***iste..na zimówki :th:

Opublikowano

auto masz po liftingu a grill sprzed.. szybko go zmien :)

Opublikowano

ładny avancik, takie relingi by mi pasowały ;)

Opublikowano

Autko fajne, nawet bardzo. Ale same fotki juz mniej.. :chytry: Czy to jest metalik? :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Autko fajne, nawet bardzo. Ale same fotki juz mniej.. :chytry: Czy to jest metalik? :rolleyes:

Niestety to nie jest metalik.Zastanawiam się nad malowaniem całego auta na kolor niebieski metalik ( koszt około 2,5-3tys) albo zostanę przy obecnym kolorze ale wtedy musiałbym pomalować tylną klapę,tylny zderzak i lewe porysowane liswy boczne.Co radzicie ?
Opublikowano

YATES Nie maluj. Mam chyba ten sam kolor.. Jak sie go wypucuje to z daleka wyglada na czarny.. :polew: A tan na serio.. To nie oplaca sie.. :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

Ale klapę od bagażnika musze koniecznie pomalować,bo na jej krawendzi mam duże odpryski lakieru od trzaskania.Tylny zderzak też pójdzie do lakiernika gdyż jest mocno zarysowany u góry,no i lewe listwy boczne które na parkingu w Niemczech przerysowałem o betonową doniczkę :> Ciekawe ile mnie lakiernik za to skasuje :shocked: