Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak, tylko że w sobotę jadę w dosyć długą trasę i chciałbym już to zrobić. W jednym z warsztatów za wymiane tłumika końcowego zażyczyli sobie 300 ZŁ (ale to już z robotą). Drogo? Odpowiedź może być na PM. Zapomniałem jeszcze dodać, że A4 to mój pierwszy samochodzik, więc totalnie nie jestem wtajemniczony..

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No tak, tylko że w sobotę jadę w dosyć długą trasę i chciałbym już to zrobić. W jednym z warsztatów za wymiane tłumika końcowego zażyczyli sobie 300 ZŁ (ale to już z robotą). Drogo? Odpowiedź może być na PM. Zapomniałem jeszcze dodać, że A4 to mój pierwszy samochodzik, więc totalnie nie jestem wtajemniczony..

Jedź do mechanika w Zebrzydowicach tak jakbyś jechał na Jejkowice przed szkołą skręcasz w prawo i jedziesz cały czas prosto i po prawej stronie jest bardzo dobry mechanik Krzysztof Wojaczek on sam jeździ A4 z 2006r :evil:

Opublikowano

Albo w Jejkowicach pan Zysek :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a ja ci polece Goreckiego w Swierklanach, zajmuja sie wylacznie tlumikami i maja dosc fajne ceny :wink4:

Opublikowano

a ja ci polece Goreckiego w Swierklanach, zajmuja sie wylacznie tlumikami i maja dosc fajne ceny :wink4

Dokładnie ,tam zrób tłumik a z halogenami poczekaj.

Opublikowano

Jeśli chodzi o te halogenki, to był trochę problem na przeglądzie [?] I będę musiał kupić albo zaślepki, albo właśnie wstawić w to miejsce halogenki.. Czekam teraz na odbiór prawka i biorę się za autko, narazie priorytetowo GPS i właśnie tłumik. ;) Dzięki panowie za odpowiedzi, pozdrawiam!

Opublikowano

A co masz z tymi halogenami nie tak.

Przedlifty nie mają halogenów, masz dokładane?

Opublikowano

Mówiąc banalnie, po prostu ich brak..

index.php?get=1&f=1

Powiedzcie mi jeszcze, do czego służy ta 'wtyczka'?

index.php?get=1&f=1

Opublikowano

index.php?get=1&f=1

Do VAGowania kolego , jest to złącze diagnostyczne :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Mówiąc banalnie, po prostu ich brak..

index.php?get=1&f=1

index.php?get=1&f=1

brak halogenow bo masz przedlifta wiec ich nie masz w zderzaku. jesli masz przednie lampy Bosch to masz halogeny w lampach :wink4:

a o wtyczce to juz ci Robert opowiedzial :>

Opublikowano

Jeśli chodzi o te halogenki, to był trochę problem na przeglądzie [?]

A to pierwsze słyszę, co to był za diagnosta co mu brak kratek w zderzaku przeszkadza. :wallbash:

Opublikowano

dobry mechanik samochodowy w Rybniku jest Pruszowski jest to niedaleko stadionu zuzlowego nie znam nazwy ulicy jadac od basenu jest to nastepna uliczka w lewo za zuzlowa i tam kawalek dalej ma warsztat

Opublikowano

Siema panowie.Jako ze jestem na wakacjach mialem sie ostatnio z wami spotkac pod Tesco ale niewyszlo :confused4: Mam problem z autem,(a w sobote wracam do uk) i potrzebuje magika od Vaga.Po koleji...Bylem na hamowni w Jastrzebiu (oddzial V-tech) i okazalo sie ze samochod zgubil gdzies sporo koni (i niutow).Niemajac kompa stwierdzono ze przeplywka i podmieniono ja,co nic niezmienilo.Auto jest po chipsie i powinno miec ponad 200KM i ok 300Nm,a wyplulo ok140KM i 215Nm (gdzie seria to 163KM i 225Nm).Polecicie kogos kto potrafi dobrze zdiagnowozac problem?

Opublikowano

Siema panowie.Jako ze jestem na wakacjach mialem sie ostatnio z wami spotkac pod Tesco ale niewyszlo :confused4: Mam problem z autem,(a w sobote wracam do uk) i potrzebuje magika od Vaga.Po koleji...Bylem na hamowni w Jastrzebiu (oddzial V-tech) i okazalo sie ze samochod zgubil gdzies sporo koni (i niutow).Niemajac kompa stwierdzono ze przeplywka i podmieniono ja,co nic niezmienilo.Auto jest po chipsie i powinno miec ponad 200KM i ok 300Nm,a wyplulo ok140KM i 215Nm (gdzie seria to 163KM i 225Nm).Polecicie kogos kto potrafi dobrze zdiagnowozac problem?

to nie dział techniczny, byłeś na CHIPie w V-Techu? :polew:

"Niemajac kompa stwierdzono ze przeplywka i podmieniono ja,co nic niezmienilo" pełen profesjonalizm :polew:

nie liczył bym na te 200 koni i 300 Nm bo nie u wszystkich tak wychodzi, a tym bardziej nie po wgraniu gotowca bez jego przeróbki [br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 14:38_________________________________________________magik od Vaga ma warsztat jak byś jechał od bazylijki w stronę Tesco, w połowie drogi po prawej stronie w prywatnym domu :gwizdanie:

Opublikowano

Pucek ale rozumie ze jest tam jakis szyld to znajde.Dziekuje :wink4:

PS:wiem ze to nie techniczny ale interesuje mnie warsztat polecony przez was w Rybniku,no i czas.

PS2: chip jest APRa robiony w uk.Jak narazie skrecilem BOVa i wydaje sie troche lepiej ale jest dziura w puszcze z dolotu co chyba tez moze byc przyczyna.

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Mario jak chcesz ja znam experta 1.8 T, ma warsztat, VAG'a i wszystko co ci potrzebne aby ci pomoc ale dopiero od poniedzialku bedzie na warsztacie :wink4:

a ty jestes teraz w PL czy UK :?:

ps: panowie bylem zobaczyc to drugie miejsce na naszego grillo-spota i jest tam ladny asfaltowy parking, zadaszona altanka z dwoma stolami i laweczkami, a takze plac zabaw dla dzieci (jesli ktos mialby ochote wpasc z potomstwem) :naughty:

Opublikowano

Arek niestety wyjezdzam w sobote :confused4: Dzieki za dobre checi chlopaki :good:

Opublikowano

ps: panowie bylem zobaczyc to drugie miejsce na naszego grillo-spota i jest tam ladny asfaltowy parking, zadaszona altanka z dwoma stolami i laweczkami, a takze plac zabaw dla dzieci (jesli ktos mialby ochote wpasc z potomstwem) :naughty:

To ja bym był za tym tylko powiedz gdzie to dokładniej się znajduje? :)

Opublikowano
  • Autor

to miejsce jest w Parku Lesnym im. Powstancow Slaskich przy ul. Wiosny Ludow (kier. Marklowice)