Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj ok. 21 widziana na Sikorskiego w Rzeszowie, a potem pod Biedrą w Tyczynie B6 Avant z rej. RZE 2S.1 z ramkami klubowymi :wink:

Opublikowano

A byłem byłem ale jakoś nie spostrzegłem :hi: akurat wracałem z dzieciakiem i żonką z apteki na 3 maja :wink:

Opublikowano
Dzisiaj ok. 21 widziana na Sikorskiego w Rzeszowie, a potem pod Biedrą w Tyczynie B6 Avant z rej. RZE 2S.1 z ramkami klubowymi :wink:

A to Ja z żonką podróżowałem.:wink:

Opublikowano
A byłem byłem ale jakoś nie spostrzegłem :hi: akurat wracałem z dzieciakiem i żonką z apteki na 3 maja :wink:

to dlatego że byłem po służbowemu (DHL) a krece się po centrum codziennie:banan:

Opublikowano

A to Ja z żonką podróżowałem.:wink:

Rozminęliśmy się na Sikorskiego; jechałem Citroenem żony do Siedlisk i skręcając w Tyczynie na Budziwój widziałem Twoją B6 pod Biedrą :wink:

Opublikowano

Nie jestem pewien ale chyba dziś koło 11 godziny w Rzeszowie widziany wrclaguna skręcający na ul. Królewską:decayed:

Opublikowano

Szczery kierowca :grin:

Niefart.pl - Szczery kierowca[456815467742783]&action_type_map=[%22niefart%3Alove%22]&action_ref_map=[]

Opublikowano

Dziś pod "Matrixem" w Kielnarowej "mały" spocik z R7 Jarek.(Pierwsza poznana osoba z naszego forum) :banan::hi:

Opublikowano
  • Autor
Nie jestem pewien ale chyba dziś koło 11 godziny w Rzeszowie widziany wrclaguna skręcający na ul. Królewską:decayed:

A jakim autem ?

Opublikowano
Dziś pod "Matrixem" w Kielnarowej "mały" spocik z R7 Jarek.(Pierwsza poznana osoba z naszego forum) :banan::hi:

Ramki klubowe to jednak dobra sprawa, od razu Człowiek wie że można zagadać i po ryju nie dostanie :decayed:

Opublikowano

Ma ktoś przypadkiem z okolic Rz naklejki klubowe 3D do sprzedania:) Czy trzeba z forum zamawiać ?

Opublikowano

Dziś o 14 ul. Wyzwolenia srebrny sedan KGR.... z ramkami klubowymi

Opublikowano

Ramki klubowe to jednak dobra sprawa, od razu Człowiek wie że można zagadać i po ryju nie dostanie :decayed:

Jestem pod matrixem kilka razy w tygodniu ale tylko raz widziałem Jarka

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A4 o ile się nie mylę, no chyba że to ktoś inny był. Na pewno były klubowe ramki założone

A jakim autem ?

Opublikowano

Jestem pod matrixem kilka razy w tygodniu ale tylko raz widziałem Jarka

Ja prawie codziennie :) A mnie ciężko nie zauważyć jak i R7 JAR-ka:naughty:

Opublikowano
virus - a czym Ty tam podjeżdżasz ?
Opublikowano

Czasami a4 a czasami peugeotem 206, stoję do rana obok matrixa ;)

Opublikowano

Marcin medium_rze widziany dzisiaj- oko w oko :decayed:

Opublikowano

To może zwołamy kilka osobników i jakiś mały spot pod "matixem" na pizze i :drinks:

Opublikowano
To może zwołamy kilka osobników i jakiś mały spot pod "matixem" na pizze i :drinks:

Dla mnie nie problem do matrixa mam 30 m :)