Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rewelacja :polew:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:bry:

dziś mi się trochę poprawiło i w końcu zasiadłem przed kompem ..

:siema:

H4mm3R a ty sie piszesz na imprezke :?: :)

Niech kolega z tą Audicą da se spokój, tak na mój gust to z 300 tkm ma na pewno

no jesli dobrze widze to kierownica jest lekko wytarta, galka rowniez i brak dywanikow w ktorych pewnie byly juz dziury dlatego ich nie ma, a te rzeczy mowia ze tam faktycznie moze byc nalatane z 300 tys :confused4:

a co do imprezki, bylem w Popielowskiej remizie i niestety mala sala jest juz wynajeta na 26 i 27-go :(

Opublikowano

a co do imprezki, bylem w Popielowskiej remizie i niestety mala sala jest juz wynajeta na 26 i 27-go :(

Ajajaj trudno :confused4:

To gdzie robimy :?: na Kotwicy :?:

Opublikowano
  • Autor

no jak do jutra wiekszosc osob potwierdzi ze chce i bedzie na takiej imprezce to jade zaklepac domek, a jak nie to rezerwuje stoliki w "Sękatej" :)

Opublikowano

Hello Synki

mam 2 bilety na teraz.. na dzis na 19 do TZR na golo i wesolo

http://www.teatrbajka.pl/repertuar/golo_i_wesolo

http://rybnik.naszemiasto.pl/imprezy/192560,golo-i-wesolo-konkurs,id,t.html

oddam za nic doslownie za darmo :wink4:

zmarnuja sie kurde jedyne co to musicie do mnie podjechac.. a jak co to podjade gdzies w Wasza strone :wink4:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 17:58_________________________________________________

od nas mysle ze napewno bedzie tak:

1. Wiesiek + Basia

2. Badboy + Monika

3. Robert + Marzena

4. Arek + Natalia

5. Blant + os. tow.

6. Seves + ?

7. Andy + ? (jesli nie dostanie bana :gwizdanie: )

8. Decks + ? (jesli nie bedzie pracowal :cool1: )

9. ......?

Arek no ja ide oczywiscie jak najbardziej :good:

ja + "os. tow." :D

dzieki za pamiec chlopaki w ogole :notworthy: :notworthy: :notworthy:

ale Arek za te jakies teksty zwatpienia ze sie do Was nie przyznaje to :baseball: :baseball: :baseball:

no a jakby nie bylo jestem bez fury.. cos w sprzegle sie syplo i nie wiadomo jeszcze co.. mechanik musi rozebrac to bedzie wiadomo.. wiec dalej jestem w d*pie ostatnio latalem busem sprinterem :P i musialem w nim wydech zamontowac bo jadac po a4 wjechalismy w dupna kaluze cos jeblo walnelo i auto zaczelo glosno isc... okazalo sie- u tlumikowcow ze... nie ma calego wydechu :gwizdanie: kata tlumika i rury :wallbash::decayed:

no i dzis w koncu mi sie udalo to zalatwic

no to w skrocie co sie u mnie dzieje :kox: pech kur jakis mnie dopadl ostatnio :gwizdanie:

wiec prosze mi tu we mnie nie watpic :chytry:

Opublikowano

:bry:

dziś mi się trochę poprawiło i w końcu zasiadłem przed kompem ..

:siema:

H4mm3R a ty sie piszesz na imprezke :?:

Jak pamięć mnie nie myli to mam zjazd na uczelni a musiałbym jechać, bo teraz już nie byłem z braku auta i choroby...

Opublikowano

Zaś śpiom :lazy:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 19:58_________________________________________________ :witch:

Opublikowano

Zaś śpiom :lazy:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 19:58_________________________________________________ :witch:

kaj to lecisz Wiesiek? :naughty:

Opublikowano

Panowie, jeździł ktoś może kiedyś Audi A4 1.8 T S? 180KM? Bo kminie nad zmianą bryki :naughty:

Opublikowano

Panowie, jeździł ktoś może kiedyś Audi A4 1.8 T S? 180KM? Bo kminie nad zmianą bryki :naughty:

:>

:no: ale jesli masz zamiar dopiero szukac takiego autka to mi sie wydaje ze dluga droga Cie czeka

wg mnie jesli chcesz 1.8T to szukaj po prostu 1.8T a jesli bedzie dobry stan i cena odpowiednia to bierz.. ale to moje zdanie, bo zadbany "wyjatkowy egzemplarz" typu wlasnie wersja 180km bedzie duzo drozszy od odpowiednikow w zwyklej serii chyba ze sprzedajacy nie wie co sprzedaje :tongue4:

Opublikowano

musisz zobaczyc, ale przede wszystkim nie napalaj sie,

-w przebieg bym nie wierzyl

-gosc nie pisze ze bezwypadkowy czyli pytanie jak byl wypadkowy..

no i fotki niestety niewyrazne ale sam jak sprzedawalem mialem gorsze nie dlatego ze chcialem cos ukryc tylko dlatego ze dupiate miejsce na foty znalazlem :wink4:

Opublikowano

:hi:

Ja niestety odpadam z Andrzejek :confused4: bo już miałem miesiąc wcześniej zaplanowane :embarrassed:

Opublikowano

Dobry wieczór :hi:

no jak do jutra wiekszosc osob potwierdzi ze chce i bedzie na takiej imprezce to jade zaklepac domek, a jak nie to rezerwuje stoliki w "Sękatej" :)

Ja Arek jak najbardziej się piszę na andrzejki (Ja + Marzena) i jestem za "Kotwicą" :good:

[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 00:39_________________________________________________

Jak pamięć mnie nie myli to mam zjazd na uczelni a musiałbym jechać, bo teraz już nie byłem z braku auta i choroby...

Tomek to przyjedziesz po zajęciach :cool1:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Arek to jak ? Co robimy za tydzień ? Kotwica ?

Opublikowano
  • Autor

no mysle ze wynajmiemy sobie ten domek, a zamiast koryta (aby obnizyc koszty) zamowimy sobie pizze do tego alkohol, zapojka i jakas muzyczka :>

Opublikowano

no mysle ze wynajmiemy sobie ten domek, a zamiast koryta (aby obnizyc koszty) zamowimy sobie pizze do tego alkohol, zapojka i jakas muzyczka :>

:good:

Ale jak dla mnie może być i koryto , no chyba że większość nie chce :disgust:

Dobra na razie spadam do garażu :wink4:

Opublikowano

:hi: bry rano nie wiem czy przyjdę na tą imprę,najwyżej

10387906504c7b26f4cd714.jpg :polew:

Opublikowano

:hi: :hi:

Tomek to przyjedziesz po zajęciach :cool1:

Na razie na nic się nie piszę, bo auta jeszcze nima a pewnie coś tam byda z moją tworzyć, bo też my się dawno nie widzieli :sexinbed::decayed: