Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czasem ktoś wczoraj szarą/grafitową b6 nie był na forcie XV borek na Siedliskach??

Jeżeli chodzi Ci o te Siedliska k/Lubeni to ja tam jestem codziennie więc może to mnie widziałeś, z tym że mój kolorek to atlasgrau metallic :wink:

Opublikowano
czasem ktoś wczoraj szarą/grafitową b6 nie był na forcie XV borek na Siedliskach??

Jeżeli chodzi Ci o te Siedliska k/Lubeni to ja tam jestem codziennie więc może to mnie widziałeś, z tym że mój kolorek to atlasgrau metallic :wink:

koło Przemyśla :)

Opublikowano

ta pierwsza to moja jeszcze trochę roboty przy niej :naughty:

Opublikowano

Pilot widziany dziś po 14 na mieście:wink:

Opublikowano
Pilot widziany dziś po 14 na mieście:wink:

Też cię w otatnim momęcie dostrzegłem.

Nie za mocno moje DRL świecą??

Pozdrawiam.

---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------

:wink: Pilocik dziś ok 16.20 śmgał na chatę pozdro ...

A nie widziałem Cię.

Pozdro.

Opublikowano

Jest dobrze:wink:

Opublikowano

WRC LAGUNA widziany dziś ok 7,35 w Zwięczycy (koło Taurusa), w kierunku Krosna/Sanoka :hi:

Opublikowano

Taaa, jechał na lokalny międzywojewódzki minispocik. :grin:

Opublikowano

pozdro dla Kolegi, jadącego dzisiaj ok 17-18 w Lesku ul. Piłsudskiego granatowym sedanem B5 :decayed: trochę za późno zauważyłem ramki żeby mrugnąc etc :wink:

Opublikowano

15.30 na wlocie do Rzeszowa od strony Tyczyna, RZE LG36 , sedanik B6 :hi:z ramkami :wink:

Opublikowano

dziś ok 14 na Powstańców Warszawy srebrne b5 blachy R... nie pamiętam ale spoiler na klapie był i ramki klubowe :wink:

później ok 15:40 na trasie Tarnów Rzeszów w stronę Rzeszowa szare B5 avant polift na blachach L... nie pamiętam ale kolega miał specyficzne felgi i bata z CB na dachu :hi:

Opublikowano
15.30 na wlocie do Rzeszowa od strony Tyczyna, RZE LG36 , sedanik B6 :hi:z ramkami :wink:

Gdzieś Cię Jarku przeoczyłem :wink: Pozdrawiam!

---------- Post dopisany 31-08-2013 at 09:46 ---------- Poprzedni post napisany 30-08-2013 at 21:20 ----------

Dzisiaj 9:15 na ul. Ciepłowniczej czarna B6 Avant (chyba 2.5TDI) z ramkami klubowymi :wink:

Opublikowano

Maćku - leciałem z Kolegą Fordem :decayed: ale nie wiedziałem że to Ty, w ostatniej chwili zobaczyłem rameczki klubowe :kox:

Opublikowano

Dzisiaj na parkingu pod M1 w Zabrzu czarne B6 w avancie na klubowych ramkach, numery RP 335** :wink:

Pozdro dla kierownika/kierowniczki :hi:

Opublikowano

Wczoraj około 17 na "małej" obwodnicy czarna B5 TDI w sedanie z ramkami klubowymi i numerami RP..... Pozdrowionka dla Kolegi i jego pięknej pasażerki :wink:

---------- Post dopisany 03-09-2013 at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany 02-09-2013 at 21:10 ----------

Dzisiaj ok. 16.30 w Tyczynie czarna B7 Avant z ramkami klubowymi nr RZ....C

Opublikowano

około godziny 13 Radimm koło POLCAR w Lesku, podczas mojej walki z slalomem na motocyklu :D

Opublikowano
około godziny 13 Radimm koło POLCAR w Lesku, podczas mojej walki z slalomem na motocyklu :D

pozdro MakiGS :wink: powodzenia z tym motorem :decayed:

Opublikowano

Wczoraj koło ,,Autosanu '' widziany chyba Radimm blachy RLS W...

Opublikowano
Wczoraj koło ,,Autosanu '' widziany chyba Radimm blachy RLS W...

tak, mnie widziałeś :wink: pozdrawiam :hi: