Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miejscówka SUPER :good: ale Arku tak myślałem czy tam przypadkiem nie będzie "radlinian" lub innych z "SWD" w tym czasie na grillu :gwizdanie:

Opublikowano

A może dawna Hajda (Jak się jedzie do Chwałowic)? W Jankowicach też było jakieś fajne miejsce na takie spotkanie. Ewentualnie obok takiej knajpki na Stodołach? ; > Miejsc jest sporo, trzeba tylko pomyśleć a robert dobrze mówi.

Opublikowano

Spróbuje załatwić jeszcze na GZELU w Rybniku na tzw. "Rymeroku" - wynajem na cały dzień kosztuje ~ 50 pln ( NIE DLA KAŻDEGO Z OSOBNA TYLKO ZA CAŁOŚĆ !!!) - teść zna właściciela :naughty: , spróbuje to załatwić ale może być już zajęte :confused4:

Jest prąd , czajniki , duży grill , można zrobić ognisko (rożno) , ławki , sporo miejsca na autka , można połowić rybki ( za dopłatą ) , no i mamy zarezerwowane na całą dobę także można się zjeżdżać cały dzień ( wiadomo że ilość miejsc jakoś tam jest ograniczona ) :wink4:[br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 21:57_________________________________________________ :hi:

Byłem dziś zapytać o ten termin i jest wolne , ale wynajem kosztuje 100 pln :kwasny: Powiedzmy było by nas ~ 20 to zrzuta po 5 pln itd ... :wink4:

Jest tam około 30 - 40 miejsc siedzących pod wiatą , grill , miejsce na rożno itp ...

Tzw. "Rymerok" nad zalewem GZEL , ludzie z okolic Rybnika powinni wiedzieć gdzie to jest

Na razie nic nie rezerwowałem , ale w każdej chwili może ktoś inny ten termin zająć

Czy ktoś by się pisał na coś takiego :?:

Opublikowano

No Robert, powiem Ci że to jest nawet dobry pomysł, dużo to nie kosztuje a w sumie miejscówka chyba dobra, ja bym się pisał :>

Opublikowano
  • Autor

tak to jest ten park i nawet jest tam zdjecie tej altanki :)

Miejscówka SUPER :good: ale Arku tak myślałem czy tam przypadkiem nie będzie "radlinian" lub innych z "SWD" w tym czasie na grillu :gwizdanie:

jeszcze nigdy nie spotkalem tam zadnych grup zorganizowanych

Robert ja bylbym za "Rymerokiem" ale musielibysmy miec pewnosc ze bedzie nas chociaz z 10 osob :embarrassed:

albo ryzykujemy i robimy rezerwacje :?: ale rowniez robimy od razu zapisy kto bedzie na 100% na spocie. umiesci sie jakas informacje w pierwszym poscie i wysle sie zaproszenia :?:

Opublikowano

:hi:

Mi to panowie obojętne mogę jechać tu czy tam ja i tak będę na 100000..% :>

Opublikowano
  • Autor

najwyzszy czas dac konkretne info o spocie, wiec gdzie bedziemy grillowac :?: :naughty:

o 18:00 spotykamy sie przy Neste :?:

Opublikowano

najbardziej niepewna jest ilość forumowiczów na spocie więc rezerwacja na "Rymeroku" może okazać się dość ryzykowna, opcja w parku leśnym na trasie do Marklowic jest bardziej "bezpieczna", poza tym o ile się orientuję to samochodami można podjechać bliżej parku i zaparkować je przy lokalu "Leśna Perła" - kiedyś ten lokal był czynny ale nie wiem czy teraz też i czy czasem nie zmienił nazwy. Wtedy zamiast na Neste w Rybniku można się spotkać na stacji paliw "HB CRAB" przy skrzyżowaniu ulic Rybnickiej i Niepodległości na granicy Rybnik/Wodzisław a od stacji do parku i lokalu to tylko 300-400 metrów.

Opublikowano

najbardziej niepewna jest ilość forumowiczów na spocie więc rezerwacja na "Rymeroku" może okazać się dość ryzykowna, opcja w parku leśnym na trasie do Marklowic jest bardziej "bezpieczna", poza tym o ile się orientuję to samochodami można podjechać bliżej parku i zaparkować je przy lokalu "Leśna Perła" - kiedyś ten lokal był czynny ale nie wiem czy teraz też i czy czasem nie zmienił nazwy. Wtedy zamiast na Neste w Rybniku można się spotkać na stacji paliw "HB CRAB" przy skrzyżowaniu ulic Rybnickiej i Niepodległości na granicy Rybnik/Wodzisław a od stacji do parku i lokalu to tylko 300-400 metrów.

:good:

Czyli na którą godzinę się umawiamyi gdzie :?: 17:00 ... 18:00 :?:

Arek jesteś szefem więc decyduj :naughty:

Opublikowano

zgadzam się z powyższym stwierdzeniem :)

Opublikowano
  • Autor

zgadzam się z powyższym stwierdzeniem :)

ze mnie szef jak z koziej........ trąbka :tongue4:

ja jestem za tym aby o godz. 18:00 spotkac sie na parkingu pod Neste, o 18:30 wspolny wyjazd :)

jesli komus to nie po drodze to na 19:00 w parku :wink4:

poza tym o ile się orientuję to samochodami można podjechać bliżej parku i zaparkować je przy lokalu "Leśna Perła"

restauracja jest czynna wiec lepiej tam nie parkowac, a z drugiej strony to w parku jest zrobiony specjalny parking wiec lepiej jak tam wszyscy zaparkujemy :wink4:

Opublikowano

Panowie a może jednak zrobimy w Studzience bo moja kobitka zna te miejsce i powiedziała że jest to za blisko drogi chodzi o ten Park Leśny i powiedziała ,że lepiej byłoby zrobić w Studzience jest dużo miejsca do zaparkowania i zamiast grilla możemy zrobić tam ognisko albo jak kto woli może pierw być grill , a później posiedzieć przy ognisku :>

Opublikowano

Nie zrozumiałem twojej kobiety ale się zgadzam :kox::good: - robimy w Studzience

:tongue4:

Opublikowano

na parking pod neste dam rade przyjechac a co do dalszego czasu to nie jestem pewien ile go bede mial no i musze wypoczac jeszcze bo w niedziele jade do brna na wyscigi takze czeka mnie wyjazd z samego rana

Opublikowano

no i musze wypoczac jeszcze bo w niedziele jade do brna na wyscigi takze czeka mnie wyjazd z samego rana

"wypoczniesz" kolego przy grillu :wink4::kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano
  • Autor

sory panowie ze jeszcze nie ma info w pierwszzym poscie ale kompletnie brak mi czasu :confused4:

jutro obiecuje nadrobic i uzupelnic pierwszy post :embarrassed:

Opublikowano

A z takim zapytaniem grilla ktoś ma ? czy ognicho robimy ? bo jak ognicho to mogę wsiąść szpikulce :>

Opublikowano

ja zaczekam na Was w Jankowicach przy dojeździe do VI szybu przed Studzienką.

Opublikowano

:siema::hi:

A z takim zapytaniem grilla ktoś ma ? czy ognicho robimy ? bo jak ognicho to mogę wsiąść szpikulce :>

No właśnie :?: A może właśnie lepiej było by "fojerę" zrobić :kox: Tylko skąd wziąść drewno :mysli: I oby pogoda ... :gwizdanie: