Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Panowie Robert opon szukam na allegro ,a jak chcesz nowe to Napisz wszystkie wymiary i popytam

Ja też szukam w "ceneo" :wink4: ... opony potrzebuję 205/55 R16 - Michelin , Continental , Goodyear , Dunlop lub Pirelli

Jak możecie pomóc to Napiszcie czy do mojej da radę założyć taką stalówkę: 5x112-to ok.6,5J ET 42 bo nie mam czasu wchodzić na felgi teraz-jak wrócę poczytam-są do kupienia 2 szt z 2006r z oponami z 2007 http://allegro.onet.pl/felgi-16-opony-zimowe-mischelin-alpin-205-55-16-i1287624000.html

Mischelin :kox: ... te fele wejdą do Twojej fury bez problemu

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak możecie pomóc to Napiszcie czy do mojej da radę założyć taką stalówkę: 5x112-to ok.6,5J ET 42 bo nie mam czasu wchodzić na felgi teraz-jak wrócę poczytam-są do kupienia 2 szt z 2006r z oponami z 2007 http://allegro.onet.pl/felgi-16-opony-zimowe-mischelin-alpin-205-55-16-i1287624000.html

Podejdą bez problemu, tylko 3letnie opony to jakościowo na zimę są marne, chyba że chcesz je tylko po to żeby mieć "zimówki".

Ja też szukam w "ceneo" :wink4: ... opony potrzebuję 205/55 R16 - Michelin , Continental , Goodyear , Dunlop lub Pirelli

A Nokian WR G2 niechcesz? Mam i sobię chwalę :wink4:

Opublikowano

Podejdą bez problemu, tylko 3letnie opony to jakościowo na zimę są marne, chyba że chcesz je tylko po to żeby mieć "zimówki".

dokładnie , chociaż trzy lata to jeszcze nie tak źle , ze dwa lata jeszcze posłużą potem chociaż będą miały jeszcze ze 5mm to bym je wyje..ł (lub sprzedał komuś kto "chce mieć zimówki" ale tylko z nazwy ) :wink4: , cena atrakcyjna :good:

[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 17:54_________________________________________________

Mam takie "na oku" za 295 szt. wiem ze to za***iste oponki tylko trochę się naczytałem złych opinii na temat trwałości ( podobno m.in. robią się często im "buły" :mysli: )

poza tym 91 - indeks ciężkości nada się do mojego dupowozu ? 91 -615 kg , czy lepiej szukać z 94 :?: wiem ze takie idą ORI

Opublikowano

Powitać Rybnik :hi:

Wczoraj :drunk: dzisiaj :drunk: kto zna adres do AA :kox::lol1:

A zabierzesz mnie też :decayed:

Opublikowano

Powitać Rybnik :hi:

:hi:

Opublikowano

Mam takie "na oku" za 295 szt. wiem ze to za***iste oponki tylko trochę się naczytałem złych opinii na temat trwałości ( podobno m.in. robią się często im "buły" :mysli: )

poza tym 91 - indeks ciężkości nada się do mojego dupowozu ? 91 -615 kg , czy lepiej szukać z 94 :?: wiem ze takie idą ORI

Ja teraz będę je zakładać 3 raz i nic im nie dolega, poza tym jest na nowe gwarancja :wink4: Z tymi opiniami jest jak ze wszystkim, tysiące osób kupi te opony bo są bdb a znajdzie kilku którym coś wyskoczy i zaczyna się żalenie... podobnie jest z silnikami BLB :gwizdanie:

Ja mam chyba 91 ale pewny nie jestem...[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 18:10_________________________________________________http://allegro.pl/opony-205-55r16-nokian-wr-g2-promocja-weekendowa-i1296029165.html Ja bym brał :cool1:

Opublikowano

Szwagier ma dojście jeszcze do opon ( dziś się dopiero dowiedziałem ) , także na razie czekam do jutra bo ma mi przywieźć cennik :wink4:

http://allegro.pl/opony-205-55r16-nokian-wr-g2-promocja-weekendowa-i1296029165.html - cena dobra :good:

Gdzie masz wyprodukowane te Twoje ? Większość Nokian'ów z allegro itp. są MADE IN RUSSIA :rolleyes:

[br]

Dopisany: 01 Listopad 2010, 18:21_________________________________________________http://moto.allegro.pl/opel-calibra-150km-2-0-16v-ursus-c360-1986r-i1298150010.html Calibra od 560 (jeszcze do negocjacji) a traktor za 17000 :kox:

Opublikowano

Szwagier ma dojście jeszcze do opon ( dziś się dopiero dowiedziałem ) , także na razie czekam do jutra bo ma mi przywieźć cennik :wink4:

http://allegro.pl/opony-205-55r16-nokian-wr-g2-promocja-weekendowa-i1296029165.html - cena dobra :good:

Gdzie masz wyprodukowane te Twoje ? Większość Nokian'ów z allegro itp. są MADE IN RUSSIA :rolleyes:

[br]

Dopisany: 01 Listopad 2010, 18:21_________________________________________________http://moto.allegro.pl/opel-calibra-150km-2-0-16v-ursus-c360-1986r-i1298150010.html Calibra od 560 (jeszcze do negocjacji) a traktor za 17000 :kox:

Musiałbym zobaczyć, tak czy siak na nowe masz 5lat gwarancji ;)

ursus :kox::polew:

Opublikowano

A kupowałeś z allegro ?

link jest ze "strefy śmiechu" :wink4:

Opublikowano

hahaha ale cena za ursusa nie do negocjacji :polew: :polew: :polew:

Hammer ale ta gwarancja to wiesz :gwizdanie:

moj tata raz "rozwalil" opone dunlop sp 01 na dziurze.. pojawila sie bula - opona kupiona w Rybniku- pojechal na gwarancji wyslali i co? "uszkodzenie mechaniczne" gwarancja tego nie obejmuje :cool1:

w sumie nie wiem co maja na mysli Ci ktorzy pisza ze buly sie czesto pojawiaja.. ale jesli jest bula to producent uzna to jako uszkodzenie mechaniczne :(

Opublikowano

podobno mają trochę za miękkie boki te oponki , ale Nokian'y też biorę pod uwagę :wink4:

Opublikowano

A kupowałeś z allegro ?

Tak, ale dwa lata temu, firma była z Gliwic :wink4: nawet w podobnej cenie...

Hammer ale ta gwarancja to wiesz :gwizdanie:

moj tata raz "rozwalil" opone dunlop sp 01 na dziurze.. pojawila sie bula - opona kupiona w Rybniku- pojechal na gwarancji wyslali i co? "uszkodzenie mechaniczne" gwarancja tego nie obejmuje :cool1:

w sumie nie wiem co maja na mysli Ci ktorzy pisza ze buly sie czesto pojawiaja.. ale jesli jest bula to producent uzna to jako uszkodzenie mechaniczne :(

Jak zaliczasz dziurę to dzwonisz na pały, spisują szkodę i zwracasz się z tym do zarządu dróg a oni wypłacają kasę.

Opublikowano

podobno mają trochę za miękkie boki te oponki , ale Nokian'y też biorę pod uwagę :wink4:

no ja tak szczerze jesli bym mial kupowac nowe opony to bylby moj faworyt ;) cena i opinie.. tylko nie doczytalem o tym ze sa "slabe" z drugiej strony tak jak Hammer pisze - towar kupuje x=tysiecy osob a pisza zazwyczaj Ci niezadowoleni.. jesli wszystko jest ok to malo kto o tym pisze..

Opublikowano

chciałem Goodyear UG7 lub Michelin A4 ale ... cena :thumbdown:

Opublikowano

no ja tak szczerze jesli bym mial kupowac nowe opony to bylby moj faworyt ;) cena i opinie.. tylko nie doczytalem o tym ze sa "slabe" z drugiej strony tak jak Hammer pisze - towar kupuje x=tysiecy osob a pisza zazwyczaj Ci niezadowoleni.. jesli wszystko jest ok to malo kto o tym pisze..

W Norwegi białe misie testowały te opony z ekologicznej gumy, więc muszą być gut :decayed::good:

Opublikowano

Jak zaliczasz dziurę to dzwonisz na pały, spisują szkodę i zwracasz się z tym do zarządu dróg a oni wypłacają kasę.

a robiles tak kiedys :naughty:

to wszystko takie proste sie wydaje ale nie zycze tego nikomu z Was .. 3lata temu tak zrobilem zadzwonilem policja przyjechala wszystko niby ok ale po pol roku dalem spokoj i tak kasy nie zobaczylem.. nie oplaca sie dla kilku stowek tego zachodu.. powaznie

Opublikowano

ooooooooo Wiesiu :naughty:

:hi:

Opublikowano

:hi: Helllo Robercik

Ja na chwilkę i zaraz spadam spać jutro I zmiana a dwa dni imprezka była, :kox: no i w środę z rana na Hamburg

Opublikowano

Moja kiedyś jechała moją "byłą" A80 i wjechała na betonowy kamień (betonowa kostka budowlana) na drodze - jakieś łebki go zostawiły na drodze , opona rozjebana , felga też , dzwoniliśmy po pały , pospisywali , za dwa tygodnie przyszło pismo że sprawa umożona , musiałem kupić felę i dwie nowe opony :wallbash:

Opublikowano

Lecę narka Panowie :hi: