Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziane dziś A4 b5 sedan, granatowy z ramkami klubowymi, koło 10:30 pod kościołem na Słocinie ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Widziana Wczoraj audica a4b6 czerwona kombi z ramkami, nr rej RKR , mijalismy sie koło Radomia , pozdrawiam

Opublikowano

Widziana dzisiaj, przed godziną 8 rano, na ul. Dąbrowskiego w Rzeszowie, ładna czerwona Audi A4 B6 Avant z ramkami klubowymi, nr rej RKR...

Opublikowano

Właśnie ją widziałem w Radomiu wczoraj :decayed:

Opublikowano

Wczoraj przed 9 na ul. Sikorskiego w stronę Rzeszowa - R7 Jarek

Również w tych okolicach, skręcił na Zalesie Kolega w B5 sedan z ramkami klubowymi i blaszkami LTM.....

Wczoraj ok. 21.40 na skrzyżowaniu obok skarbca Kolega w srebrnej B5 z ramkami klubowymi i blaszkami RZ... J05 :hi:

Opublikowano

A to Ty byłeś:decayed:

Opublikowano

Tak dokładnie mieszkam w Łące

Dziś miałem kumulację. Około godz 11 w Trzebownisku Biały avant RLA...., około 20:30 na ul. Wyzwolenia czarny avant RZ 27...... i około 22 również w Trzebownisku przemknął obok mnie srebrny sedan niestety nie dopatrzyłem numerów wszystkie 3 sztuki z ramkami klubowymi pozdrawiam.

Ten koło godz. 22 to ja :wink: wracam z pracy o tej porze. Ponadto widziałem Cię w Trzebownisku w którąś niedzielę przed południem. Mieszkasz Wieśku gdzieś w okolicy?

Dzisiaj też Cię wypatrzyłem w Rzeszowie ok. 11 na rondzie Jana Pawła II :wink:

Opublikowano

Czerwone B6 to klamer112 ;)

Opublikowano

slimaczek89rz widziany wczoraj o 17 na ul. Paderewskiego ;). Rozmijalismy się

Opublikowano

A możliwe mozliwe:decayed:

Dziś po 17 widzane czarne/granatowe b6 avant RJA a wysokości auchana:wink:

Opublikowano
A możliwe mozliwe:decayed:

Dziś po 17 widzane czarne/granatowe b6 avant RJA a wysokości auchana:wink:

jak mocno świeciły bixenony i miało wszystkie szyby przyciemnione i 2x rurki wydechowe to ja :hi: przyznaję się, a Cię nie widziałem , gdzieś ty był :eusathink: , dzisiaj tez będę

pozdro kierownika

Opublikowano

Wyjeżdżałem z auchana i lecieliśmy obaj w kierunku na łańcut. Od razu Cię zauważyłem w lusterku po tych bixach:decayed: nie jestem pewien ale chyba światła Ci nie świeciły z tyłu:eusathink:

Opublikowano
Wyjeżdżałem z auchana i lecieliśmy obaj w kierunku na łańcut. Od razu Cię zauważyłem w lusterku po tych bixach:decayed: nie jestem pewien ale chyba światła Ci nie świeciły z tyłu:eusathink:

jak światła nie świeciły w tyłu to miałem ledy niebieskie włączone w przodu :decayed: oszczędzam na akumulatorze :grin: , a po za tym dzięks za to że mnie namierzyłeś :wink: , następnym razem będę bardziej rozglądał się pozdro

Opublikowano

Widziane wczoraj granatowe b5 w sedanie RKR chyba, pod tesco obok suki:decayed: pare minut później tomekhxc na zaporze:wink:

Opublikowano
Widziane wczoraj granatowe b5 w sedanie RKR chyba, pod tesco obok suki:decayed: pare minut później tomekhxc na zaporze:wink:
:hi:
Opublikowano

Widziany tomekhxc Niedziela w Grzesznikach ? ale nie jestem pewien ok godziny 15 :00

---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

Kolega RBR A4 B5 sedanik wylatywał z bocznej w brzozowie w niedzielę 2 marca ok 11 a 12 po czym skręcił w okolice biedrony

Opublikowano
Widziany tomekhxc Niedziela w Grzesznikach ? ale nie jestem pewien ok godziny 15 :00

---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

Kolega RBR A4 B5 sedanik wylatywał z bocznej w brzozowie w niedzielę 2 marca ok 11 a 12 po czym skręcił w okolice biedrony

Wjechał samochodem do lokalu :D ??

Opublikowano

Aktulanie czyli godzina 11.00 pod szkola jezykow w Rzeszowie na Jablonskiego stoi niebieska A4 w sedanie na blachach Rze :wink: stoimy obok siebie :wink:

Opublikowano

raczej nie bo w niedziele nigdzie nie bylem :wink:
Opublikowano

Dzisiaj koło 9.00 ustrzeliłem avanta B7 który wyjeżdżał z Zygmuntowskiej. Pozdrawiam