Opublikowano 18 Listopada 201015 l no to pisal czy mowil :> Mówił , pojechałeś przecież wcześniej [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:32_________________________________________________Wiesiek u siebie na chacie coś podobno organizuje Wiesiek
Opublikowano 18 Listopada 201015 l no to pisal czy mowil :> Mówił , pojechałeś przecież wcześniej [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:32_________________________________________________Wiesiek u siebie na chacie coś podobno organizuje Wiesiek :gwizdanie:
Opublikowano 18 Listopada 201015 l no to pisal czy mowil :> Mówił , pojechałeś przecież wcześniej [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:32_________________________________________________Wiesiek u siebie na chacie coś podobno organizuje Wiesiek Szwedzki stół na dworze :polew:
Opublikowano 18 Listopada 201015 l no to pisal czy mowil :> Mówił , pojechałeś przecież wcześniej [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:32_________________________________________________Wiesiek u siebie na chacie coś podobno organizuje Wiesiek Szwedzki stół na dworze :polew: moze byc byle nie padalo
Opublikowano 18 Listopada 201015 l Autor panowie to co robimy :?: Wiesiek masz tam jakis zaprzyjazniony lokal :?:
Opublikowano 18 Listopada 201015 l Szwedzki stół na dworze :polew: Może być Alkohol już dostarczymy [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:42_________________________________________________ panowie to co robimy :?: Wiesiek masz tam jakis zaprzyjazniony lokal :?: Ja jestem za tą knajpką koło Wieśka
Opublikowano 18 Listopada 201015 l Angry dajesz tam do lokalu i zapytaj co i jak To jest normalny bar ale nie mordownia taki spokojny[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:43_________________________________________________Arek a jak by tak wynająć małą salę w remizie w Poielowie i zamówić koryta :?:
Opublikowano 18 Listopada 201015 l ale tam Wiesiek w jednym boxie to za dużo osób nie wlezie z jakieś 10 pouciskanych
Opublikowano 18 Listopada 201015 l Arek a jak by tak wynająć małą salę w remizie w Poielowie i zamówić koryta :L?: ale tam Wiesiek w jednym boxie to za dużo osób nie wlezie z jakieś 10 pouciskanych Wiem ale boxów jest kilka
Opublikowano 18 Listopada 201015 l to co mam pytać o 2 Czekaj co koledzy powiedzą bo posnęli[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:50_________________________________________________Koledzy szybko bo za chwilę mykam na browar i do domu
Opublikowano 18 Listopada 201015 l Autor dzwonilem do "Sękatej" i na dzien dzisiejszy prawie caly lokal jest pusty wiec mozna spokojnie rezerwowac 20-30 miejsc w sobote 27-go bedzie DJ, a wstep jest gratis :gwizdanie: do soboty mam czas aby zadzwonic i zarezerwowac miejsca wiec musimy sie decydowac. jedyny minus to taki ze nie wolno wnosic swojego alkoholu ale jest na miejscu co wy na to :?: Angry dasz rade jutro sie dowiedziec co tam u was w tej knajpie :?:
Opublikowano 18 Listopada 201015 l dzwonilem do "Sękatej" i na dzien dzisiejszy prawie caly lokal jest pusty wiec mozna spokojnie rezerwowac 20-30 miejsc w sobote 27-go bedzie DJ, a wstep jest gratis :gwizdanie: do soboty mam czas aby zadzwonic i zarezerwowac miejsca wiec musimy sie decydowac. jedyny minus to taki ze nie wolno wnosic swojego alkoholu ale jest na miejscu co wy na to :?: Angry dasz rade jutro sie dowiedziec co tam u was w tej knajpie :?: Tam jest OK tylko wóda droga
Opublikowano 18 Listopada 201015 l Autor Wiesiek remize w Popielowie remontowali ostatnio (wymieniali dach) i nie wiem czy jest juz gotowe w srodku ale jutro oczywiscie podjade zapytac mam nr tel gdzie robia dobre koryta
Opublikowano 18 Listopada 201015 l Arek a jak by tak wynająć małą salę w remizie w Poielowie i zamówić koryta :?: Jestem ZA zrzuta będzie góra po kilkanaście złoty na osobę ( no choćby 2 dyszki od osoby ) ale była by imprezka :gwizdanie: :kox: :kox:
Opublikowano 18 Listopada 201015 l Kurna istotne jest bardzo ile Nas będzie :?: Na małej sali remontowali dach :?:
Opublikowano 18 Listopada 201015 l Tam jest OK tylko wóda droga No właśnie , a po drugie niejeden miał "postawić" na tym spocie :gwizdanie: Ja tez przywiozę małe co nieco