Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam spryski i regulację:wink:

Opublikowano

Jarek minięty wczoraj w okolicach Biała/Tyczyn. Mignąłeś mi na zakręcie.

Opublikowano

w Długim na prostej koło torów audi a4 z ramkami klubowymi + tylnie szyby przyciemniane nr rej. nie zapamietany :]

Opublikowano

Widziany ciemny sedanik B5 na łednej feldze o nr rej. RZ 93593 pod kościołem w słocinie po 10 - stałem obok niego:decayed:

Opublikowano

W sobotę pod Tesco w Rzeszowie widziana srebrna B6 sedan, klapa USA a na niej naklejka klubowa; rejestracja RKL....... :wink:

Opublikowano
W sobotę pod Tesco w Rzeszowie widziana srebrna B6 sedan, klapa USA a na niej naklejka klubowa; rejestracja RKL....... :wink:

to zapewne był tomekhxc

Opublikowano
:hi: a no bylem w tesco:decayed:
Opublikowano

Tomek przyznaj się kupowałeś tescowe nakładki na pedały i kostki do zawieszenia na lusterko ?? :P

Opublikowano
Tomek przyznaj się kupowałeś tescowe nakładki na pedały i kostki do zawieszenia na lusterko ?? :P

dokladnie i jeszcze koncowki wydechu bo ultery mi sie znudzily :grin:

Opublikowano

dokladnie i jeszcze koncowki wydechu bo ultery mi sie znudzily :grin:

Do kompletu pasowała by jeszcze nakładka na kierownicę imitująca drewno lub carbon :wink:

A tak na poważnie to pozdrawiam Kolegę :hi:

Opublikowano

widziana wczoraj miejscowości Szówsko , audi a4 b5 kombi kolor granatowy z czarnymi szybami i jechała kobieta nr rej RJA 123.. , naklejka klubowa w klapie bagażnika :decayed: , pozdrawiam kierowniczkę :wink: P.S szybko poleciała

Opublikowano

Wczoraj około 10:00 błękitny sedan z klubowymi ramkami widziany w Trzebownisku w stronę Rzeszowa, prowadziła kobieta skręciła o ile dobrze zauważyłem do salonu AUDI

Opublikowano

do salonu audi czyżby grube zakupy :decayed: a tam dalej z tego co ja kojarzę to jest salon VW

---------- Post dopisany 13-12-2013 at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany 12-12-2013 at 21:50 ----------

dzisiaj znów widziana audica a4 b5 kombi nr rej RJA 123.. naklejka klubowa w klapie bagażnika , po godzinie 19 wyjeżdżała z Jarosławia w stronę Szówska :decayed: , pozdro dla kierownika

Opublikowano
  • Autor

Hary widziany na Lwowskiej skrecajacy w Olbrachta :hi:pewnie po zderzak jechał :decayed:

Opublikowano
Hary widziany na Lwowskiej skrecajacy w Olbrachta :hi:pewnie po zderzak jechał :decayed:

tak ja jechałem :hi: A ty gdzie był że Cię nie widziałem ?? , postrzegawczy jesteś :decayed: Pozdrawiam

---------- Post dopisany at 13:59 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ----------

tak ja jechałem :hi: A ty gdzie był że Cię nie widziałem ?? , postrzegawczy jesteś :decayed: Pozdrawiam

zderzak s4 już gotowy do montażu pozostaje tylko końcówki utera 90mm i spawanie:decayed: ,no 3mody na raz , Pdc ,zderzak i końcówki :kox:

Opublikowano
Jechalem A3 z zakupow "Delikatesy Centrum" :wink:

a to dlatego nie widziałem :facepalm: , od teraz będę patrzył na a3 i a4 :D, już nie odpuszczę i muszę rozglądać się na wszystkie strony , pozdrawiam

Opublikowano

wrclaguna widziany w ASO u Knapika z 2 tygodnie temu :) pozdrawiam

Opublikowano

Wczoraj montowałem diody u Kolegi Kamaz1980 a dzisiaj kupiłem zegareczek u GM :dance2:

Opublikowano
Wczoraj montowałem diody u Kolegi Kamaz1980 a dzisiaj kupiłem zegareczek u GM :dance2:

Jakieś znajome to A4 :P

okmu.jpg