Skocz do zawartości
IGNOROWANY

nokia N70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sądzicie o noki N70 bo właśnie taki oferują mi wzamian za przedłużenie umowy. czy warto ? może ktoś ma i powie (napisze) mi jak on sie "sprawdza w akcji"?

sprzedawca oczywiście go zachwala, no ale od tego on tam jest. :wink4:

Opublikowano

Poczytaj sobie:

http://www.mobile-review.com/review/nokia-n70-en.shtml

Chca Ci dac zwyklego n70 czy music edition ?

o widzisz o tym nic mi nie mówił.... :bicz:

bo rozumiem że ten music edition jest lepszy>?

a i jeszcze jedno jak zapytałem o N73 to powiedział że to sie tylko koloorem różni od N70....

Opublikowano

N73 jest zupelnie nowszym telefonem!!!

n73 , nowszy symbian, lepszy aparat, lepszy wyswietlacz, lepsza muza (3glosniki) itd itd...

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

mam n70 i jestem zadowolony. Co prawda nie jest demonem szybkości a i symbian czasem lubi się wysypać ale ogólnie jest git. Ma u mnie duży plus z racji tego, że mogę sobie wgrywać co tylko chcę (np. GPS z którego korzystam często). Zdjęcia robi niezłe jak na telefon, filmiki też w porządku.

Opublikowano

mam n70 i jestem zadowolony. Co prawda nie jest demonem szybkości a i symbian czasem lubi się wysypać ale ogólnie jest git. Ma u mnie duży plus z racji tego, że mogę sobie wgrywać co tylko chcę (np. GPS z którego korzystam często). Zdjęcia robi niezłe jak na telefon, filmiki też w porządku.

No symbian akurat wszedzie dlugo sie laduje, i czasem sypie ....

Mialem 2 N70 i sa naprawde ok, zasieg, wytrzymalosc na upadki , troche bateria cienkawa - max 2 dni , ale ogolnie fajny telefonik, n73 to calkiem inny telefon, w orange np go wycofali (niewiadomo dlaczego ) Jak masz mozliwosc wziecia lepszego/drozszego to POLECAM Nokie E65 - bardzo fajna, mialem ja ostatnio .

Opublikowano

krzyn!ek a tak z ciekawosci.. Z jakiej sieci masz ta propozycje?

Opublikowano

Ja bym sie nawet nie zastanawial jak ci proponuja N73 to bierz w ciemno. Duzo nowszy symbian, wyswietlacz 320x240 , wiekszy ekran, aparat 3,2mpx , stereo , nowsze oprogramowanie i duzo wieksze mozliwosci rozwoju w przyszlosci :)

Opublikowano

jak zapytałem o N73 to powiedział że to sie tylko koloorem różni od N70.

sprzedawca chce sprzedać co mu nie idzie :D

Opublikowano

Właśnie, w jakiej sieci Ci go proponują? Bo w orange niestety n73 nie ma.

Wzięłam sobie SE K800i, po czym sprzedałam bo nie umiałam się przestawić z nokii i kupiłam n70 od siosty (też orange).

Jestem zadowolona, tzn telefon ma problem z kartami większymi niż 512MB, ale we wrześniu mam mieć to załatwione (znajomy mi wgra nowy sofcik za darmo jak dobrze pójdzie). Nie wiem jak robią inni operatorzy, ale orange wgrywa do telefonów swój "pomarańczowy" soft, który muli symbiana, ale można się go łatwo pozbyć.

Poza problem z tymi kartami nie narzekam, zdjęcia robi ładne, bardzo ładnie i szybko się komunikuje z kompem, funkcje jak to w Nokii ... no i jest poręczny (bałam się że będzie źle się pisało esy na takim dużym, ale nie jest źle) ....

Jakbyś miał jeszcze jakieś pytanka pisz bo mam go pod ręką cały czas :D

Opublikowano

krzyn!ek a tak z ciekawosci.. Z jakiej sieci masz ta propozycje?

z orange.

[br]Dopisany: 04 Sierpień 2007, 08:53 _________________________________________________

jak zapytałem o N73 to powiedział że to sie tylko koloorem różni od N70.

sprzedawca chce sprzedać co mu nie idzie :D

to jest wielce prawdopodobne :D

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz dużo płacić, to weź Nokię E50. Też bardzo fajny fonik :naughty:

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz dużo płacić, to weź Nokię E50. Też bardzo fajny fonik :naughty:

jak narazie to wiem ile mnie może kosztować:

-N70 ok.100pln

-5200 1pln

-motorola V3xx 100pln

-jakieś nokie 6103 (tu nie pamiętam za ile)

-sony ericson k800i (ale też nie pamiętam czy to napewno ten model)

co do E50 to musze zapytac jeszcze bo wtępnie mówił że seria E to bedzie dużo droższa.

Opublikowano

E50 rowniez mialem dwie, i obydwie sa do d*py .... fajne wyglada, super lezy w rece, lepszy wyswietlacz niz w n70, ale cienko lapie zasieg, i to nie jest wina sieci, bo wlasnie na n70 bylo duzo duzo lepiej .... Walcz o E65 :evil: jak teraz podadzą Ci cienką oferte, to powiedz ze nie chcesz narazie, poczekasz na lepszą oferte i nastepna juz bedzie lepsza .....

Opublikowano

dorzuć parę zyla i wciągnij sobie NOKIE N95. :thumbup:

Opublikowano

E50 rowniez mialem dwie, i obydwie sa do d*py .... fajne wyglada, super lezy w rece, lepszy wyswietlacz niz w n70, ale cienko lapie zasieg, i to nie jest wina sieci, bo wlasnie na n70 bylo duzo duzo lepiej .... Walcz o E65 :evil: jak teraz podadzą Ci cienką oferte, to powiedz ze nie chcesz narazie, poczekasz na lepszą oferte i nastepna juz bedzie lepsza .....

no nie wiem czy dużo lepszą ofertę zaproponują, już pare lat nie brałem nowego aparatu tylko zawsze przedłużenie umowy i jakieś tam dodatkowe minuty rzucali.[br]Dopisany: 04 Sierpień 2007, 12:39 _________________________________________________

dorzuć parę zyla i wciągnij sobie NOKIE N95. :thumbup:

ciekawe tylko ile trzeba dożucić?

i czy w ogóle mają N95.

bo z tego co się zdążyłem zorientować to telefon jest "wypaśny"

Opublikowano

z tym parę zyla to działkę przesadziłem. :wink4:.wląsnie czekam jak N95 stanieje bo narazie to jakieś 700 euro kosztuje. ja mam nokie N70 music edition i aby korzystać GPS-a(który nie jest opcją fabryczną w tym modelu w przeciwieństwie do N95) musze osobno targać nadajnik który mnie kosztował 99 euro.jako wielki zwolennik telefonów NOKIA poleciłem ci ten model bo grubaśny jest.

Opublikowano

Ja telefony na firme mam od 8 lat - okolo 6 i dalej w orange jest lipa, a ceny telefonow kosmiczne, dlatego trzeba odrzucac oferty :)

Opublikowano

z tym parę zyla to działkę przesadziłem. :wink4:.wląsnie czekam jak N95 stanieje bo narazie to jakieś 700 euro kosztuje. ja mam nokie N70 music edition i aby korzystać GPS-a(który nie jest opcją fabryczną w tym modelu w przeciwieństwie do N95) musze osobno targać nadajnik który mnie kosztował 99 euro.jako wielki zwolennik telefonów NOKIA poleciłem ci ten model bo grubaśny jest.

No tylko nie wiem czy zauwazyles ale poki co GPS w N95 nie wspopracuje z zadnym sensownym oprogramowaniem typu: Automapa, Tomtom, Navigo itp. :)

A reszta w tym fonie jest mega :)

Ja bym jednak wzial N73 , co do E50 mam w tym momencie i bardzo jestem pozytywnie nastawiony, jedyne do czego moge sie przyczepic to zdecydowanie za maly ekranik jak na symbianowca :) Reszta o klase albo dwie przebija N70.

Opublikowano

tylko że w orange nie ma N73